Dečiji biseri

Nadam se da nikom neće smetati, samo jedan mali oftopik... Da vidite vi tu ljubav između Stefana i Lane :heart:
5691_1094810410304_1227890935_30242041_3600635_n.jpg

Zavela ga plavusica.
Pre neki dan u parkicu zena pored nas je presvlacila klinca u kolicima do nas,sve to je propratila Sanja koja ima 2,5 god i zakljucuju"Bata ima rep!"Vec se brinem kako cemo neke teme obradjivati.

Kupujemo nas dve pre neki dan hleb i stojimo u redu na kasi
U momentu cujem glas moje cere "i os enda i os enda" (i jos jedna)
obratim malo paznju kad imam sta da vidim - dete brlja po gajbi sa paradajzom, hvata jedan po jedan, svaki zagrize i ostavi nazad na mesto
da li treba da kazem da sam na kraju kupila 2kg paradajza sa ugrizima?

Па тражи дете који је добар :hahaha::hahaha:

ја сам слично прошао са јабукама:D:D

Zavela ga plavusica.
Pre neki dan u parkicu zena pored nas je presvlacila klinca u kolicima do nas,sve to je propratila Sanja koja ima 2,5 god i zakljucuju"Bata ima rep!"Vec se brinem kako cemo neke teme obradjivati.

obratim malo paznju kad imam sta da vidim - dete brlja po gajbi sa paradajzom, hvata jedan po jedan, svaki zagrize i ostavi nazad na mesto
:rotf::rotf::rotf:
ne da ste me nasmejali :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

jedva sam docekala da se upisem na ovoj temi...do sada je pricala na aramejskom, te ja to nisam umela da prenesem

Pa, dobro nam dosla :cmok2:

Danas me nesto bolele grudi deo dan. :( Kad smo se ja i Lora vracale kuci, sele smo u jednu poslasticaru na sladoled, kad ce Lora zabrinuto:
"Evo mama, ja cu sada da budem dobra, ti pojedi sladoled, popij kaficu, odmori malo sisu i idemo..."
:heart: :zcepanje: :zcepanje:

Bas sam raspolozena da odgovaram zaista simpaticnim (nisam sarkasticna, casna rec) ljudima. Fibi, draga forumska sagovornice, uveravam u dobronamernost mojih komentara. Ako izvesna nepreciznost i nesavrsenost mog izrazavanje upucuju, takodje dobronamerne, ucesnike da zakljuce nesto drugo, preostaje mi da da poradim na glacanju forme i sadrzaja istog.
Dakle, Fibi, fotka ove devojcice je prelepa, izraz lica i napucene usnice jednostavno bude tople emocije kod gledaoca (mene), pa zato, u formi saosecanja sa detencetom, komentar da bi, mozda, ispasiran spanac bio manje neprihvatljiv (mada bi tada bili liseni ove fotke , sto bi, svakako, bila steta!). Sto ne znaci da je majka nemajka jer ne pasira... (A mozda je ispasirala, samo ja to ne vidim, a za to bas i ne moram da budem apostrofirana, zar ne?)
A u vezi sa Djelicem, pitala sam se sta je smesno, jer ne kapiram. Preciznije, sta ce (ispeglan) Djelic medju decom? Bar kad bi bio musav...
Eto, Fibi, to bi bilo sve...
Sad bih i ja okacila neku sliku, ali nemam...
Da li me to diskvalifikuje?

Naravno da ne.

jaoooooooooooooj,hvala vam sto mi ulepsavate ove dane u bolnici verovatno sestre misle da sam poludela koliko se smejem,ne pamtim da sam se ovako ismejala........tijana,jesi li odmorila sisu:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:????
aj postavi sliku te male pametnice molim te,da je vidimo.....a mali stefan ne zaostaje za njom,divan je,mada ni snajkica nije losa,decko ima ukusa:cmok2:

na moru,jedna frendica koja ima devojcicu od cetiri godine ,koja je uzgred receno najlepsa devojcica koje su moje oci videle,..............uglavnom te frendica krije od oca da je pusac iako ima 30 godina,po ceo dan provedemo po restoranima umesto na plazi da bi ona mogla da pljuga.........i sad scena ,vracamo se na plazu ,i srecemo dedu malene devojcice,i ona staje ispred majcinih nogu i kao da krije mamu,i sad je deda pita:
emma ,sta radis to??,
a malena odgovara:krijem mamu od tebe ,da ne vidis da pusi:eek::zcepanje:

a jedna devojcica na plazi ,starost od prilike 6 godina,verovatno prvi put na moru
izlazi placuci iz vode,trci ka tati,i sva u suzama mu kaze: TATA,TATAAAAA,KO OSOLI OVO MORE OVOLIKO:zcepanje::zcepanje::zcepanje:..........bilo mi je neprijatno koliko sam se smejala

Juče na igrališti, igraju se Stefan i Lana. I trčne na tobogan, prvo Lana, pa iz anje Stefan, kad neki dečak utrčao između njih dvoje.
A Stefan se izbezumio - neee, ne možeš ti tu, iza MOJE Lane, to je MOJA Lana!!!
Inače, Lanina mama je trudna, a Lana je već rekla (još se stomak ni ne vidi, znači tek su saznali i rekli joj. A Lana kaže - mama, hoću da iskakiš iz stomaka tu bebu. Ja hoću da budem SAMA! :besna:
Šta li će biti kad se rodi :confused:

Back