njicata
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

" , pitam je ja...
Tako da znate ćerka mi se udaje u nedelju, nisam pozvana

Moja ćerka juče dolazi iz vrtica i donosi pozivnicu za rodjendan svog dečka , koga inače oduvek zove muž.I kaže mi :"Petar slavi rodjendan u nedelju."
Reko "E baš lepo - ići ćemo" ...a na to ona meni...
"Mi smo se dogovorili da se u nedelju i venčamo, o istom trošku! "
"Molim?" , pitam je ja...
Kaže :" Da , kad već slavi rodjendan da se odmah i venčamo ! "
A ja onako već zabrinuto, pitam " Aaaaa jesam ja pozvana na svadbu majke ti ?" ...na šta ce ona meni :"Jok samo drugari iz vrtica , i da me obučeš u belo, veo već imam . "
![]()
E da i rekla je babi to isto, s tim da je na pitanje šta da joj baba kupi za svadbu odgovorila : " Ma donesi samo cveće"

Moja ćerka juče dolazi iz vrtica i donosi pozivnicu za rodjendan svog dečka , koga inače oduvek zove muž.I kaže mi :"Petar slavi rodjendan u nedelju."
Reko "E baš lepo - ići ćemo" ...a na to ona meni...
"Mi smo se dogovorili da se u nedelju i venčamo, o istom trošku! "
"Molim?" , pitam je ja...
Kaže :" Da , kad već slavi rodjendan da se odmah i venčamo ! "
A ja onako već zabrinuto, pitam " Aaaaa jesam ja pozvana na svadbu majke ti ?" ...na šta ce ona meni :"Jok samo drugari iz vrtica , i da me obučeš u belo, veo već imam . "
![]()
E da i rekla je babi to isto, s tim da je na pitanje šta da joj baba kupi za svadbu odgovorila : " Ma donesi samo cveće"
Ne bre, nije to preudaja, to se ona udaje za svog muza prvi put.
Nema kod nje tu cile mile, odma muz i kod maticara !
Ko da joj nisam ja majka![]()

Meni je kćerka rekla:
Mama nemoj psujat (psovati)
Blukaćo, daj mi ađađu (glupačo, daj mi narandžu)
Nemoj torisat dete (nemoj terorisati djete)
Šinš (nakon dugog razmišljanja ustanovili smo da je to voda, šišti valjda)

divim ti se! Ovdasnja deca sva izgledaju starije od mog sina, uvek me to frustrira... ali onda dodjem ovde i kada vidim vasu decu shvatim da smo normalni
Mislim... ne mogu vam opisati kakav osecaj imam kada me gledaju kada im kazem koliko je star moj sin... dodje mi da iskocim iz koze...
divna su vam super i moj sin je dasa i po, ali moracete da mi verujete na rec jer ja necu da ga stavim ovde... paranoja![]()

tj prebranac

Meni Stefan kad god mu se ne sviđa šta mu govorim viče - ne pcuj, ne pcuj!Mama nemoj psujat (psovati)

Ja sedim čitam čitam i plačem od smeha!!!!!!!!
Pa reko` da se priključim.
Imam sestrića Vuka star je 2 godine i 4 meseca koji baš juče nije hteo da spava.
JA: Pa što ne spavaš nećeš da porasteš.
Vuk:Ne mozem umorio sam se.
JA:Od čega?
Vuk:Boli me tomac.
JA:Što te boli?
Vuk: Pojeo šam baku i Crvenkapu i tri.............svinje(praseta)

hihihi...sad si me podsetila. I ja sam tako zvao prebranac.Danas je mala Tasha od 5 godina za ruckom nahvalila bakin "padobranac"tj prebranac
![]()
![]()
Letos smo setali pored jednog jezerceta i komentarisali kako ima puno zaba i punoglavaca...
Zatim smo stali malo pored vode, kad cerka koja ima 3god rece;
Tata,tata evo ga jos jedan POLIGLAVAC!