Dečiji biseri

Juce bili moja mama i sestric u prodavnici da mu baka kupi paticice za drugi rodjendan a on ni pet ni sest nego ode do prodavacice i kaze joj `` cicos macos`` ( ljubi ga teca). Baka i prodavacica su vristale od smeha a on se samo okrenuo i uhvatio za najskuplje paticice. Obuo jednu da proba i divi se i njoj i sebi pa se sve uzvrteo oko bake pa poceo`` idemo kuci bako, idemo kuci`` njoj u prvi mah nije bilo jasno sta mu je , pa kaze da plati i da prosetaju po gradu pa idu kuci, ali on opet kuci pa kuci. I u jednom momentu joj se priblizi i tiho joj kaze na uvo `` obuj dlugu bako pa da bezimo kuci ``.
:rotf::rotf::rotf:
:klap:

...opet sam se nasmejala.... :D
ja i dan danas preprichavam biser nekog klinca koji je upao u kupatilo mami dok se ona tushirala i istrchao napolje vichuci: tata, tata, mama nema pishu, mama ima frizuru... :lol: :lol: :lol:
inache, prochitala sam ga negde ovde...

a juche sam se zasmejala, na b92 je bio neki prilog o deci, igranju i igrachkama i neka novinarka je intervjuisala nekog klinca:
- a koja je tvoja omiljena igrachka....?
- pa, moja omiljena igrica je "ubij bubu"....
ona njemu kazze...
- aha, to je kompjuterska igrica, jel`? a imash li ti omiljenu igrachku....
nastala je dramska pauza i klinac je pogleda bledo i kazze...
- ja se sa igrachkama igram samo kad nema struje...
:lol: :lol: :lol:

...opet sam se nasmejala.... :D
ja i dan danas preprichavam biser nekog klinca koji je upao u kupatilo mami dok se ona tushirala i istrchao napolje vichuci: tata, tata, mama nema pishu, mama ima frizuru... :lol: :lol: :lol:
inache, prochitala sam ga negde ovde...

a juche sam se zasmejala, na b92 je bio neki prilog o deci, igranju i igrachkama i neka novinarka je intervjuisala nekog klinca:
- a koja je tvoja omiljena igrachka....?
- pa, moja omiljena igrica je "ubij bubu"....
ona njemu kazze...
- aha, to je kompjuterska igrica, jel`? a imash li ti omiljenu igrachku....
nastala je dramska pauza i klinac je pogleda bledo i kazze...
- ja se sa igrachkama igram samo kad nema struje...

:zcepanje::rotf:

Moj klinac krenuo u prvi razred :rida: zive muke iznervira me za sekundu jedan dan zaboravi jednu knjigu drugi dan peratonicu....
Treci dan dolazi kuci ja ga pitam sta je danas zaboravio, kaze nista, ja sve ne mogu da verujem. Otvorim mu ja torbu da vidim sta su radili kad vidim nesto mi puno knjiga a moj dragi sin spakovao i drugaricine knjige sa stola i poneoi njih kuci :dash::poludeo:

Sad sam se prisetila drugaricinog brata kada je bio mali...Mnogo je voleo velike grudi, verovatno jer su ga uspavljivali uz Cecine spotove i obozavao je Cecu kao pojavu i naravno dopadale su mu se njene dude, tako da je stalno isao i stipao zene za grudi. Roditelji nisu znali sta da urade po tom pitanju pa su pribegli vaspitnim merama, jer je uzelo maha. I tako mali se malo smirio. Jednog dana otisla jedna nasa drugarica kod njegove sestre, a ima malo vece dude, a on se uzvrpoljio, pa ne zna sta da radi , pa gleda , gleda i na kraju kaze on njoj...`` Jeco, a mozes ti da diras dude a ja da gledam``. A imao je tad manje od 4 god.

