Sve sam se potajno nadala i zelela sina, ali nikad nisam javno rekla , isto i moj muz , i dobili smo sina hvala Bogu , a za drugo ,....pa zivo i zdravo , pa sve ostalo , mada znam da mm zeli princezu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao moj muž je sad toliko oduševljen sinom da je u fazonu da hoće samo sinove, i da mu baš ne treba ćerka
A dok se nije znalo, malko je navijao za 'balerinu'![]()
..to oko loze..
..samo cerke garantovano ostavljaju gene naslednicima..
..sa sinovima se nikada ne zna chije ce gene nositi naslednik prezimena..
(..malo morbidnosti za zadrte..)
A čemu tolika potražnja za sinovima?
U čemu su to sinovi bolji od ćerki ...... na ovo može da odgovori neko ko mnogo više voli dečake npr. .... ili ko bar poznaje osobu kojoj je životni cilj da ima sina.
Hmmm ne smatram da su bolji ili losiji, dete je dete... ali mislim da muskarci vise bi voleli sinove jer mogu sa njima da se poistiovete... znaju sta, kako, secaju se kako je njima bilo i kakvi su bili...sto kaze moj dragi muz: Nekako lakse zamisljam da mu pricam o devojkama, da ga savetujem i ispratim u vojsku, nego da sa cerkom pricam o menstruaciji i da vrebam da je neki momak ne povredi
ma ko ce ga znati...
![]()
Чини ми се као да је данас у неким срединама већ помало постало срамота рећи да би желео сина - јер те неко одмах може прогласити задртим патријархалцем! (Не мислим на тебе, Наташа, само си ми дала шлагворт за даље развијање те теме.)
Па нико не мисли да су синови бољи
Ја само да се оградим: наравно да постоје и људи који заиста мисле да су синови много бољи и више вредновани него ћерке... Али таквих, надам се, нема на овој дискусији (док не дође Јека)![]()
naši poznanici imaju 2 odrasle ćerke. kada su se udavale, jedna od njih je uspela da ubedi mladoženju da zadrži svoje prezime (što možda i nije bilo teško), ali je rodila dva sina....tu je nastao problem, jer je muž hteo da oba sina nose njegovo prezime. ona nije dala i htela je da drugi sin nosi prezime njenog oca, tj. njeno prezime...rastali su se zbog toga. i sad - jedan sin živi s ocem, a jedan s majkom....
meni je sve to suludo oko nastavljanja 'loze'...geni se prenose sve jedno...
naši poznanici imaju 2 odrasle ćerke. kada su se udavale, jedna od njih je uspela da ubedi mladoženju da zadrži svoje prezime (što možda i nije bilo teško), ali je rodila dva sina....tu je nastao problem, jer je muž hteo da oba sina nose njegovo prezime. ona nije dala i htela je da drugi sin nosi prezime njenog oca, tj. njeno prezime...rastali su se zbog toga. i sad - jedan sin živi s ocem, a jedan s majkom....
Nisu se rastali zbog prezimena nego zbog zadrtosti. Da nije to bio povod, bilo bi nesto drugo, a ishod verovatno isti.naši poznanici imaju 2 odrasle ćerke. kada su se udavale, jedna od njih je uspela da ubedi mladoženju da zadrži svoje prezime (što možda i nije bilo teško), ali je rodila dva sina....tu je nastao problem, jer je muž hteo da oba sina nose njegovo prezime. ona nije dala i htela je da drugi sin nosi prezime njenog oca, tj. njeno prezime...rastali su se zbog toga. i sad - jedan sin živi s ocem, a jedan s majkom....
..to oko loze..
..samo cerke garantovano ostavljaju gene naslednicima..
..sa sinovima se nikada ne zna chije ce gene nositi naslednik prezimena..
(..malo morbidnosti za zadrte..)