P
pajamaca
Gost
AnAbanAna kifeva i flana, mejote je dilati el ce ekpodilati
(ana banana kisela i slana,nemojte je dirati jer će eksplodirati)
ana
(ana banana kisela i slana,nemojte je dirati jer će eksplodirati)
ana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbt vama nikad nije dosadno @ dirk i zena zmaj
mali je haooos 

Ma ja se secam necega od pre 30 i kusur godina... doduse kao kroz maglu, ali su mi moji pomogli da se malko bolje setim.natasha`:ne mogu da se setim bisera..obicno se ne secam svog ranijeg detinjstva...jako mi je zao zbog toga![]()
ee lika! Ni sad nije mnogo pametniji 
NevenaBGD:Evo ja znam jednu moje keve i njenog mladjeg brata znaci bar pre 40 godina u Sarajevu. Moja majka maltretira mladjeg brata i oblaci ga u svoje stvari i tera ga da svira na balkonu. I naucila ga da ako neko pita on kaze da je on njihova rodica iz Beograda. I tako on jadan svira a deca ga zezazju kako se Bata obukao u zensko a on kaze: Nisam nisam to ja ja sam otisao s cikom na utakmicu, ovo je nasa rodica iz Beograda!ee lika! Ni sad nije mnogo pametniji
![]()

pokrve se ko sva normalna deca i svi srecni. Ja i sestra smo znale da se pobijemo ko prave. (tek te ceka krvoplrolice
) Secam se ja uvek bila niska i stoji sestra na vratima i zeza me - hvala bogu za sta je god stigla
- i ja se nerviram gledam je onako odozdo i znam da ako je udarim da ce me ubije od batina, a ja je maznem u cevanicu i bezi
Pa se zatvorim u sobu dok se ne izduva! 

)
eto vidis...maltretiracija na sve strane fokac:Moja sestra, prvi razred osnovne.. cas muzickog i dosao red da ona otpeva pemicu...
Uciteljca: Hajde otpevaj nam pesmicu.
Ona: Necu
Uciteljca: :shock: Pevaj inace cu ti dati jedinicu.
Ona: Nije mi danas do pesme.![]()
Normalno za ovo samo saznali kada je keva bila sledeci dan na prijemnom![]()