Deep Purple

Znate da ja verovatno necu ici.. :cry: Posto mi je cale rekao da ce videti da li ce mi dati pare, nakon sto vidi racun od telefona.. vidite ja ceo septembar sam isla preko 041!!!! :x (jer sam 32 sata koja mi je cale kupio, potrosila za nedelju dana) Tako da me necete ni duuuuuugo vidjati ovde (tako da vam savetujem da sto vise sad budete u mom prisustvu, jer cu vam tako manje nedostajati, ja to da bi vi manje patili..) HAHAHAHAHAHA inace necu dolaziti dok ne otplatim «dug»!!! tako da me nema ni na koncertu.. Znaci kad vam dodje racun za telefon, racunajte da me vise necete vidjati.. PA placite.. UH sto sam se na*srala, osecam da cete praviti forumslavlje kad ja odem.. :lol: :lol:

forum slavlje zbog odlaska mortisheee?
e ako se budes tako ruzno zezala onda ce ga i biti :wink: hehehehehhe ......
nego, imam i ja istih problema sa telefonom. samo sto ja placam u kesu onaj "visak" u telefonskom racunu

Courtney:
. . .:
E pa nemojte tako, posle kad budete umirali u 26 i sl. godina samicete biti krivi za to.
E a od cega si ti slupala jetru?
Mononukleoza :cry: Ali moja se oporavlja :D
Mala, ajde nemoj se foliras.. :lol: sta palis decka (jel' musko? Sorry, al' iz nicka "..." ne moze se zakljuciti) lepo mu reci sta ti je.. :wink: :lol: :lol: :lol:
A ti gostu, pa gledaj do 26 godina i vredi samo ziveti.. mislim posle je stvarno.. pa razmisli pa mi javi.. :wink:

mortishaaa:
Courtney:
. . .:
E pa nemojte tako, posle kad budete umirali u 26 i sl. godina samicete biti krivi za to.
E a od cega si ti slupala jetru?
Mononukleoza :cry: Ali moja se oporavlja :D
Mala, ajde nemoj se foliras.. :lol: sta palis decka (jel' musko? Sorry, al' iz nicka "..." ne moze se zakljuciti) lepo mu reci sta ti je.. :wink: :lol: :lol: :lol:
A ti gostu, pa gledaj do 26 godina i vredi samo ziveti.. mislim posle je stvarno.. pa razmisli pa mi javi.. :wink:
Ja imam bolesnu jetru od svoje 7 i znam koje sma sve muke imao sa njom, nemozes da se bavis sportovima, samo plivanjem koje bas i nisam voleo, i brzo se zamaras i sl. I znam sta sam sve propatio i zato sam joj i rekao sta da proba da radi da se nezavuce.
A sto se tice zivota do 26 ?: Pa i jeste on lep, samo ga ispuni pa da ti bude preteran.

mortishaaa:
ja pricam posle 26 i * se sve vreme.. ne shvataj me nikad ozbiljno.. :lol: :lol: :shock:
Negde sam procitao da te muci racun za telefon, nesecam se gde. Posle 9 uvece ti ide jeftinija tarifa pa gledaj da se tad kacis, a jeftinija ti je isto i od 15-17h preko dana. A kako to da ti nije stigao racun? Meni je stigao prosle nedelje.

Back