Dečiji biseri

Moj sin od 3,5 godine je otisao u obliznju prodavnicu da kupi hljeb, kada je zatrazio hljeb od prodavacice ona ga je upitala: " hoces li bijeli hljeb Matija" (tu ga vec sve prodavacice poznaju), a on na to odgovara " ne, hocu plavi".:D:D:D:D

Hahahahah e taj bih i ja volela da probam!!! :super: :klap: :mrgreen:

Joj, i mi smo imali sličan okršaj, samo što je moja "dama" malom bezobrazniku zavarila šamarčinu da je sve puklo. Posle nedelju dana idem na roditeljski i sve čekam šta će razredni da kaže.. On nije spomenuo incident, samo me je značajno pogledao:mrgreen:.
A stalno joj tupim da se "mi, dame, ne tučemo okolo kao drumski razbojnici jer to nije naš nivo".

Hehehe... neka neka... ponekad ne vredi biti samo dama :brus:

sedimo na plazi moj sin i ja. Pored nas dolaze neki talijani i pricaju na talijanskom.
A on me pita- mama zasto ove cike ne znaju da pricaju?
ja mu kazem- oni pricaju na talijanskom zato ih ne razumes.
A on ce ti meni onako brzo- MAMA CITAJ MI, CITAJ MI

Moj brat kad je imao 6 godina, nacrtao je svojoj tetki crtez na kome se vidi velika kuca, bazen, teren za kosarku itd. kad ga je tetka pitala kako ce to da plati, jer je sve skupo, a on joj mrtav ladan kaze:" boze keka, pa bicu mafijas". eh i ona ga svasta pita...

sedimo na plazi moj sin i ja. Pored nas dolaze neki talijani i pricaju na talijanskom.

Moj brat kad je imao 6 godina, nacrtao je svojoj tetki crtez na kome se vidi velika kuca, bazen, teren za kosarku itd. kad ga je tetka pitala kako ce to da plati, jer je sve skupo, a on joj mrtav ladan kaze:" boze keka, pa bicu mafijas". eh i ona ga svasta pita...

:rotf::rotf::hahaha::hahaha:

:lol: ovo mi zvuči poznato...
moj nećak David je iz istih razloga odlučio nešto slično...
biće ministar...:)

:hahaha: :hahaha:

Ljudi,otkrila sam da imam kreativno,umetnički nastrojeno dete,sa izoštrenim okom,a tek da čujete kako sam došla do tog zaključka.
Moje dete je tek nedavno,posle višemesečne borbe, počelo da kaki u nošu,piški odavno gde treba.
I sad ne treba da ga pitate hoće li da piški,kaki,njemu kad dođe on zna gde je noša,skida se i obavi posao,a onda zove da ga brišem i obučem.Neki dan dolazi sav srećan,kao patkica gega sa spuštenim gaćicama i viče "mama kakio minu (mandarinu)". Ja pomislim da je u kaki video pulpu od mandarine ili tako nešto,pošto ih je jeo ovih dana. Pokaže meni dete a ono govance u obliku mandarine. Drugi dan,opet sav srećan viče "mama kakio meco (meso)",pogledam a ono kao kobasica. Danas kakio i viče "kliker",stvarno kakio neki brbonjak. Tako da sad svaki put dobijem umetnički doživljaj "minulog rada" svog sina.

Pre dva dana igram ja igrice sa starijim sinom (4 god), a mladji (1,5 god) igra se na dvosedu, skida naslon iza koga su sipke, gura se izmedju njih i zaglavi se, pa pocne da galami i protestuje da ga izvucem odatle, sto ja i uradim, uredno zamolivsi sina da stavi pauzu, jer ce mama odmah da se vrati, mora da 'odglavi' batu:D. Dva minuta kasnije mladji se ponovo zaglavi i ja ne odreagujem na njegove proteste (vaspitanje - neka se odglavi sam, pa sto se i gura tamo:roll:). Medjutim on sve vise protestuje, a ja i dalje ne reagujem, igram igrice, sin me rastura i ja se nerviram.... U jednom trenutku on stavlja pauzu i kaze meni "cekaj malo" ustaje s fotelje i preskace me. Ja onako zbunjena, pitam "pa gde ces Matija" (znam da je malo pre toga isao u WC)A on onako sav ozbiljan kaze meni "sa'cu da se vratim, moram da ga odglavim" Ode izvuce brata i vrati se da igramo igrice, a ja u cudu:manikir:....Sta ce dete, kad nece mama, mora on:rotf::hahaha:nemoze da ga slusa kako galami:besna:

Ljudi,otkrila sam da imam kreativno,umetnički nastrojeno dete,sa izoštrenim okom,a tek da čujete kako sam došla do tog zaključka.
Moje dete je tek nedavno,posle višemesečne borbe, počelo da kaki u nošu,piški odavno gde treba.
I sad ne treba da ga pitate hoće li da piški,kaki,njemu kad dođe on zna gde je noša,skida se i obavi posao,a onda zove da ga brišem i obučem.Neki dan dolazi sav srećan,kao patkica gega sa spuštenim gaćicama i viče "mama kakio minu (mandarinu)". Ja pomislim da je u kaki video pulpu od mandarine ili tako nešto,pošto ih je jeo ovih dana. Pokaže meni dete a ono govance u obliku mandarine. Drugi dan,opet sav srećan viče "mama kakio meco (meso)",pogledam a ono kao kobasica. Danas kakio i viče "kliker",stvarno kakio neki brbonjak. Tako da sad svaki put dobijem umetnički doživljaj "minulog rada" svog sina.

I ja sam kad sam bila mala imala takve umetnicke dozivljaje...jednom prilikom, valda sam pre toga imala dijareju, pa kada sam zavrsila pitaju me kako je bilo...misleci valjda jel jos uvek dijareja...a ja onako zbunjena, razmisljam i kazem:"pa onako, kao popara"...eto jos jednog umetnickog dozivljaja

:lol:
Jao, moj miš je toliko gadljiv, da baš jako retko kaki u nošu (samo u wc šolju), jer redovno kad se okrene da vidi svoj minuli rad počne i da povraća :confused: Pa je sad ukapirao; kako obavi posao, ustane i brzo pobegne, ne osvrćući se, sa sve spuštenim gaćama, što dalje može...:lol:
Uvek mu brišem guzu i oblačim ga otprilike u drugoj sobi :lol:

Joj... ovo me podsetilo na Aleksu!
On je, takođe bio jako gadljiv i dok je "to" radio u peleni, a već znao da priča, samo bi, kada ga presvlačimo ponavljao: "Neću vidim gono, neću vidim!"
I on je odmah prešao na WC šolju jer je ukapirao da tako ne mora da vidi... :D
Inače, dugo je tražio da ga mi brišemo .. Obrazloženje: "Da se ja ne isprljam!" ;):hahaha:

Back