Dečiji biseri

Ovo je slikano juce na proslavi rodjendana na jednom salasu pored NS.
Dok su ostala deca jahala konje Milica je mudro cucala i cekala svoj red ;)

picture.php

A moj bratanac Vuki (5 i po godina) će u autu:
-Tata, je l' mogu da kažem sad baki ono o čemu smo pričali danas?
Moj brat: Vuče, rekli smo da se ne pričaju stvari koje su iz kuće..
Vuk: Ali tata, to nije iz kuće, već iz kola :D

A moja sestra(5godina),ma ono je...ne mogu svega ni da se setim...Ljiljali smo se na ljuljasci u parku dva sata,a ona nikako nece kuci,a ja kao da krenem bez nje...Kad je ona pocela''Cekaj me,ti bedno,sebicno klepetalo".Bas je bila glasna..Ljudi koji su je culi valjali su se od smeha,a ona sva ozbiljna.Ja joj kazem da nije lepo tako nesto reci i pitam je gde je cula,kad ona meni"Ako u crtacu mogu tako,mogu i ja''Problem je sto sada svakog koga sretne zove bedno....Tako me bude sramota...Sad sta kog cuje u crtacu preuzima.Sramota me je.Nadam se da ce se popravi..

A moja sestra(5godina),ma ono je...ne mogu svega ni da se setim...Ljiljali smo se na ljuljasci u parku dva sata,a ona nikako nece kuci,a ja kao da krenem bez nje...Kad je ona pocela''Cekaj me,ti bedno,sebicno klepetalo".Bas je bila glasna..Ljudi koji su je culi valjali su se od smeha,a ona sva ozbiljna.Ja joj kazem da nije lepo tako nesto reci i pitam je gde je cula,kad ona meni"Ako u crtacu mogu tako,mogu i ja''Problem je sto sada svakog koga sretne zove bedno....Tako me bude sramota...Sad sta kog cuje u crtacu preuzima.Sramota me je.Nadam se da ce se popravi..

:hahaha::hahaha::hahaha:

:zcepanje: :zcepanje:
Klinci su vam genijalni! :heart: :cmok2:

Ja se tusiram, Lora sedi na prozoru. Komsinica je pita:
"Gde ti je mama?"
"Mama kaki u WC..." :mrgreen:
A ulica puna ljudi... :rumenko:

Juce u Uscu isprobavam jednu haljinicu u kabini, guzva, Lora ispred kabine. Otvara mi zavesicu, ja samo u donjem vesu, i kaze:
"Mama, usle su ti gace u dupe!":eek: (tange) :rumenko: :zcepanje:
Naravno da su svi pogledali u mom pravcu... :lol:

Данас са ћерком (11 година) гледала ''Отписане'' . Није јој било јасно ко су ти илегалци, шта то значи....и тако за време ручка наставимо разговор о Другом светском рату. Причала сам јој много тога, па онда споменух филм ''Бошко Буха'' који смо гледале заједно, па питам да ли је глдала још неки ратни филм или серију.
Она каже да је гледала серију ''Капетан Кукоје''.:roll:
Ја думам, знам да серија ''Капетан Микула мали'' није репризирана бар дваес година....није могла то гледати.... Која ли је серија ''Капетан Кукоје''? :think:

Уто долази старија и каже:''Ма није се звала Капетан Кукоје, него Капетан Кресоје!
Сећаш се мама, то си ти гледала кад си била мала, па смо је после заједно гледале када су је поново приказивали прошле године.... Главни лик је онај партизан Јастреб...''
:confused:

Јаооооооо.....тек онда сконтах да је у питању серија ''Капелски Кресови'

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

П.С.

Ову серију знају само моји исписници...;)
Млађе генерације вероватно нису чуле за њу, али за нас је била хит, и све смо се отимале д се зовемо Ина у игри, а момак да нам се зове Јастреб. ;)

Back