Deep Purple

Place in line........
malo ko to moze da odpeva.......
Gilan.............

Deep_Purple_-_Who_Do_We_Think_We_Are.jpeg

Pa krajnje je vreme da se i oni malo kultivišu! :lol: Čitao sam i da je puno njih išlo prošle godine na Whitesnake u Skoplje.

Za one koji su žalili što nije Blackmore bio sa Purpleima 2003. i 2006. obaveštenje da Blackmore's Night svira u Beogradu 20. aprila! Jeste da će biti možda 2-3 pesme Purplea najviše, ali svejedno idem!
I naravno Glenn Hughes, Dimitrovgrad 9. maja...

crusader84:
Pa krajnje je vreme da se i oni malo kultivišu! :lol: Čitao sam i da je puno njih išlo prošle godine na Whitesnake u Skoplje.

Za one koji su žalili što nije Blackmore bio sa Purpleima 2003. i 2006. obaveštenje da Blackmore's Night svira u Beogradu 20. aprila! Jeste da će biti možda 2-3 pesme Purplea najviše, ali svejedno idem!
I naravno Glenn Hughes, Dimitrovgrad 9. maja...
Oni da se kultivishu :) ? ,teshko,veruj mi :(
Pa bili su i Blackomre,Coverdale i Hughes u pioniru '75 :)!Na Blackomre-a idem 100 % a shto se tice Hughes-a daleko je mnogo,a i neverujem da ce ishta svirati od Purple-a tako da....

Najbolje da Hughes ne svira ništa od Purple-a!
Burn, Mistreated, Stormbringer, Lady Double Dealer, You Keep On Moving, Gettin' Tighter...
On je bio u postavi sa Coverdaleom, tako da svira samo stvari sa tih albuma, ali na svakom koncertu bude Deep Purple pesama!
Nisam samo siguran za Soldier Of Fortune, inače sve ove ostale koje sam pomenuo je svirao...

crusader84:
Najbolje da Hughes ne svira ništa od Purple-a!
Burn, Mistreated, Stormbringer, Lady Double Dealer, You Keep On Moving, Gettin' Tighter...
On je bio u postavi sa Coverdaleom, tako da svira samo stvari sa tih albuma, ali na svakom koncertu bude Deep Purple pesama!
Nisam samo siguran za Soldier Of Fortune, inače sve ove ostale koje sam pomenuo je svirao...
Jbt.! onda vredi otici u Dimitrovgrad!Znam bre da je bio u postavi sa Coverdale-om,al nisam ni sanjao da sad u solo karijeri svira stvari od Purple-a...,ustvari nisam uopshte u toku :)

Deep Purple, uvek i zauvek, a sviraju tamo gde im plate, bilo to Albanija, Srbija ili Engleska i Amerika... Money,money, money!
Pa sta mislite da su se Bijeli Dugmici spojili onako...! Uzeli jos kinte!

Blackmore је непревазиђен, штета што више не свира код њих. Blackmore's Night је одличан бенд и имају добре песме (посебно Under a Violet Moon и Cartouche), али је много другачији од DP-a... Од њих ми је дефинитивно најомиљенија Anya па Highway Star, Mistreated, Burn, Gypsy, Owned to G, Black Night, Mitze Dupree... Е сад, што се тиче чувене Smoke on the Water, много више ми се свиђа како је Металика обрадила ту песму :)

Ne mogu bas da kazem... ''najveci rok bend''... al zasluzuje barem temu.
klasniji albumi su se nekako iskomercijalizovali..

naj album.. the book of tailsyn il kakovec.
naj pesme, shield, river deep, mountain high, highway star, child in time

Back