cy3a
Aktivan član
- Poruka
- 1.709
мали јанко (3 године), анин другар из паркића: "она је мала, она пишки у пелену... ја имам... гаће
"
"Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Juce bili moja mama i sestric u prodavnici da mu baka kupi paticice za drugi rodjendan a on ni pet ni sest nego ode do prodavacice i kaze joj `` cicos macos`` ( ljubi ga teca). Baka i prodavacica su vristale od smeha a on se samo okrenuo i uhvatio za najskuplje paticice. Obuo jednu da proba i divi se i njoj i sebi pa se sve uzvrteo oko bake pa poceo`` idemo kuci bako, idemo kuci`` njoj u prvi mah nije bilo jasno sta mu je , pa kaze da plati i da prosetaju po gradu pa idu kuci, ali on opet kuci pa kuci. I u jednom momentu joj se priblizi i tiho joj kaze na uvo `` obuj dlugu bako pa da bezimo kuci ``.

...opet sam se nasmejala....
ja i dan danas preprichavam biser nekog klinca koji je upao u kupatilo mami dok se ona tushirala i istrchao napolje vichuci: tata, tata, mama nema pishu, mama ima frizuru...![]()
![]()
inache, prochitala sam ga negde ovde...
a juche sam se zasmejala, na b92 je bio neki prilog o deci, igranju i igrachkama i neka novinarka je intervjuisala nekog klinca:
- a koja je tvoja omiljena igrachka....?
- pa, moja omiljena igrica je "ubij bubu"....
ona njemu kazze...
- aha, to je kompjuterska igrica, jel`? a imash li ti omiljenu igrachku....
nastala je dramska pauza i klinac je pogleda bledo i kazze...
- ja se sa igrachkama igram samo kad nema struje...
![]()
![]()
![]()

zive muke iznervira me za sekundu jedan dan zaboravi jednu knjigu drugi dan peratonicu.... 

Pre par godina sa Sarinih 4 ili 5 smo mm i ja imali neko ludacko radno vreme, ceo dan je bila u vrticu, pa kod bake....smorilo se dete nacisto...onda je jedno jutro na polasku u vrtic preslisavala mene i mm, zbog cega i danas idemo da radimo i da li opet idemo da zaradimo pare...onda je mudro odgovorila-Setila sam se, vise nikad ne morate da radite, znam ja gde ima para-u bankomatu![]()
pametnica mala

, a jedan drugi (odlikash, roditelji VSS), izvadivsi prvu licnu kartu, shvatio je da mu ime nije Besjan, nego Besion.
Napravio prepirku u SUP-u da se to ispravi jer je bio ubedjen da se zove Besjan. Oni nisu pristali jer mu u izvodu iz MKR pise Besion. Pitao mamu i tatu kako se zapravo zove, tata rekao Besjan, a mama Besion. On onda pitao mamu zasto ga onda zove Besjan, a ona mu odgovorila "pa tako te oduvek zovemo". U svim dokumentima u skoli upisan je kao Besjan i na to ime se odaziva.

Nas komsija Nenad izasao sa devojkom, Lora ih videla ispred zgrade i kaze:
"Nenade, kako je lepa ova seka... A ti seko moras da volis Nenada jer on vise ne voli seku Tanju i nema vise bubuljice..."
![]()
![]()
![]()
Pita me Lora kako se na nemackom kaze "kako si" da bi popricala sa komsinicom koja je dosla iz Nemacke. Lora je pita na nemackom, a komsinica ne odgovara...
Lora ce njoj ljuto: "Hej, zasto mi ne pricas? Sad sam ja dzaba ucila nemacki..."![]()
a joca je izjavio da kad poraste biće šišar (misli na frizera- koji- šiša) po toj logici frizerka je šišarka, zar ne?

Jao Kockice, ala ti je lepo dete!
Marta ima predivne oči!![]()
ali na ovoj slici je bas ispala luda!
a inace to pljuvanje joj je sad omiljena fora
"
Moja cerka se probudila ujutru na svoj 5. rodjendan. Prvo sto je kazala bilo je: "Mama, imam 5 godina. Jel to znaci da ja vise nisam dete?"

Igrane se Stefan i ja žmurke, mapolju, u ulici. Sajkrila se ja iz aneke žive ograde i on nikako da me nađe.
na kraju došao do te ograde, ali ne vidi me, ja sa jedne, on sa druge strane; čučnuo pored kuce, mazi je i vrlo ozbiljno joj govori:
-ajde Nina nađi moju mamu. Ti si ker, ti ćeš to znati
ja pukla od smeha, a on me odmah pronašao bez Ninine pomoći![]()
Igrane se Stefan i ja žmurke, mapolju, u ulici. Sajkrila se ja iz aneke žive ograde i on nikako da me nađe.
na kraju došao do te ograde, ali ne vidi me, ja sa jedne, on sa druge strane; čučnuo pored kuce, mazi je i vrlo ozbiljno joj govori:
-ajde Nina nađi moju mamu. Ti si ker, ti ćeš to znati
ja pukla od smeha, a on me odmah pronašao bez Ninine pomoći![]()