Dečiji biseri

Odem juče po Aleksu i Tomu, dovedem ih u omiljenu poslastičarnicu na sladoled, zujkamo po gradu, ali Tomu nešto boli noga (on zna da bude i folirant, ali sad ga baš boli u predelu butine, pa šanta). Zamoli da sednemo na klupu da se odmori, i kad smo pošli, vidim ja on pravi bolnu grimasu i pitam. "Šta je, dušo? Nisi se dosta odmorio?"
"ma jesam...nego tako me boli kad krenem, pa se posle umorim pa me opet boli. I onda sednem da se odmorim, pa me ponovo boli... Takav je moj život!"
(<ali pri tome je trebalo čuti taj ton, videti mu izraz lika... ma kao da je prošao sve muke ovog sveta sa svojih 7 godina! :heart:)

Jucer za ruckom moja mladja curica(6god) pokazuje narukvicu koju je dobila od poznanice i kaze:
"Nikad je necu skinuti, nosicu je kad budem 99 god i 80 i 75"

Na to joj ja kazem:"ma bas me briga sto ces onda raditi ja cu biti mrtva"
Ona na to:"A tata?"
Ja:"Da i tata"
Ona zove sestru i kaze :" Seko yupiiiiiii tada cemo moci gledati tv do kad mi hocemo i pravicemo party":zcepanje:

Imate prekrasnu djecicu, ne zna se tko je sladji od koga...stvarno su vam klici super, ali ovo fotku izdvajam jer mi je malena prelijepa!

img0020ptb.jpg

Jucer za ruckom moja mladja curica(6god) pokazuje narukvicu koju je dobila od poznanice i kaze:
"Nikad je necu skinuti, nosicu je kad budem 99 god i 80 i 75"

Na to joj ja kazem:"ma bas me briga sto ces onda raditi ja cu biti mrtva"
Ona na to:"A tata?"
Ja:"Da i tata"
Ona zove sestru i kaze :" Seko yupiiiiiii tada cemo moci gledati tv do kad mi hocemo i pravicemo party":zcepanje:

Crnohumorno :zcepanje:

Mala kosminica (4 god) koja je tek dobila bebu brata mi prica dok sedimo na zidicu:

Ona: Moja mama ima bebu !
Ja: A ha
Ona: Beba je beba bila u maminom stomaku
Ona: I isla mama u porodiliste i donela bebu
Ona: A kako je beba usla u mamu?
Ja:..... .:rumenka::rumenka:.......

Kod nas je trenutno aktuelna faza "necu da kakim", ali necu da kakim u tutu ali obozavam to da radim na javnim mestima.Prvi veci blam je bio u restoranu kada smo se jos odvikavali od pelena, ali smo ih za svaki slucaj stavljali kad krenemo u setnju, losa ideja ali je mnogo puta bila opravdana, kao i taj put kad smo usred dezerta primetili nasu devojcicu izmedju naseg stola i susednog za kojim je sedeo jedan par, kako cuci i stenje.Brze bolje smo smazali dezert i kazem ceri"hajmo ljubavi idemo", pokusavajuci da je odvucem pre nego zasmrdi, a ona ce meni"PA KAKIM", tako da i ostali stolovi koji mozda nisu primetili sta se desava su bili obavesteni.Sada kada vise ne nosi pelene, kaki iskljucivo u vodi na kupanju.Kada smo otisli kod bake na selo pre neki dan, zbog promene ili cega nije kakila 2 dana, kazem muzu "a da je pustimo kod komsije u bazen, sigurno ce to obaviti!"Ipak je sacekala povratak kuci i odlazak na kupanje...

Sad sam se setila dogadjaja dok sam bila srednja skola na moru mi se jedan malisa pokakio pored lezaljke, vece govance mislim da u zivotu nisam videla, a njegova mama je bila toliko radosna, pa 5 dana nije kakio, iznervirano sam rekla"pa da, cekao je 5 dana da se meni pokaki pored nosa", tek sada razumem njenu radost.

Moja Tamara ima 6 godina, i sad je sa babom i dedom na placu. Razgovaramo juče telefonom, i ona priča kako je neka buba uletela u sobu prošlo veče, pa je deda izbacivao, pa mu ispala na krevet i Taja htela da je pipne (brrr!) ali je pobegla, i tako...

Pa nastavlja, tužno: "Znaš, mama, ja nikad nisam pipnula bubu..."

Ja kažem, dobro, u nedelju kad budemo dolazili, tražićemo tati da ti uhvati neku bubu, pa je ti pipni.

Na šta će ona: "Ali da je dresira!"

Baš me zanima kako će tata da se snađe oko ovog zahteva... :hahaha:

Back