cy3a
Aktivan član
- Poruka
- 1.709
е, баш тако 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

deca su genijalna, svakim danom me ova tema sve vise odusevljava... ali lora je nenadmasna...
mi na slavi kod rodjaka... jovana je tad imala godinu dana. i posto je ona mamino dete, tatino sunce, babino mezimce (medite), dedina princeza (pineza) , nadina leptirica (tijica), ujkina pametnica (metica) suzina golubica (gubita).... i ispituju je sta je kome i kad je rekla da je suzina gubita, puno njih nije razumelo, pa sta si jovana, ajde opet kazi, kako nismo culi.... ona jadna ponovila par puta, ali i dalje nisu razumeli, a ona se izdere ´´ama judi goub be´´.... (ama ljudi golub bre)
Kako se dele slatkiši?
Mom bratu od ujaka jedna stara rođaka iz komšiluka stalno davala slatkiše i naglašavala da kada ode kući podeli sa mlađom sestrom. Delio mali, svoju polovinu pojede, a njenu podele. Nije da nije podelio.![]()

Ja krojila neke stvarcice obucena u kratko haljinche i moja cerkica (2.5 god.) podigla mi haljinicu dok sam krojila i pljesnula me dva puta po zadnjici i kaze "imas lepu goozu"
ps. nije imala primer za taj potez u blizoj okolini![]()

e ulepsale ste mi dan.Sin moje drugarice ni posle dve nedelje privikavanja nije hteo da ostane da spava u vrtiću. Molili, objašnjavali, obeđivali, navodili sve moguće prednosti ostajanja ........ ništa. Još malo pa se pomirili sa situacijom.
Kad jednoj dana pita on majku ''Šta smo mi danas imali za užinu u vrtiću posle spavanja?''
Ona ravnodušno odgovara ''Ne znam, ti ne ostaješ da spavaš.''
Mali mislio, mislio, pravio kombinacije u glavi i na kraju samo rekao '' Neće oni više da jedu moju užinu, od sutra spavam u vrtiću.''
Koji motiv, a kući ga jedva nagovore da jede.![]()

- Mama, danas u vrtiću smo SVI pevali o TEBI
onu pesmu - dobra mama, lepa mama...

- Mama, danas u vrtiću smo SVI pevali o TEBI
onu pesmu - dobra mama, lepa mama...

Isti decak, stoji na terasi sa drugom (istoo 4 god), a mama se dere na njega iz stana da udje unutra (nesto je uradio pa ce da ga grdi), a on kaze drugu : Da l' da udjem? Sigurno ima varjacu....![]()
![]()
![]()

nije ni cudo sto smo je prozvali Biserka Lora 

Moram ovo da ispricam...
Bila sam do prodavnice da kupim nesto, i cim sam usla kuci Lora me pita:
"Mama, jel znas ti onog Kaspera?"
"Znam..."
"E dok si ti bila u prodavnici, on je dosao ovde i "ubio" ovu vazu..."
Pokazuje mi slomljenu skupocenu vazu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

lora je haooooos, blago tebi tijana.....![]()