Dečiji biseri

Moj mali dečak još nije progovorio, ali je u fazi kada me svaki dan iznenadi nečim.
Inače, ima 19 meseci Svako ko ima dete, prođe kroz taj period. :)
On samo posmatra i upija, pa kada to isto i sam uradi, ja ostanem potpuno zatečena.
Pre neki dan je pritisnuo dugme, otvorio CD ROM na računaru, ubacio CD i zatvorio.
Sve bi bilo lepo, da nije ubacio mali CD u glavu ROM-a za standardne CD-ove, pa je isti propao
kroz držač i upao u mehanizam. Bez obzira na sve, ipak me je oduševilo što je to sam uradio,
a da mu niko nije pokazivao. Doduše u pogrešan ROM, ali, Bože moj... :)

Moj mali dečak još nije progovorio, ali je u fazi kada me svaki dan iznenadi nečim.
Inače, ima 19 meseci Svako ko ima dete, prođe kroz taj period. :)
On samo posmatra i upija, pa kada to isto i sam uradi, ja ostanem potpuno zatečena.
Pre neki dan je pritisnuo dugme, otvorio CD ROM na računaru, ubacio CD i zatvorio.
Sve bi bilo lepo, da nije ubacio mali CD u glavu ROM-a za standardne CD-ove, pa je isti propao
kroz držač i upao u mehanizam. Bez obzira na sve, ipak me je oduševilo što je to sam uradio,
a da mu niko nije pokazivao. Doduše u pogrešan ROM, ali, Bože moj... :)

Za ovo on zasluzuje jedan velikiiiii :cmok: i :zag:!!!! :heart: pametna glavica!!! :D

Evo i ja se nakon dugo vremena malo pridruzujem, sad sam malo citala bisercice uz kafu, pa se pravo ismijala i razbudila ( na poslu sam :-) )
evo jednog friskog bisera od mog malog čupe. Sinoc ja sjedim na krevetu i motan veš, a on se rastrčao po sobi, dosadno mu, pipa sve, pjeva, razbacuje veš po sobi. na kraju stade kraj kreveta, nageo se na laktove i zamislio se, a ja samo posmatram sa strane, kao ništa ne primjećujem. Kad nakon minut kaže on meni: "Eh sad opet znam šta bi mogli mi jaditi ( RADITI), hajmo zamjeniti glave."
pitam ja njega : pa kako ćemo zamijeniti glave, nemogu se glave mjenjati" kaze on: ma može,samo je odvrneš, i ti meni daš svoju a ti staviš moju" i počeo on pokazivati kako bi on sebi skinuo glavu, uhvatio se za bradu i čelo i povlači prema gore. na kraju kaže: A, kakve su nam glave, pa nemogu se ni skinuti a vidi kako kod mog Spiderman-a mogu, uze spidermana i još neku figuru, skide im glave i zamjeni, i kaze: e vidiš, vako sam i ja htjeo da se mi malo mijenjamo.

Znala sam odmah odakle mu ideja :lol:

Sinoć mi kod babe i on podivljao sa loptom, ja mu govorim kako ne može da se po stanu igra sa loptom. On istog momenta počeo da se pakuje; uzima i tu loptu, kaže - idemo kući, ovde sam bezobrazan

evo još jednog bisera, sad sam se sjetila. Neki dan ušla ja u kupatilo da se kupam, a potjeralo me "piškiti" i pošto sam bila mokra ja samo nako čučnem iznad šolje, da je neumokrim, kad u tom momentu uleti moj malac u kupatilo, gleda u mene, umire od smijeha i zove tatu:tataaaaaaaaaaa dođi vidi kako mama piški, tata vidi mama iz guzice piški, pobjegla joj kita negdje. :rotf::super:

evo još jednog bisera, sad sam se sjetila. Neki dan ušla ja u kupatilo da se kupam, a potjeralo me "piškiti" i pošto sam bila mokra ja samo nako čučnem iznad šolje, da je neumokrim, kad u tom momentu uleti moj malac u kupatilo, gleda u mene, umire od smijeha i zove tatu:tataaaaaaaaaaa dođi vidi kako mama piški, tata vidi mama iz guzice piški, pobjegla joj kita negdje. :rotf::super:

Znaci stvarno je:rotf::rotf::rotf:

