Dečiji biseri

Moja ćerka juče dolazi iz vrtica i donosi pozivnicu za rodjendan svog dečka , koga inače oduvek zove muž. :roll: I kaže mi :"Petar slavi rodjendan u nedelju."
Reko "E baš lepo - ići ćemo" ...a na to ona meni...

"Mi smo se dogovorili da se u nedelju i venčamo, o istom trošku! " :eek:
"Molim? :eek:" , pitam je ja...

Kaže :" Da , kad već slavi rodjendan da se odmah i venčamo ! "
A ja onako već zabrinuto, pitam " Aaaaa jesam ja pozvana na svadbu majke ti ?" ...na šta ce ona meni :"Jok samo drugari iz vrtica , i da me obučeš u belo, veo već imam . "

:sad2: Tako da znate ćerka mi se udaje u nedelju, nisam pozvana :sad2:

E da i rekla je babi to isto, s tim da je na pitanje šta da joj baba kupi za svadbu odgovorila : " Ma donesi samo cveće"

Moja ćerka juče dolazi iz vrtica i donosi pozivnicu za rodjendan svog dečka , koga inače oduvek zove muž. :roll: I kaže mi :"Petar slavi rodjendan u nedelju."

A ja onako već zabrinuto, pitam " Aaaaa jesam ja pozvana na svadbu majke ti ?" ...na šta ce ona meni :"Jok samo drugari iz vrtica , i da me obučeš u belo, veo već imam . "

E da i rekla je babi to isto, s tim da je na pitanje šta da joj baba kupi za svadbu odgovorila : " Ma donesi samo cveće"

Pa cestitam mama na (pre)udaji cerkice!!! :klap: :super: :heart:

:vatromet: :vatromet: :vatromet:

Sorry mala sala... ali su stvarnooo genijalni!!! :mrgreen:

Ovdasnja deca sva izgledaju starije od mog sina, uvek me to frustrira... ali onda dodjem ovde i kada vidim vasu decu shvatim da smo normalni :)

Mislim... ne mogu vam opisati kakav osecaj imam kada me gledaju kada im kazem koliko je star moj sin... dodje mi da iskocim iz koze...

divna su vam super i moj sin je dasa i po, ali moracete da mi verujete na rec jer ja necu da ga stavim ovde... paranoja :)

Genijalna je

Meni je kćerka rekla:

Mama nemoj psujat (psovati)
Blukaćo, daj mi ađađu (glupačo, daj mi narandžu)
Nemoj torisat dete (nemoj terorisati djete)
Šinš (nakon dugog razmišljanja ustanovili smo da je to voda, šišti valjda)

Ovdasnja deca sva izgledaju starije od mog sina, uvek me to frustrira... ali onda dodjem ovde i kada vidim vasu decu shvatim da smo normalni :)

Mislim... ne mogu vam opisati kakav osecaj imam kada me gledaju kada im kazem koliko je star moj sin... dodje mi da iskocim iz koze...

divna su vam super i moj sin je dasa i po, ali moracete da mi verujete na rec jer ja necu da ga stavim ovde... paranoja :)

ma nemoj da se paranojišeš...naravno da je Filip super dečkić...verujem ti da moraš da ga upoređuješ sa maltanškom(jel se tako kaže ispravno) decom...samo ti gledaj ove sličice i odmah ćeš se smiriti,da ti je Filip itekako dasa i po...a ta paranoja pleeeeeeeeeeeease ajde da te prođe,pa da vidimo tvog lepotana....:D

Ja sedim čitam čitam i plačem od smeha!!!!!!!!
Pa reko` da se priključim.

Imam sestrića Vuka star je 2 godine i 4 meseca koji baš juče nije hteo da spava.
JA: Pa što ne spavaš nećeš da porasteš.
Vuk:Ne mozem umorio sam se.
JA:Od čega?
Vuk:Boli me tomac.
JA:Što te boli?
Vuk: Pojeo šam baku i Crvenkapu i tri.............svinje(praseta)

neki dan sam video nekog klinca,oko tri godine,mali je stajao mirno i odjednom mu noge popustile i pao onako na stranu,kad je pao samo je rekao Isuse.Kad je pokusao da ustane,nekako se prevrnuo na ljedja i ostao tako da lezi,kad ga je Mama pitala,sta ti je?mali je ladno odgovorio-Yebote,mrtav sam...

Ja sedim čitam čitam i plačem od smeha!!!!!!!!
Pa reko` da se priključim.

Imam sestrića Vuka star je 2 godine i 4 meseca koji baš juče nije hteo da spava.
JA: Pa što ne spavaš nećeš da porasteš.
Vuk:Ne mozem umorio sam se.
JA:Od čega?
Vuk:Boli me tomac.
JA:Što te boli?
Vuk: Pojeo šam baku i Crvenkapu i tri.............svinje(praseta)
:rotf::rotf::rotf:
Jao, kako se samo sete...
Seo teca pored moje svekrve i govori Stefanu, " Moja baba", a Stefan ce " Ne, dedi!" I pokazuje prstom na svekra...
Inace KASHI - KISHA
KAKI - KIKA (strika)
KAC - KOLAC
a za lizu isplazi jezik i prstom ga dira kao da lize...

Danas je mala Tasha od 5 godina za ruckom nahvalila bakin "padobranac" :mrgreen: tj prebranac :super: :heart:
hihihi...sad si me podsetila. I ja sam tako zvao prebranac.

Moj sin koji ima 7god. krenuo je u prvi razred i drugi dan kada je dosao iz skole pitam ga ja: Mali, kako je bilo u skoli?
on sav ozbiljan: Prosao sam vrlodobar!!!
hihi, a tek dva dana u skoli

Poslednja izmena:
Toma kod mene grickao keks i odjednom pocne gurne prst u usta! Taman zaustim da reagujem, kad on vadi prste i kaze: "Zubic!" Tek tad ukapiram da je detetu ispao jos jedan mlecni zub...
Konstatujem kako je taj koji je ispao kod mene - moj i on mi ga da bez reci.
Istog dana posle razgovora sa mojom mamom, dodje i kaze: "Daj baki onaj zubic!"
Pitam: "Otkud sad to?!" praveci se blesava, a tacno znam "odakle vetar duva" (naviklo dete da za svaki zubic dobije novac ;))
"Pa baka ima kutijicu!" momentalno se snasao. :hahaha:
Sta cu... platim zub da bi ostao kod mene! :lol:

Back