Nisu moji biseri ,nasla sam na netu
Kod frendice u vrticu, klinac od 5 godina sav zrihtan ceka da deda dodje po njega... Ona: Ivek, kaj si se tak zrihtal, ides kod cure?Ivek: Ne, deda i ja idemo kod *****.Ona [ladica do poda, ali se savladava]: Ivek, pa ti si tak zgodan decko, pa kaj ce ti *****, bolje si nadji neku zgodnu curu.Ivek [odlucno]: A, ne, meni je deda rekao "kurvi platis i onda ona radi kaj ti hoces!
Isti vrtic, klinci dobili zadatak nacrtati svoju obitelj, roditelje, sebe... i jedna klinka nacrtala mamu, ali bez odjece u crnom donjem rublju i mrezastim carapama... na pitanje "kak se to mama obukla", odgovara "tak se mama obuce kad hoce tatu iznenaditi!
Spoznavanje životnih istina, nastavak prvi.Mjesto radnje: dnevni boravakVrijeme radnje: taman pred večeruLica: dečkići (3 god.), curka (5 god.), mama (hm, hm godina) Scena 1Dečkići se igraju a vrijeme je večere. Mama lijepo zamoli da se pospreme igračke dok ona pripremi jelo.Dečkići: Aha... Scena 2Mama se vraća iz kuhinje, curka je već postavila stol za večeru, dečkići ni makac.Mama: Još vas jednom lijepo molim da pokupite igračke...Odlazi nazad u kuhinju. Scena 3Sve su igračke i dalje na podu, dečkići u još većem igralačkom zanosu.Mama (s prizvukom blage nervoze u glasu): Dobro, zašto mene ovdje nitko ne sluša????Curka: Kako ne? Pa vidiš da sam cijeli stol pospremila!!!Mama: Da, al' pogledaj ove dečke!!!Curka (sa svojih 5 god.): Eeee... Jel' da je teško s tim muškima, ha mama??? Zastor...
Luka cijeli dan hoda za tetom u vrtiću i govori:"Imamo novi auto...al' sam zaboravio kak' se zove!" Napokon to dojadi bratu mu Marku i važno objašnjava: "Pa kak' ne znaš...zove se KLIMO jer ima klimu!!!"
1) na satu vjerojauka pita svecenik-djeco recite mi ko je ilija? (moj 8 god mali rodjak se javi i kaze - radnik koji kopa zemlju u vrtu mog tate (bio je tada jedan bosanac nadnicar kod njih)ali je dobio ukor i u kut)
2) drugi put isti svecenik . pita sto je bog radio sedmog dana nakon sto je za sest dana stvorio svijet?
- mali se entuzijasticno javi i kaze- morao je ici u crkvu na misu
ali je za taj nevini odgovor dostojan genija jednog voltera morao istrpjeti shamar(kasnije je dosla majka pa je bilo guzve)
Ovak:
imam majušni problemčić sa sinom

, taj kaže ama baš sve što mu padne na pamet. To uopće nije loše, dapače, dite ko dite, jako je iskren, nimalo sramežljiv, vrlo socijaliziran, dnevno postavi miljon pitanja i naravno, pametan je
Ali me stvarno zna dovest u neugodnu situaciju.

Ajd, ponekad se i snađem al neki put mi pred strancima stvarno bude bed i onda mu kažem da ću ga reć mami kad dođemo doma

, tako da ja tada ispadnem teta koja ga čuva
Npr, nekidan u dućanu, teta nam naplaćuje a on ju zovne 'tetooo', ona kaže 'molim zlato' a on njoj 'ti si baš ružna'
Mislim
A danas, bila je jedna starija gospođa kod nas, malo deblja, a on kaže ' Je..n te kol'ke ova ima sise'
Moj Junior prije nekih godinu dana, u posjeti kod none i nonota (inache vrlovrlo konzervativne osobe :rolleyes: ) gleda tv i nakon desetke reklama za uloshke s krilcima, batcima, hrptima ispali:
ako vidim josh jednu reklamu za uloshke dobit cu i ja menstruaciju