Dečiji biseri

deca su genijalna, svakim danom me ova tema sve vise odusevljava... ali lora je nenadmasna...

mi na slavi kod rodjaka... jovana je tad imala godinu dana. i posto je ona mamino dete, tatino sunce, babino mezimce (medite), dedina princeza (pineza) , nadina leptirica (tijica), ujkina pametnica (metica) suzina golubica (gubita).... i ispituju je sta je kome i kad je rekla da je suzina gubita, puno njih nije razumelo, pa sta si jovana, ajde opet kazi, kako nismo culi.... ona jadna ponovila par puta, ali i dalje nisu razumeli, a ona se izdere ´´ama judi goub be´´.... (ama ljudi golub bre)

Kako se dele slatkiši?
Mom bratu od ujaka jedna stara rođaka iz komšiluka stalno davala slatkiše i naglašavala da kada ode kući podeli sa mlađom sestrom. Delio mali, svoju polovinu pojede, a njenu podele. Nije da nije podelio. :kolac:

deca su genijalna, svakim danom me ova tema sve vise odusevljava... ali lora je nenadmasna...

mi na slavi kod rodjaka... jovana je tad imala godinu dana. i posto je ona mamino dete, tatino sunce, babino mezimce (medite), dedina princeza (pineza) , nadina leptirica (tijica), ujkina pametnica (metica) suzina golubica (gubita).... i ispituju je sta je kome i kad je rekla da je suzina gubita, puno njih nije razumelo, pa sta si jovana, ajde opet kazi, kako nismo culi.... ona jadna ponovila par puta, ali i dalje nisu razumeli, a ona se izdere ´´ama judi goub be´´.... (ama ljudi golub bre)

Kako se dele slatkiši?
Mom bratu od ujaka jedna stara rođaka iz komšiluka stalno davala slatkiše i naglašavala da kada ode kući podeli sa mlađom sestrom. Delio mali, svoju polovinu pojede, a njenu podele. Nije da nije podelio. :kolac:

:ok: :mrgreen: :zcepanje:

Sin moje drugarice ni posle dve nedelje privikavanja nije hteo da ostane da spava u vrtiću. Molili, objašnjavali, obeđivali, navodili sve moguće prednosti ostajanja ........ ništa. Još malo pa se pomirili sa situacijom.
Kad jednoj dana pita on majku ''Šta smo mi danas imali za užinu u vrtiću posle spavanja?''
Ona ravnodušno odgovara ''Ne znam, ti ne ostaješ da spavaš.''
Mali mislio, mislio, pravio kombinacije u glavi i na kraju samo rekao '' Neće oni više da jedu moju užinu, od sutra spavam u vrtiću.''
Koji motiv, a kući ga jedva nagovore da jede. :per:

Sin moje drugarice ni posle dve nedelje privikavanja nije hteo da ostane da spava u vrtiću. Molili, objašnjavali, obeđivali, navodili sve moguće prednosti ostajanja ........ ništa. Još malo pa se pomirili sa situacijom.
Kad jednoj dana pita on majku ''Šta smo mi danas imali za užinu u vrtiću posle spavanja?''
Ona ravnodušno odgovara ''Ne znam, ti ne ostaješ da spavaš.''
Mali mislio, mislio, pravio kombinacije u glavi i na kraju samo rekao '' Neće oni više da jedu moju užinu, od sutra spavam u vrtiću.''
Koji motiv, a kući ga jedva nagovore da jede. :per:
:super:
nećete da me prevarite, hoću svoj deo :rotf:

Baka (komsinica): Aco, cime najvise volis da se zabavljas?
Aleksandar (4) : Paaa, volim da se bavim igranjem...i crtanjem...
Baka: A sta najvise volis da crtas?
Aleksandar: Ma ne crtam, gledam crtace! :lol:

Isti decak, stoji na terasi sa drugom (istoo 4 god), a mama se dere na njega iz stana da udje unutra (nesto je uradio pa ce da ga grdi), a on kaze drugu : Da l' da udjem? Sigurno ima varjacu.... :think: :lol: :lol:

Moram ovo da ispricam...
Bila sam do prodavnice da kupim nesto, i cim sam usla kuci Lora me pita:
"Mama, jel znas ti onog Kaspera?"
"Znam..." :think:
"E dok si ti bila u prodavnici, on je dosao ovde i "ubio" ovu vazu..." :eek:
Pokazuje mi slomljenu skupocenu vazu...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

нека је лорица жива и здрава...
и добро је што поставља милион питања дневно, па дете је, открива свет око себе, то је тако нормално...
љубни је пуно:cmok::cmok2:

Moram jos ovo...
Teram sada Loru da opere zube i ide u krevet, a ona bulji u TV i ne registruje me...
Ja ponavljam 3-4 puta, a ona zakulutala ocima i kaze:
"Boze, zasto si mi rodio ovako dosadnu mamu?" :roll:

Ja sam se sada kao naljutila, a ona me ljubi i kaze:
"Nisi dosadna mama, ja se malo zezam..." :D

Back