Sinoć mi kod babe i on podivljao sa loptom, ja mu govorim kako ne može da se po stanu igra sa loptom. On istog momenta počeo da se pakuje; uzima i tu loptu, kaže - idemo kući, ovde sam bezobrazan

:hahaha: :hahaha: :rotf: :rotf: :hahaha: :hahaha:
jaoooo znaciii boli me stomak od smejanja!!! Predajem se... :brus:

I takođe sinoć kod babe; baba mu kupila neku lepu veliku plastičnu šolju; jer se uvek otimamo oko onih keramičkih, pa teških... I kaže - evo, Stefane i ti da imaš svoju lepu, veliku, šarenu šolju koja ne može da se razbije. A on dete ni pet-ni šest, baaam o pločice u kuhinji :eek: Da proveri :roll:
I kaže - stvalno baba ne može :cool:

A inače deda mraz svratio juče kod babe malo ranije (čitaj baba nije izdržala jer je kupila poklon :lol:) i između ostalog tu su bile neke kockice od kojih se sklapaju autići; ali nikako mu se nije dopalo što mogu i da se rasklope pa mora ponovo da se sklapa :confused:
Samo je rekao - daj baba lepak da ih zalepimo :lol:
K'o da je Crnogorac

Sestricina 5god bila kod mene i kao i uvijek odvedem je u moju sobu da joj dam neke igrackice i tako ona pronadje kutiju sa nakitom,u kojoj joj se mnogo svidi jedan prsten..kasnije mi sjedimo u dnevnoj sobi i spomeneno iznenadjenja,poklone...i ona kaze:
,,Znas sta je iznenadjenje? To je kad ti neko iznenada pokloni neki prsten sto ce ti se svidjeti.."
Lukavstina mala.
:D

Sestricina 5god bila kod mene i kao i uvijek odvedem je u moju sobu da joj dam neke igrackice i tako ona pronadje kutiju sa nakitom,u kojoj joj se mnogo svidi jedan prsten..kasnije mi sjedimo u dnevnoj sobi i spomeneno iznenadjenja,poklone...i ona kaze:
,,Znas sta je iznenadjenje? To je kad ti neko iznenada pokloni neki prsten sto ce ti se svidjeti.."
Lukavstina mala.
:D

Hahahahahhahaha :hahaha:

E bas juce dosla kod mene u sobu isto mala Tasha (5god.) a posto je bolesna ne smem da mi pridje nego se sa vrata dere: "Strinaaaa hocu da ti ispricaaam viiiiic!" Ja kao pa ajde, a vec mi je smesna... I tako poce ona: Idu 2 petla ulicom i kaze jedan drugom "Ajmo u mesaru!" a ovaj drugi kaze "Sta cemo tamo?" a prvi odgovara "Da gledamo gole zenske!" I prasne dete u smeeeh, suze joj idu koliko se smeje :hahaha:

I takođe sinoć kod babe; baba mu kupila neku lepu veliku plastičnu šolju; jer se uvek otimamo oko onih keramičkih, pa teških... I kaže - evo, Stefane i ti da imaš svoju lepu, veliku, šarenu šolju koja ne može da se razbije. A on dete ni pet-ni šest, baaam o pločice u kuhinji :eek: Da proveri :roll:
I kaže - stvalno baba ne može :cool:

A inače deda mraz svratio juče kod babe malo ranije (čitaj baba nije izdržala jer je kupila poklon :lol:) i između ostalog tu su bile neke kockice od kojih se sklapaju autići; ali nikako mu se nije dopalo što mogu i da se rasklope pa mora ponovo da se sklapa :confused:
Samo je rekao - daj baba lepak da ih zalepimo :lol:
K'o da je Crnogorac

Jao mackice on je genije! :D buduci naucnik vidi se! :mrgreen:

...kada smo gledali slike sa rođendanske žurke, iz vrtića, naše ćerkice koja ima 4 godinice, tata se šokirao kada je video sliku na kojoj je naša ćera zagrljena sa drugom.
I onda je tako zaprepašćen pitao ćerku ZAŠTO TE OVAJ DEČAK GRLI, a ćerkica ga gleda iznenađeno i odgovori PA VALJDA ZATO ŠTO VOLI DA ME GRLI:manikir:

Back