Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dragi roditelji, ako zelite da ustedite (za rodjendane male dece)...papir, flomastere i makaze u ruke pa sa svojim detetom ukrasavajte prostoriju...ne budite lenji...sa detetom napravite spisak drugara pa ga pitajte da vam pomogne oko kolaca i keksica...Deci ne treba mnogo da bi bili sretni...pitajte ih sta bi ih radovalo pa cete videti!
Ne pravite slavlje sebi vec detetu a cesto je to roditeljski cef a deca ne znaju...i ne zanima ih kako i zasto sto ste pozvali 300 osoba!
Ма да.. хајде да заборавимо на помодарство и да прославимо дечији рођендан код куће...Kako mi je dete jos uvek malo cesto posecujemo decje igraonice.Nekako je postalo normalno da se rodjendan obicno slavi na nekom tako lepom i organizovanom mestu.Sve je to super,klinci se igraju,odrasli caskaju,pijucka se,gricka se,ambijent primeren uzrastu,muzika decja,svuda sarenis i sve je prelepo.Roditelji se upoznaju,deca druze a posle proslave rodjendana nema krsa po kuci itd.Cena takve proslave rodjendana je obicno poprilicna...

)
)[/QUOTE]...
Немам ништа против тога што људи имају новца да плате додатне услуге.
И ја бих то себи приуштила да могу.
(Једино бих направила сама ону слављеничку торуту, увек..
Колико год пара да имам...
Зато што обожавам да видим изразе лица мамама, када кажу ''ово си сама направила!!!'')
ops
, imao i savršeno ukrašenu tortu sa zmajem (žena koja je to radila je vrhunski majstor, svi smo bili oduševljeni). Njemu je "Miki Maus" bio hit i nikako nije hteo da se slika sa onom drugom (možda negde pronađem i slike da vidite razliku - nebo i zemlja)! Deci nije bitno savršenstvo u izradi, već da oni prepoznaju ono što su poželeli - još bolje ako učestvuju u izradi! Ko niue vičan, toplo preporučujem http://forum.krstarica.com/threads/177503 - pa se raspitajte
- tim pre što deca na rođendanima vrlo malo jedu, ona se igraju (ako nije tako - nešto nije u redu ili sa prostorom ili sa animacijom). Uvek možete naručiti pice (apsolutni i neprevazićeni hit među klincima svih uzrasta) ako nemate drugu ideju.Јесам кварна сам...Znaš, nekad ti aranžmani u igraonicama i nisu skuplji, kad se sve sabere!
A za slavljeničku tortu, ala si kvarna! Ja "mrtva ladna" izjavim da sam sve to kupila gotovo, i gde sam kupila i izgledam odmorno i doterano, a kome se ne sviđa, neka donese sebi domaće! Kad idem kod nekoga u goste nikada ne procenjujem šta je posluženo, svako ima svoje mogućnosti, važno je da je društvo dobro uklopljeno i da je dobro raspoloženje.

:shock:
Jao blizanče, ovo što ti govoriš za mene je stvarno približno naučnoj fantastici:shock:
Znam da svaki roditelj želi da svom detetu napravi što lepši rođendan, naravno u skladu sa svojim mogućnostima; ali da se merka, odmerava, procenjuje... i na tim dečijim proslavama - kod nas toga hvala bogu još nema. Ili, možda zato što mi još uvek slavimo rođendane u krugu naših prijatelja, i sa njihovom decom, jer on još nema svoje društvo... Ko zna kakvi će biti roditelji kad se i on bude malo socijalizovao![]()
Igraonica o kojoj Vi govorite ocigledno ima normalne cene i dopada mi se to sto imaju devojke koje cuvaju decu.To bi mi bilo sasvim dovoljno,ja bih spremila hranu i pice.Gde se nalazi to mesto u Beogradu ili ....?Zvuci solidno a i nije skupo.Igraonica sa pristojnom ponudom za solidne pare dosla bi u obzir za nas rodjendan.Meni je problem baciti vellllike pare na tu proslavu ali ovo Vase zvuci sasvim ok.Ja sam pre 2-3 meseca platila zakup za igraonicu 6.500 din (za svoje unuce) - vidim da je taska pominjala broj dece i cenu, ovde je cena ista bez obzira kol`ko dece ima (a bilo je bas malo dece, jedva smo i to malo dece uspeli da nadjemo jer dete nema ovde drugare posto ne zivi ovde).
U tu cenu su uracunate i 2 devojke koje cuvaju decu (ja ih ne bih nazvala animatorima jer one to nisu, ali dovoljno mi je da postoji neko ko ce samo dacu da gleda).
Odraslih je bilo puno (sve rodjaci) i stvarno ne znam gde bih ih smestila u stanu jer su mnogi dosli samo da vide dete i roditelje jer k`o sto rekoh ne zive ovde.
Mi smo sami praviili tortu jer je jedan nas clan porodice pre 7 godina imao trovanje salmonelom od torte u jednoj cuvenoj poslasticarnici (donetoj na neku zabavu).
Tako da se torta pravi sama i to neka mala uglavnom za decu, njima prilagodjena.
A za odrasle kolacici, pice isl-moze se to prilagoditi da cifra ne predje 10-tak hiljada dinara.
Meni se igraonice jako dopadaju, samo jos da roditelji ne preteruju sa hranom.
poz
!
Mi smo sami praviili tortu jer je jedan nas clan porodice pre 7 godina imao trovanje salmonelom od torte u jednoj cuvenoj poslasticarnici (donetoj na neku zabavu).