Najgora_od_sve_dece
Zainteresovan član
- Poruka
- 218
Још увек немам али када будем имала (надам се ускоро) биће ми скроз свеједно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volela bi ja i decaka, znam,ali opet, kladim se da je zensko uvek, cak i kada ima svoju porodicu, privrzenije roditeljima nego sin...
nije vise bas tako da su devojcice privrzenije roditeljima 
Nazalost, decaci su umiljati u ranijem dobu, jer im treba neko da se brine o njima, a kad se osamostale, ozene itd., cesto ostave roditelje po strani. Cerke, naprotiv su dosta samostalne vec kod kuce, rade kucne poslove itd., a posle kad steknu svoju porodicu postanu jos privrzenije roditeljima, narocito nakon sto i same postanu roditelji.Hmmm... ne slazem se bas... mozda je pre tako bilo, ali su sad nekako se pomerila granice toga sta je devojcica a sta decak u porodici... devojcice su sve smelije, pametnije, neustrasivije... bukvalno... a decaci sve vise bas mamini sinovi, tihi, umiljati...nije vise bas tako da su devojcice privrzenije roditeljima
![]()

devojcice su nekako umiljatije, sposobnije, osecajnije...
...a i kad uporedim bilo koju od godinu dana sa decakom tog uzrasta, svaka je mnogo inteligentnija..

...I onda da mogu da je vaspitavam,da pricamo o svemu
I ja isto...jednu milu slatku devojcicu,da fizicki bude moja mala kopija... I onda da mogu da je vaspitavam,da pricamo o svemu
![]()

A i da rodim žensko dete, ne bih žalila, važnije je da je živo i zdravo, nego pol.Ali ipak više bih volela dečaka da rodim
Да је облачим у хаљинице и да је сређујем. Женска имена су ми много лепша него мушка. Али у суштини бих највише волела да имам велику породицу, са децом било ког пола, само да их је бар троје.
Da je doterujem, oblacim joj haljinice, cipelice, sesirice, da mi poverava tajne, da zajedno idemo u soping... I ispunila mi se zelja. Imam jednu prelepu devojcicu, a cekam i drugu... 

I smislim novo ime za dečaka...i dokupim šta je trebalo od stvarčica...naravno,oprezno sa bojama.
em devojčica,em bukvalno kopija svog starijeg brata.
...a onda je krevetac brže bolje farbao u ljubičasto
ali kad danas razmišljam,ne bih ništa u celoj toj mojoj životnoj postavci menjala...jedino mi je žao što nisam rodila još jedno...a sad je već prilično kasno za to...mada,kad bi bila sigurna da će biti devojčica,ko zna šta bi bilo
i decaka i devojcicu,mislim da je to lepa kombinacija jer nekako brat i sestra paze jedno na drugo,pogotovo ako je brat stariji mada sve zavisi kako ih vaspitate
pa valjda kod mene zato zelja za decakom..
..odjednom svi koji me vide kao jaoo ti nosis devojcicu, kupuju mi roze stvari (fuuj) Roze torbe kao kada se rodi devojcica..I moj dragi bio ubedjen da ce da bude devojcica..
...volela bih jos jednog ovakvog..i jednu malu klinku da im svima mrsi konce
( ona da bude najmladja
) i mladje djete drugog polamozda izmedju sestara postoji doza ljubomore,a izmedju dva brata doza rivalstva,dok je izmedju brata i sestre nekako drugacije.Ne mora da znaci i nije pravilo to je samo moje misljenje,drugo je stvarnost i sve zavisi od slucaja do slucaja,samo kad bih mogla da biram volela bih decaka i devojcicu