S
Struja
Gost
haha slatko, stvarno. no dok vam deca ne porastu pa pocnu da vas ostavljaju bez teksta, i da niste sigurne da li da se smejete ili placete. moj sin sinoc kratko rece "jao bre kevo ala filozofiras za medalju"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Struja:haha slatko, stvarno. no dok vam deca ne porastu pa pocnu da vas ostavljaju bez teksta, i da niste sigurne da li da se smejete ili placete. moj sin sinoc kratko rece "jao bre kevo ala filozofiras za medalju"
-Eva-:Jednom takođe igrajući se sa svojom drugaricom pričaju o žele bombonama. I ona drugarici objašnjava "Žele bombone se zovu tako jer ih djeca mnogo žele"
d-mol:Juce je moja cerka (3,5), saznala da u februaru idu na Divcibare , dosla sva radosna i trci da saopsti vest baki. Ja idem na Div, Div, Div i tu je briznula u plac i dotrcala do mene "Ne umem da kazem". Tu se smiri, nauci i opet ode do bake "Ja idem na Divcibare". I tu ti baka "A jel, ides na zimovanje?". Tu je opet briznula u plac i dotrcala do mene "Mama, (sva u suzama), baka ne ume da kaze".
lepo joj rekoh da zbog toga ne treba da place ona vec baka, a i baka je na kraju brisala suze od smeha, a i mi ostali.
Isobel:Pricala mi vaspitacica mog sina biser od pre 20ak godina. Pricali su o vocu i kakvih sve vrsta voca ima, pa ona kaze: Pogodite sta je, na slovo s, moze da bude suvo, ima da se kupi u samoposluzi i deca ga rado jedu. A jedan mali debeljuca se javlja: Znam ja-- suva slanina!!!!!!!!
A diiiivan jeeeeeeeexpajamacax:hahahaa kaže paja pre neki dan,ja kada mi dođe devojka....
kupiću koka kolu, pringles sa lukom (belim naravno) njoj lizalicu,
i pustiću je da gleda animanijake
ako joj bude dosadno, zagrliću je![]()

Klinac me oduševio!Queen_:nakon sitnog ucenjivanja sinoć (tipa ako pojedeš ovo, doneće ti Deda Mraz poklon itd.), kaže meni sin "Gde je ono pismo za Deda Mraza, daj mi ga". Dam mu papir, on počne da žvrlja i kaže "Dragi, Deda Mraze, ja neću ništa"![]()

), čuju se odjeci raznoraznih eksplozivnih naprava, dečica nas čvrsto drže za ruke i uplašeno gledaju ima li negde nekog da baci petardu u blizini. Pričamo im kako ne treba da se plaše, kako je petarda opasna samo za onog ko je baca i pokušavam da ih smirim...