crusader84
Primećen član
- Poruka
- 974
Audience shot! 
Ne znam da li čuvaju negde to što su snimali za video bimove, ali za sada samo ovo...

Ne znam da li čuvaju negde to što su snimali za video bimove, ali za sada samo ovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni da se kultivishucrusader84:Pa krajnje je vreme da se i oni malo kultivišu!Čitao sam i da je puno njih išlo prošle godine na Whitesnake u Skoplje.
Za one koji su žalili što nije Blackmore bio sa Purpleima 2003. i 2006. obaveštenje da Blackmore's Night svira u Beogradu 20. aprila! Jeste da će biti možda 2-3 pesme Purplea najviše, ali svejedno idem!
I naravno Glenn Hughes, Dimitrovgrad 9. maja...
Jbt.! onda vredi otici u Dimitrovgrad!Znam bre da je bio u postavi sa Coverdale-om,al nisam ni sanjao da sad u solo karijeri svira stvari od Purple-a...,ustvari nisam uopshte u tokucrusader84:Najbolje da Hughes ne svira ništa od Purple-a!
Burn, Mistreated, Stormbringer, Lady Double Dealer, You Keep On Moving, Gettin' Tighter...
On je bio u postavi sa Coverdaleom, tako da svira samo stvari sa tih albuma, ali na svakom koncertu bude Deep Purple pesama!
Nisam samo siguran za Soldier Of Fortune, inače sve ove ostale koje sam pomenuo je svirao...
Coverdale bwe naravnozota85:E a ko vam je bolji pevac Coverdale ili Gillan?!
U Dimirtrovgradu nije svirao Solfier of fortune, na zalostWhitesnake:Jbt.! onda vredi otici u Dimitrovgrad!Znam bre da je bio u postavi sa Coverdale-om,al nisam ni sanjao da sad u solo karijeri svira stvari od Purple-a...,ustvari nisam uopshte u toku![]()
Vredelo je doci, bez obzira na sve...Whitesnake:Oni da se kultivishu? ,teshko,veruj mi
![]()
Pa bili su i Blackomre,Coverdale i Hughes u pioniru '75!Na Blackomre-a idem 100 % a shto se tice Hughes-a daleko je mnogo,a i neverujem da ce ishta svirati od Purple-a tako da....