Decenija razlike

Ako su decenijE u pitanju, to je vec mnogo :roll:
a decenija... zavisi kol'ko godina imaju te dve osobe
npr. ona 25, on 35
ona 30, on 40
i obrnuto
sta bi im falilo? naravno, tu je fora i kol'ko se matoro osecas
znam lika koji ima 30 god.
ne izgleda tako, nit se tako ponasa, ne bih mu dala preko 25 nikad

Razlika od 10 god. deluje jos prihvatljivo...i tu bi frajer morao bas, bas da mi se svidi...razlog zasto su mi takve veze ok? Ako pretpostavimo da je devojka mladja a frajer stariji, devojka unosi energiju, brzinu, svezinu, frajer stabilnost, zrelost koje bi godine trebale da nose..ne vezano za karakterne osobine pojedinca...ako imaju sl, interesovanja (sto se vidi tokom upoznavanja), sl. zelje, ciljeve, stavove...sto da ne...

Razlika od 10 god. deluje jos prihvatljivo...i tu bi frajer morao bas, bas da mi se svidi...razlog zasto su mi takve veze ok? Ako pretpostavimo da je devojka mladja a frajer stariji, devojka unosi energiju, brzinu, svezinu, frajer stabilnost, zrelost koje bi godine trebale da nose..ne vezano za karakterne osobine pojedinca...ako imaju sl, interesovanja (sto se vidi tokom upoznavanja), sl. zelje, ciljeve, stavove...sto da ne...

:super:

Tako ti i ja nesto to posmatram
Doduse, decko je celih 8 dana stariji od mene, al o5 nije mi mnogo 10 godina. E sad, nesto preko toga mi je vec lose. Mislim ko voli nek izvoli, ja necu

Tako ti i ja nesto to posmatram
Doduse, decko je celih 8 dana stariji od mene, al o5 nije mi mnogo 10 godina. E sad, nesto preko toga mi je vec lose. Mislim ko voli nek izvoli, ja necu

Pa ok..vise od toga ni ja ne bih prihvatila..to bi vec bio generacijski jaz...moj bivsi je bio stariji od mene 8 god.. sasvim smo se ok razumeli...zavisi od pojedinca, njegove zrelosti, nacina razmisljanja..

Back