Decenija razlike

Kuzma 86

Obećava
Poruka
52
Misljenja i/ili iskustva- kakvu perspektivu moze da ima veza u kojoj je desetak godina razlike? Naravno, ne pricam o klinkama od 15 godina sa momcima od 25,6..nego na pr. ona dvadeset i nesto,a on, eto, deset god. stariji...

Misljenja i/ili iskustva- kakvu perspektivu moze da ima veza u kojoj je desetak godina razlike? Naravno, ne pricam o klinkama od 15 godina sa momcima od 25,6..nego na pr. ona dvadeset i nesto,a on, eto, deset god. stariji...

Meni je do 10 godina i nekako prihvatljiva razlika, ali sve preko toga, nema nikakvu budućnost na duže staze. Strašne su mi one razlike tipa on 55 ona 25. Ćurle malo se zaljubilo, on zna da je dobio mlado meso pa skida zvezde s neba, dok je u njenim godinama bio totalni mutavac. I još se ta veza završi brakom. Ćurle ne zna još ni šta je život, niti razmišlja o životu za 10-15 godina, kad se taman spasi jednih pelena, dođe vreme da prepovija muža, popustila petlja. E tad bije svoju ludu glavu. Što se s njegove strane tiče, njemu dobro, šeta mladu ribu pored sebe i šepuri se okolo, ajde i to da razumem neko vreme, ali oženiti mladu devojku koja se tek ispilila i gleda na život kroz ružičaste naočare, izuzetno je sebično sa njegove strane. U suštini nemam ništa protiv da sa 20 probaš staru koku/pevca, a sa 50 piletinu….ali ozbiljna veza? Ma daj… Mladost za mladost, starost za starost.

Poslednja izmena:
sta znam....najbolje ako su tu sa godinama....ali to sa perspektivom nema veze...ljudi su toliko sludjeni, i toliko je tesko naci srodnu dusu, da ako naletis na nju, smesno je razglabati o godinama...i tako izgled posle skoro nista ne znaci.....

da, naravno, to su vec extremi..nego pitam :think: da li ta razlika moze biti kost u grlu ili jednostavno "go with the flow" pa sta ispadne? Mis'im; ne vredi generalizovati, svaki slucaj je sam za sebe :roll:

svaki slučaj za sebe :mrgreen:
isto kao što ne mora da znači da će veza izmedju vršnjaka da uspe 100%,
tako i za ovo ne mora da važi pravilo.
samo što je u mom slučaju to malo manje bilo go with a flow, pa se i tragično završilo... :sad2:

ne znam to valjda svako za sebe treba da odluci mogu da pricam samo iz svog ugla
a nisam bas osoba za tu tematiku jer mi je poimanje toga bas limitirano :lol: kada kazem mladji ja mislim na godinu, dve mladji...kada kazem stariji mislim na par godina razlike meni je i 8+ vec zestoko nategnuta granica
sve te velike razlike su po meni trazenje majcinske/ocinske figure a nit hocu nekom da izigravam roditelja nit hocu da ga meni neko izigrava vec imam dva i previse hvala lepo :lol:

Ja sam trenutno u vezi sa deckom, koji je desetak godina stariji od mene. On je malo cudan sam po sebi, ali je ok. Mnogi su ga zavoleli i ovde na forumu. Ipak, u poslednje vreme vidim da se malo menja, ali na gore. O tim vezama mislim sve najbolje. Eto, bila sam sa deckom, pre ovog koji je bio oko 16 godina stariji od mene, a pre njega sam bila vise od 10 meseci u vezi sa jednim deckom, koji je stariji od mene oko 20-tak godina. On je bio veoma nezreo za svoje godine. Sve zavisi, ali podrzavam te veze. Mada meni u vezi nisu vazne godine, vec iskrena ljubav.

Back