Deep Purple

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
to su samo zivotna iskushenja ... sta je to naspram vechnosti sto nas cheka zajedno? :lol:
(sad zvuchim ko neki defekt sa foruma Religija)
c c c.. pa nisi daleko :lol: :lol: :lol:

e da ne znas slucajno neki sajt o Australiji????????? :roll: :?

o australiji?
oces tamo da zivimo?

probaj www.australia.com
evo sad cu ja da pregledam google ...
c c c.. moze :D :D
ma treba mojoj sestri za engleski.. :x :evil:

rudy_kv:
Keeper:
znam ... :cry:
sta cemo povodom toga? ... ja ocu da sam vise s tobom :roll: :oops:
Keeperu ne mlati, nego 'ajde sa nam na koncert :!: :D
DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

svasta od seke :lol: hehe

nego, ti rece da pozdravim brata, a? :twisted:
i kao salis se???
hehehehhehehehehhe

salim se ja.
znas koja je fora, on uopste nije smeker na mene, iako je onako manekenski gradjen, ono malo duza kosica i te fore ... jadan dechko se kloni curica. stidi se..... c c c c c

Keeper:

i kao salis se???
hehehehhehehehehhe

salim se ja.
znas koja je fora, on uopste nije smeker na mene, iako je onako manekenski gradjen, ono malo duza kosica i te fore ... jadan dechko se kloni curica. stidi se..... c c c c c
c c c.. moja draga seka.. c c c..
a nemoj sad ti tu nesto za brata.. :twisted: :twisted:

rudy_kv:
Keeper:

a ajd' ti meni naredni dan opravdaj izostanak :wink: ehe. tj. ovde nema opravdanja. fora je sto cu bas tada morati da se pojavim na faxu da predam rad jer je tad krajnji rok.

mada, znam ja tebe, lukav si ti, ti oces sa courtney da ides, a njena mama ne da da ide s tobom, a dala bi joj sa mnom, pa ti oces kao ja da idem, pa i ti .... :lol: hehehheheh ..... matora lija si ti

mortishaaa:
Keeper:

i kao salis se???
hehehehhehehehehhe

salim se ja.

:shock: pa u chemu je sad problem? ja reko' kako jeste ...

Keeper:
rudy_kv:
Keeper:

a ajd' ti meni naredni dan opravdaj izostanak :wink: ehe. tj. ovde nema opravdanja. fora je sto cu bas tada morati da se pojavim na faxu da predam rad jer je tad krajnji rok.

mada, znam ja tebe, lukav si ti, ti oces sa courtney da ides, a njena mama ne da da ide s tobom, a dala bi joj sa mnom, pa ti oces kao ja da idem, pa i ti .... :lol: hehehheheh ..... matora lija si ti
a ja??????? :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :( :cry: :cry: :cry:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:

i kao salis se???
hehehehhehehehehhe

salim se ja.

:shock: pa u chemu je sad problem? ja reko' kako jeste ...
i ti tako o bratu???????? :shock: :shock: :evil:

ehehehehe. dechko moj. pa naravno da provaljujem.
it's my job. otkrivanje onog sto se nalazi ispod povrsine. nesto kao nacrtna geometrija :lol:

zato mene tishica voli, zbog neslucenog intelekta :lol:

(....jel' da?)

Keeper:
rudy_kv:
Keeper:
ehehehehe. dechko moj. pa naravno da provaljujem.
it's my job. otkrivanje onog sto se nalazi ispod povrsine. nesto kao nacrtna geometrija :lol:

zato mene tishica voli, zbog neslucenog intelekta :lol:

(....jel' da?)
OK OK OK (brainiac :P )

kod dobrih zenskih to je danas na ceni ... 8)
Tu se slazemo :shock: Neverovatno!
Posto sam bolestan i imam temperaturu, a ipak moram da ustanem ujutru za na posao (da odem do ambulante), odoh da se malo odmorim. Nisam ja kao vi - mladi i poletni :wink:

Back