mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
bas mi je drago..Keeper:ja sam se tebe jako uzeleoops:
ops: otkad nismo pricali Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas mi je drago..Keeper:ja sam se tebe jako uzeleoops:
ops: otkad nismo pricali
ops:i ja isto..Keeper:znam ...![]()
sta cemo povodom toga? ... ja ocu da sam vise s tobom![]()
ops:
ops: ali vidis kako je zivot surov

c c c.. pa nisi dalekoKeeper:to su samo zivotna iskushenja ... sta je to naspram vechnosti sto nas cheka zajedno?![]()
(sad zvuchim ko neki defekt sa foruma Religija)
mortishaaa:c c c.. pa nisi dalekoKeeper:to su samo zivotna iskushenja ... sta je to naspram vechnosti sto nas cheka zajedno?![]()
(sad zvuchim ko neki defekt sa foruma Religija)![]()
![]()
![]()
e da ne znas slucajno neki sajt o Australiji?????????:?
c c c.. mozeKeeper:mortishaaa:c c c.. pa nisi dalekoKeeper:to su samo zivotna iskushenja ... sta je to naspram vechnosti sto nas cheka zajedno?![]()
(sad zvuchim ko neki defekt sa foruma Religija)![]()
![]()
![]()
e da ne znas slucajno neki sajt o Australiji?????????:?
o australiji?
oces tamo da zivimo?
probaj www.australia.com
evo sad cu ja da pregledam google ...

Keeperu ne mlati, nego 'ajde sa nam na koncertKeeper:znam ...![]()
ops:

c c c.. ono prvo.. c c c..Keeper:a sta, seka ne zna sa internetom?![]()
ili ne moze da dodje od tebe![]()

DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DArudy_kv:Keeperu ne mlati, nego 'ajde sa nam na koncertKeeper:znam ...![]()
ops:
![]()
![]()
hehec c c.. moja draga seka.. c c c..Keeper:svasta od sekehehe
nego, ti rece da pozdravim brata, a?![]()
i kao salis se???
hehehehhehehehehhe
salim se ja.
znas koja je fora, on uopste nije smeker na mene, iako je onako manekenski gradjen, ono malo duza kosica i te fore ... jadan dechko se kloni curica. stidi se..... c c c c c
rudy_kv:Keeperu ne mlati, nego 'ajde sa nam na koncertKeeper:znam ...![]()
ops:
![]()
![]()
hehehheheh ..... matora lija si timortishaaa:c c c.. moja draga seka.. c c c..Keeper:svasta od sekehehe
i kao salis se???
hehehehhehehehehhe
salim se ja.
znas koja je fora, on uopste nije smeker na mene, iako je onako manekenski gradjen, ono malo duza kosica i te fore ... jadan dechko se kloni curica. stidi se..... c c c c c
a nemoj sad ti tu nesto za brata..![]()
![]()
a ja??????? :shock: :shock:Keeper:rudy_kv:Keeperu ne mlati, nego 'ajde sa nam na koncertKeeper:znam ...![]()
ops:
![]()
![]()
a ajd' ti meni naredni dan opravdaj izostanak :wink: ehe. tj. ovde nema opravdanja. fora je sto cu bas tada morati da se pojavim na faxu da predam rad jer je tad krajnji rok.
mada, znam ja tebe, lukav si ti, ti oces sa courtney da ides, a njena mama ne da da ide s tobom, a dala bi joj sa mnom, pa ti oces kao ja da idem, pa i ti ....hehehheheh ..... matora lija si ti

i ti tako o bratu???????? :shock: :shock:Keeper:mortishaaa:c c c.. moja draga seka.. c c c..Keeper:svasta od sekehehe
i kao salis se???
hehehehhehehehehhe
salim se ja.
a nemoj sad ti tu nesto za brata..![]()
![]()
:shock: pa u chemu je sad problem? ja reko' kako jeste ...

Nemogu da verujem!!!!!!

Nemogu da verujem!!!!!!

c c c.. ma u srz te poznajerudy_kv:![]()
Nemogu da verujem!!!!!!
![]()
![]()
Provalio me je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

OK OK OK (brainiacKeeper:ehehehehe. dechko moj. pa naravno da provaljujem.
it's my job. otkrivanje onog sto se nalazi ispod povrsine. nesto kao nacrtna geometrija![]()
zato mene tishica voli, zbog neslucenog intelekta![]()
(....jel' da?)
)rudy_kv:OK OK OK (brainiacKeeper:ehehehehe. dechko moj. pa naravno da provaljujem.
it's my job. otkrivanje onog sto se nalazi ispod povrsine. nesto kao nacrtna geometrija![]()
(....jel' da?))
Tu se slazemo :shock: Neverovatno!Keeper:rudy_kv:OK OK OK (brainiacKeeper:ehehehehe. dechko moj. pa naravno da provaljujem.
(....jel' da?))
kod dobrih zenskih to je danas na ceni ... 8)