Dečiji biseri

Setamo se ja i Lora i sretnemo njenu novu simpatiju, Filipa. Mali se isplazio nekom decaku i ja kazem Lori:
"Vidis kako je nekulturan tvoj Filip. To je ruzno..."
A ona ce:
"Ne mama, ti ne znas... On se nije isplazio, izbacio je jezik da mu se luftira jer mu je u ustima smrdljivo..." :hahaha: :hahaha: :hahaha:

e pa stvarno mama,mora sve da se luftira:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:............cmokni tu lepoticu milion puta:zag:

Drugaricina mala, ove jeseni je krenula u skolicu... i sve je OK, voli da ide, ima drustvo ... ali jedan dan je pred skolicom plakala... i OK sredilo se to ali drugarica je uvece porazgovarala sa malom da vidi u cemu je bio problem, a ova se samo lupila po celu i rekla: jao mama ja sam ZABORAVILA da se ne place kada se ide u skolicu!

Drugaricina mala, ove jeseni je krenula u skolicu... i sve je OK, voli da ide, ima drustvo ... ali jedan dan je pred skolicom plakala... i OK sredilo se to ali drugarica je uvece porazgovarala sa malom da vidi u cemu je bio problem, a ova se samo lupila po celu i rekla: jao mama ja sam ZABORAVILA da se ne place kada se ide u skolicu!

:lol::lol::lol:

juce setali ja i Ivan po gradu i na ulicu prodaju naocare i kaze on meni stani da pogledamo,stao on i gleda i pita ga decko -izvoli te a on ce imam i ja bele i plava naocare kupila mi mama :) okrete se i ode a ovaj je umro od smeha.

Cuveni primer iz pedagoske psihologije>

Bejtson

Cerka: ... Da li znas vise od mene?
Otac: Poznavao sam jednog malog decaka u Engleskoj koji je pitao svog oca: "Da li ocevi znaju uvek vise od sinova?" Otac mu je odgovorio "DA"
Sledece decakovo pitanje je bilo: "Tata, ko je izmislio parnu masinu?" i otac je odgovorio "Dzejms Vat" A sin mu je uzvratio "Ali, zasto je nije izmislio otac Dzejmsa Vata?"

Dok sam danas spremala kucu (hocu reci kako sam bila vredna ;) ) cujem ja da Milica sa nekim pricam.
Provirim iz sobice kad ona sedi ispred sporeta i ogleda se u staklu od rerne: davo,ja tam Mitata (zdravo ja sam Milica) :lol::lol::lol:

Juce bili moja mama i sestric u prodavnici da mu baka kupi paticice za drugi rodjendan a on ni pet ni sest nego ode do prodavacice i kaze joj `` cicos macos`` ( ljubi ga teca). Baka i prodavacica su vristale od smeha a on se samo okrenuo i uhvatio za najskuplje paticice. Obuo jednu da proba i divi se i njoj i sebi pa se sve uzvrteo oko bake pa poceo`` idemo kuci bako, idemo kuci`` njoj u prvi mah nije bilo jasno sta mu je , pa kaze da plati i da prosetaju po gradu pa idu kuci, ali on opet kuci pa kuci. I u jednom momentu joj se priblizi i tiho joj kaze na uvo `` obuj dlugu bako pa da bezimo kuci ``.

Poslednja izmena:

Back