Pre par godina sa Sarinih 4 ili 5 smo mm i ja imali neko ludacko radno vreme, ceo dan je bila u vrticu, pa kod bake....smorilo se dete nacisto...onda je jedno jutro na polasku u vrtic preslisavala mene i mm, zbog cega i danas idemo da radimo i da li opet idemo da zaradimo pare...onda je mudro odgovorila-Setila sam se, vise nikad ne morate da radite, znam ja gde ima para-u bankomatu:super:

Pre par godina sa Sarinih 4 ili 5 smo mm i ja imali neko ludacko radno vreme, ceo dan je bila u vrticu, pa kod bake....smorilo se dete nacisto...onda je jedno jutro na polasku u vrtic preslisavala mene i mm, zbog cega i danas idemo da radimo i da li opet idemo da zaradimo pare...onda je mudro odgovorila-Setila sam se, vise nikad ne morate da radite, znam ja gde ima para-u bankomatu:super:

:hahaha:pametnica mala:rotf:

Ovi o kojima ce ovde biti reci i nisu bas klinci, punoletni su, ali ih ja shvatam kao decu.
Moram da podelim sa vama ove bisere pod hitno.:dash:
U nedelju dana, jedan djak (vrlo dobar, roditelji SSS) iz mog odeljenja mi kaze da je prekjuce saznao da mu se tata ne zove Nedeljko nego Nediljko:eek:, a jedan drugi (odlikash, roditelji VSS), izvadivsi prvu licnu kartu, shvatio je da mu ime nije Besjan, nego Besion.:eek: Napravio prepirku u SUP-u da se to ispravi jer je bio ubedjen da se zove Besjan. Oni nisu pristali jer mu u izvodu iz MKR pise Besion. Pitao mamu i tatu kako se zapravo zove, tata rekao Besjan, a mama Besion. On onda pitao mamu zasto ga onda zove Besjan, a ona mu odgovorila "pa tako te oduvek zovemo". U svim dokumentima u skoli upisan je kao Besjan i na to ime se odaziva.
I sad meni nista nije jasno kako su mogli citavih svojih 18 godina da budu toliko neinformisani, a jos manje mi je jasno kako sve to da ispravim po dokumentaciji, a da me inspekcija posle ne proziva za brljanje po maticnim knjigama i dnevnicima u skoli.:besna:
ps. Snasla sam se kod ovog drugog i predlozila mu da ode kod maticara i posle u SUP pa da lepo promeni ime.Nadam se da ce me poslusati pa da se napokon zavede pod onim imenom na koje se odaziva a i da ja imam manje posla. :cool:

Nas komsija Nenad izasao sa devojkom, Lora ih videla ispred zgrade i kaze:
"Nenade, kako je lepa ova seka... A ti seko moras da volis Nenada jer on vise ne voli seku Tanju i nema vise bubuljice..." :eek:

Pita me Lora kako se na nemackom kaze "kako si" da bi popricala sa komsinicom koja je dosla iz Nemacke. Lora je pita na nemackom, a komsinica ne odgovara...
Lora ce njoj ljuto: "Hej, zasto mi ne pricas? Sad sam ja dzaba ucila nemacki..." :lol:

Nas komsija Nenad izasao sa devojkom, Lora ih videla ispred zgrade i kaze:
"Nenade, kako je lepa ova seka... A ti seko moras da volis Nenada jer on vise ne voli seku Tanju i nema vise bubuljice..." :eek:

Pita me Lora kako se na nemackom kaze "kako si" da bi popricala sa komsinicom koja je dosla iz Nemacke. Lora je pita na nemackom, a komsinica ne odgovara...
Lora ce njoj ljuto: "Hej, zasto mi ne pricas? Sad sam ja dzaba ucila nemacki..." :lol:

Hahahahaha e Lora je smizla prava! :D :D :D

Igrane se Stefan i ja žmurke, mapolju, u ulici. Sajkrila se ja iz aneke žive ograde i on nikako da me nađe.
na kraju došao do te ograde, ali ne vidi me, ja sa jedne, on sa druge strane; čučnuo pored kuce, mazi je i vrlo ozbiljno joj govori:
-ajde Nina nađi moju mamu. Ti si ker, ti ćeš to znati

ja pukla od smeha, a on me odmah pronašao bez Ninine pomoći :lol:

Moja cerka se probudila ujutru na svoj 5. rodjendan. Prvo sto je kazala bilo je: "Mama, imam 5 godina. Jel to znaci da ja vise nisam dete?:)"

E pametnica mala! Preslatko :heart:

Igrane se Stefan i ja žmurke, mapolju, u ulici. Sajkrila se ja iz aneke žive ograde i on nikako da me nađe.
na kraju došao do te ograde, ali ne vidi me, ja sa jedne, on sa druge strane; čučnuo pored kuce, mazi je i vrlo ozbiljno joj govori:

A za Stefana nemam komentar, on je mali genije! :D :D :D

ово му је супер идеја :)

Back