decaci,da li umete da volite?

Pa naravno da se ljute, sigurno ni tebi nije svejedno kad neko kazhe da smo sve iste...

SLEDECI PUT CITAJ MALO PAZLJIVIJE

:rtfm:

nisi razumjela moju poruku.
Muskarci stalno trube o tome kako NISU potpuno bezosjecajni,kako su oni cak i osjecajniji od djevojaka,i upadnem na ovakvu temu i imam sta i vidjeti!
Muskarac moze slagati rijeci `volim te`,a djevojka to kada kaze,zaista to i misli!!!!!!!!!!
vidis da su svi odreda rekli da ne mogu da vole...

SLEDECI PUT CITAJ MALO PAZLJIVIJE

:rtfm:

nisi razumjela moju poruku.
Muskarci stalno trube o tome kako NISU potpuno bezosjecajni,kako su oni cak i osjecajniji od djevojaka,i upadnem na ovakvu temu i imam sta i vidjeti!
Muskarac moze slagati rijeci `volim te`,a djevojka to kada kaze,zaista to i misli!!!!!!!!!!
vidis da su svi odreda rekli da ne mogu da vole...

uuuu da
samo da kazem kolegama da nikada ne koriste to Volim te,osim ako su zaista,zaista ozbiljni

ma u našim godinama, čisto sumnjam da neko i očekuje takve izlive ljubavi

i da, naravno da se može slagati i reći to "volim te"
meni npr. ne bi bio problem, zato što su mi te reči malo kič i bezveze i uopšte ne iskazuju osećanja, već su onako... frazalne.

pa ti postani lezbos, pa se volite non-stop

kako znaš da nisam (:

ne, neko za koga sam mislila da kapira osećanja više od drugih sa kojima sam se sretala, rekao je
jednom prilikom: "voleti je za mene prejaka reč, mislim da skoro nikog ne volim sem porodice, ali isto mislm da i tebe volim na neki način"...
Nije se trebao zaletati...ni na koji način, ali je bio u pravu- voleti je prejaka reč, a olako se koristi...
a ljudi se često nesvesno zalete tom izjavom...ako se on prevario, on koji kapira život bolje i pravilnije od većine vršnjaka, kako tek onda drugi?

Poslednja izmena:

Back