Dečiji biseri

Znači i na to da se pripremam :lol:
Obavezno! :lol:
Posle je bilo kad se sam briše, pa ostavi tragić (inače je, naravno, vrlo pedantan pa se to retko dešavalo), ako vidi - obavezno mora da se presvuče!
A kad je brisanje u pitanju, malo smo se i mazili... jer nije to od svih tražio. I kad je bio mali, uvek je birao kome će Njegovo Visočanstvo dodeliti tu čast da ga obriše!
:rotf::rotf::rotf:
ne treba da kažem ko je to uvek bio ;)
Uh... žao mi kad pomislim koliko sve to brzo prođe... :(

Nije biser u pravom smislu. Danas mazim i ljubim mog sestrića (ima mesec dana). Toliko mi je divan da ne mogu da stanem da ga ljubim i uspava se on. Ja ga onako mazim po glavici i onda, nisam više mogla da izdržim, sagnem se i cmoknem ga onako snažno da pukne, a on se probudi i počne da plače. :lol: Pa neverovatno. :(

Obavezno! :lol:
Posle je bilo kad se sam briše, pa ostavi tragić (inače je, naravno, vrlo pedantan pa se to retko dešavalo), ako vidi - obavezno mora da se presvuče!
A kad je brisanje u pitanju, malo smo se i mazili... jer nije to od svih tražio. I kad je bio mali, uvek je birao kome će Njegovo Visočanstvo dodeliti tu čast da ga obriše!
:rotf::rotf::rotf:
ne treba da kažem ko je to uvek bio ;)
Uh... žao mi kad pomislim koliko sve to brzo prođe... :(

moj je posle kukao
JA SAM DA SE BRISEM BLJAK
:hahaha::hahaha::hahaha:

Evo setih se sad, Koka me je podsetila na cuven Mindjusicin biser kad je imala 3 godine.
Dosla nasa rodjaka u posetu i kao ona da se nasali sa njom i pita je:
-Kako se laze da je zumace belo ili bijelo?
-A Mindjusica je bledo gleda i kaze - Zumance je zuto!:lol:
Nasa rodjaka je bila ko pokisla:hahaha::hahaha:
Setih se, hvala ti Koko:ok:

A ti,JauLJubavVerujem,si mene potsetila kako sam se ja "nasukala" sa nekih 15-tak god. Čuvala sam klinca od 5 godina.
Ispričao mi priču pa mi postavio pitanje na kraju.
Priča ide: Jednog lepog sunčanog dana krenuli veliki miš i mali miš u šetnju. Veliki miš je imao mali kišobran,a mali miš veliki kišobran.
Ko je više pokisao, mali ili veliki miš?
A ja ko iz topa: "pa veliki miš".
A on će:"Pa kako kad je bio lep i sunčan dan.Uopšte me nisi slušala!"

Došli nam danas rođaci da vide moju mlađu ćerku (3 nedelje) i pitali moje roditelje da li mogu da uđu kod mene u sobu. A moja starija ćera im ladno rekla da ne moraju da idu da je vide jer sve na nju liči i da nju (stariju) gledaju.
Kako lepo upakovana ljubomora.

Hehehehe e bas je spiclovka!! :mrgreen: :cao:

Klinci su genijalci
Meni se mnogi smeju sto pokusavam da zadrzim dete u sebi, ali to je ono najdragocenije sto imamo u sebi
Bar ja tako mislim

Samo ti budi i ostani takva kakva jesi i sve je super!!! :zag: :heart:

Back