mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Nadam se da nikom neće smetati, samo jedan mali oftopik... Da vidite vi tu ljubav između Stefana i Lane 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kupujemo nas dve pre neki dan hleb i stojimo u redu na kasi
U momentu cujem glas moje cere "i os enda i os enda" (i jos jedna)
obratim malo paznju kad imam sta da vidim - dete brlja po gajbi sa paradajzom, hvata jedan po jedan, svaki zagrize i ostavi nazad na mesto
da li treba da kazem da sam na kraju kupila 2kg paradajza sa ugrizima?

Zavela ga plavusica.
Pre neki dan u parkicu zena pored nas je presvlacila klinca u kolicima do nas,sve to je propratila Sanja koja ima 2,5 god i zakljucuju"Bata ima rep!"Vec se brinem kako cemo neke teme obradjivati.
obratim malo paznju kad imam sta da vidim - dete brlja po gajbi sa paradajzom, hvata jedan po jedan, svaki zagrize i ostavi nazad na mesto

jedva sam docekala da se upisem na ovoj temi...do sada je pricala na aramejskom, te ja to nisam umela da prenesem

Kad smo se ja i Lora vracale kuci, sele smo u jednu poslasticaru na sladoled, kad ce Lora zabrinuto:

Bas sam raspolozena da odgovaram zaista simpaticnim (nisam sarkasticna, casna rec) ljudima. Fibi, draga forumska sagovornice, uveravam u dobronamernost mojih komentara. Ako izvesna nepreciznost i nesavrsenost mog izrazavanje upucuju, takodje dobronamerne, ucesnike da zakljuce nesto drugo, preostaje mi da da poradim na glacanju forme i sadrzaja istog.
Dakle, Fibi, fotka ove devojcice je prelepa, izraz lica i napucene usnice jednostavno bude tople emocije kod gledaoca (mene), pa zato, u formi saosecanja sa detencetom, komentar da bi, mozda, ispasiran spanac bio manje neprihvatljiv (mada bi tada bili liseni ove fotke , sto bi, svakako, bila steta!). Sto ne znaci da je majka nemajka jer ne pasira... (A mozda je ispasirala, samo ja to ne vidim, a za to bas i ne moram da budem apostrofirana, zar ne?)
A u vezi sa Djelicem, pitala sam se sta je smesno, jer ne kapiram. Preciznije, sta ce (ispeglan) Djelic medju decom? Bar kad bi bio musav...
Eto, Fibi, to bi bilo sve...
Sad bih i ja okacila neku sliku, ali nemam...
Da li me to diskvalifikuje?
Pa, dobro nam dosla
Danas me nesto bolele grudi deo dan.Kad smo se ja i Lora vracale kuci, sele smo u jednu poslasticaru na sladoled, kad ce Lora zabrinuto:
"Evo mama, ja cu sada da budem dobra, ti pojedi sladoled, popij kaficu, odmori malo sisu i idemo..."
![]()
![]()
![]()

Tebi nikada dosadno sa tom malenom![]()

za Loru 

za Loru
Hoće Stefan da ga nosim.
ja kažem - stavrno ne mogu, bole me leđa.
- a mama, jel' te boli stomak?
- ne boli me stomak.
- pa ti me mama nosi od napLed, tako, ne moLas na leđa
![]()

????

..........bilo mi je neprijatno koliko sam se smejala