smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
Ja vragolan i moj deda
))))
))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))
boles' ..usvojene cerke zene
Razlika od 10 god. deluje jos prihvatljivo...i tu bi frajer morao bas, bas da mi se svidi...razlog zasto su mi takve veze ok? Ako pretpostavimo da je devojka mladja a frajer stariji, devojka unosi energiju, brzinu, svezinu, frajer stabilnost, zrelost koje bi godine trebale da nose..ne vezano za karakterne osobine pojedinca...ako imaju sl, interesovanja (sto se vidi tokom upoznavanja), sl. zelje, ciljeve, stavove...sto da ne...

Razlika od 10 god. deluje jos prihvatljivo...i tu bi frajer morao bas, bas da mi se svidi...razlog zasto su mi takve veze ok? Ako pretpostavimo da je devojka mladja a frajer stariji, devojka unosi energiju, brzinu, svezinu, frajer stabilnost, zrelost koje bi godine trebale da nose..ne vezano za karakterne osobine pojedinca...ako imaju sl, interesovanja (sto se vidi tokom upoznavanja), sl. zelje, ciljeve, stavove...sto da ne...
Tako ti i ja nesto to posmatram
Doduse, decko je celih 8 dana stariji od mene, al o5 nije mi mnogo 10 godina. E sad, nesto preko toga mi je vec lose. Mislim ko voli nek izvoli, ja necu

ebale vas više rzlike u godinama...da vam to toliko ne bode oči i ne smeta ne biste toliko ni trtljali o tome...![]()

Kod Lečića ima brzo da pukne tikva čim se ono ćurle opasulji, a to će bidne brzo....Dajem im 2 godine, max 3.
Pa ništa Triniti, samo nemoj da se ljutiš.

Misljenja i/ili iskustva- kakvu perspektivu moze da ima veza u kojoj je desetak godina razlike? Naravno, ne pricam o klinkama od 15 godina sa momcima od 25,6..nego na pr. ona dvadeset i nesto,a on, eto, deset god. stariji...