?
. . .
Gost
E pa nemojte tako, posle kad budete umirali u 26 i sl. godina samicete biti krivi za to.
E a od cega si ti slupala jetru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JA??? :shock:Keeper:ta nisi valjda sponzorusa da ti ja placam?![]()
![]()
![]()
![]()
Mononukleoza. . .:E pa nemojte tako, posle kad budete umirali u 26 i sl. godina samicete biti krivi za to.
Courtney:Mononukleoza. . .:E pa nemojte tako, posle kad budete umirali u 26 i sl. godina samicete biti krivi za to.
E a od cega si ti slupala jetru?Ali moja se oporavlja
![]()
Mala, ajde nemoj se foliras..Courtney:Mononukleoza. . .:E pa nemojte tako, posle kad budete umirali u 26 i sl. godina samicete biti krivi za to.
![]()
Ja imam bolesnu jetru od svoje 7 i znam koje sma sve muke imao sa njom, nemozes da se bavis sportovima, samo plivanjem koje bas i nisam voleo, i brzo se zamaras i sl. I znam sta sam sve propatio i zato sam joj i rekao sta da proba da radi da se nezavuce.mortishaaa:Mala, ajde nemoj se foliras..Courtney:Mononukleoza. . .:E pa nemojte tako, posle kad budete umirali u 26 i sl. godina samicete biti krivi za to.
![]()
sta palis decka (jel' musko? Sorry, al' iz nicka "..." ne moze se zakljuciti) lepo mu reci sta ti je.. :wink:
![]()
![]()
![]()
A ti gostu, pa gledaj do 26 godina i vredi samo ziveti.. mislim posle je stvarno.. pa razmisli pa mi javi.. :wink:
Negde sam procitao da te muci racun za telefon, nesecam se gde. Posle 9 uvece ti ide jeftinija tarifa pa gledaj da se tad kacis, a jeftinija ti je isto i od 15-17h preko dana. A kako to da ti nije stigao racun? Meni je stigao prosle nedelje.mortishaaa:ja pricam posle 26 i * se sve vreme.. ne shvataj me nikad ozbiljno..![]()
:shock:
Molimmortishaaa:jao pa ja mnoooooogo volim mog postara..![]()
![]()
![]()
pa stvar je u tome sto sam isla preko 041.. pa ce zato da bude veeeeeeeliki racun..![]()
![]()
al' hvala :wink:
kako smo kulturni... . .:Molimmortishaaa:jao pa ja mnoooooogo volim mog postara..![]()
![]()
![]()
pa stvar je u tome sto sam isla preko 041.. pa ce zato da bude veeeeeeeliki racun..![]()
![]()
al' hvala :wink:
Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse i Don AireyKurt Cobain:ee, a da li neko zna sa kojom postavom dolaze???
mortishaaa:Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse i Don AireyKurt Cobain:ee, a da li neko zna sa kojom postavom dolaze???
Tako sam bar cula.. t.j. procitala :wink:
nema na cemu :wink:Kurt Cobain:mortishaaa:Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse i Don AireyKurt Cobain:ee, a da li neko zna sa kojom postavom dolaze???
Tako sam bar cula.. t.j. procitala :wink:
hvala ti!!!![]()
![]()
Ni meni nece...child in time:NE NIJE MI USPELO.MOLIM VAS ODGOVORITE KAKO DA IMAM SLOVA U BOJI?I KAKO DA UBACIM SLIKU U MOJ PROFIL?![]()
![]()
![]()