ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Moj komshija kad ej bio mali je govorio da ce da uchi za penzionera- oni nishta ne rade, a primaju platu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moj mali dečak još nije progovorio, ali je u fazi kada me svaki dan iznenadi nečim.
Inače, ima 19 meseci Svako ko ima dete, prođe kroz taj period.
On samo posmatra i upija, pa kada to isto i sam uradi, ja ostanem potpuno zatečena.
Pre neki dan je pritisnuo dugme, otvorio CD ROM na računaru, ubacio CD i zatvorio.
Sve bi bilo lepo, da nije ubacio mali CD u glavu ROM-a za standardne CD-ove, pa je isti propao
kroz držač i upao u mehanizam. Bez obzira na sve, ipak me je oduševilo što je to sam uradio,
a da mu niko nije pokazivao. Doduše u pogrešan ROM, ali, Bože moj...![]()
i
!!!!
pametna glavica!!! 

evo još jednog bisera, sad sam se sjetila. Neki dan ušla ja u kupatilo da se kupam, a potjeralo me "piškiti" i pošto sam bila mokra ja samo nako čučnem iznad šolje, da je neumokrim, kad u tom momentu uleti moj malac u kupatilo, gleda u mene, umire od smijeha i zove tatu:tataaaaaaaaaaa dođi vidi kako mama piški, tata vidi mama iz guzice piški, pobjegla joj kita negdje.![]()

Sinoć mi kod babe i on podivljao sa loptom, ja mu govorim kako ne može da se po stanu igra sa loptom. On istog momenta počeo da se pakuje; uzima i tu loptu, kaže - idemo kući, ovde sam bezobrazan
evo još jednog bisera, sad sam se sjetila. Neki dan ušla ja u kupatilo da se kupam, a potjeralo me "piškiti" i pošto sam bila mokra ja samo nako čučnem iznad šolje, da je neumokrim, kad u tom momentu uleti moj malac u kupatilo, gleda u mene, umire od smijeha i zove tatu:tataaaaaaaaaaa dođi vidi kako mama piški, tata vidi mama iz guzice piški, pobjegla joj kita negdje.![]()

Da proveri 
) i između ostalog tu su bile neke kockice od kojih se sklapaju autići; ali nikako mu se nije dopalo što mogu i da se rasklope pa mora ponovo da se sklapa 
Heheheh gagi i zadovoljni kupcu preslatki su vam malisani!!!![]()
hahahaha... a mozda mu i samo treba njegov zimski san 

Joooj meden je
Ja inace ne volim malu decu ali ovaj je![]()

Sestricina 5god bila kod mene i kao i uvijek odvedem je u moju sobu da joj dam neke igrackice i tako ona pronadje kutiju sa nakitom,u kojoj joj se mnogo svidi jedan prsten..kasnije mi sjedimo u dnevnoj sobi i spomeneno iznenadjenja,poklone...i ona kaze:
,,Znas sta je iznenadjenje? To je kad ti neko iznenada pokloni neki prsten sto ce ti se svidjeti.."
Lukavstina mala.
![]()

I takođe sinoć kod babe; baba mu kupila neku lepu veliku plastičnu šolju; jer se uvek otimamo oko onih keramičkih, pa teških... I kaže - evo, Stefane i ti da imaš svoju lepu, veliku, šarenu šolju koja ne može da se razbije. A on dete ni pet-ni šest, baaam o pločice u kuhinjiDa proveri
I kaže - stvalno baba ne može
A inače deda mraz svratio juče kod babe malo ranije (čitaj baba nije izdržala jer je kupila poklon) i između ostalog tu su bile neke kockice od kojih se sklapaju autići; ali nikako mu se nije dopalo što mogu i da se rasklope pa mora ponovo da se sklapa
Samo je rekao - daj baba lepak da ih zalepimo
K'o da je Crnogorac