Deca u vrtiću na Voždovcu u majicama sa crvenim šakama, ministarstvo prosvete odmah reagovalo!

Док сам ја ишао у школу, било је и оваквих и онаквих просветних радника, добрих, средњих и лоших, али ови сада су много гори.Умислили људи да су револуционари а примају плате из буџета.
Budzet je građanski

Ne vas

Ne svojataj

A cija je borba ako be borba te dece?
Sta, problem je uciti decu gradjanskom vaspitanju?
Okej je uciti ih da budu podanici, LOL :D

Svaki roditelj treba da vodi decu od malih nogu na proteste i da ih uci da ne budu slepi poslusnici sistema.

Negativno ponasanje je ulizivanje vlastima i stavljanje sebe u robovsko-podanicki polozaj.

Pozitivno ponasanje je preispitivanje sistema, shvatanje da su gradjani nosioci suvereniteta (a tako pise i u Ustavu) i samim tim kreatori sistema.

Negativno ponasanje je okretanje glave i ignorisanje teskih zlocina koje vlast čini.
Pozitivno ponašanje je nazivanje stvari pravim imenom, u šta posebno spada nazivanje nosioca vlasti koji čine zločine zločincima.

Negativno ponasanje je ponasati se kao rob.
Pozitivno ponasanje je ponasati se kao slobodan covek.

Kad budes imao decu, ti ih uci da budu robovi.
Ja svoje dete ucim da bude slobodan covek.
Evo,ja ti verujem na keca.
Posebno ako živiš u EU.

Znači, da uskoro očekujem hapšenje 🤣 Naime, imala sam skoro nast. jedinicu Delovi tela čoveka, jedan od zadataka je bio nacrtaj svoju šaku i oboji je. Jedan deo dece je obojio crveno. Daklem, očekujem svinjormer da dođe, slika i uhapsi me 🤣🤣🤣
Црвена боја да се забрани! Нека боје у немањићко плаву (не питајте мене која је то боја) :mrgreen:

Није једна учитељица меродавна да процењује да ли је власт добра или лоша.Народ је гласао на изборима за садашњу власт, и док народ не одлучи да изабере неке друге, ти имаш да поштујеш своје надређене, директора школе, министра, премијера и председника.
Нико те не тера да радиш у државном школству.
Narod hoće izbore jer svojatate institucije, nema odgovornosti...
Biju narod s krimosima...

Док сам ја ишао у школу, било је и оваквих и онаквих просветних радника, добрих, средњих и лоших, али ови сада су много гори.Умислили људи да су револуционари а примају плате из буџета.
Буџет је изгледа Велики,гламурозан..има се и за Сестринске и Полустрениске Фирме по Пар Милиона Евра у Цугу,чија Исплата је увелико у Току.
Зато ЋЕТЕ БАНДО ,Сваки заостали Динар да исплатите и НАставнику,и Професору,и УНИВ. Професору јер те Кредите и КАМАТЕ НА ТЕ КРЕДИТЕ ,мораће да плаћају сав Тај Просветни,поменути КАДАР..као и Ти,као и сви Ми.
Јел то јасно бре?
у супротном,уколико ти то није јасно--загорчаћемо Вам Ваше богате Животе,наиме..
шта ће Теби паре ако ти ја упроапстим твој УЖИТАК са тим парама...

Poslednja izmena od moderatora:
Буџет је изгледа Велики,гламурозан..има се и за Сестринске и Полустрениске Фирме по Пар Милиона Евра у Цугу,чија Исплата је увелико у Току.
Зато ЋЕТЕ БАНДО ,Сваки заостали Динар да исплатите и НАставнику,и Професору,и УНИВ. Професору јер те Кредите и КАМАТЕ НА ТЕ КРЕДИТЕ ,мораће да плаћају сав Тај Просветни,поменути КАДАР..као и Ти,као и сви Ми.
Јел то јасно бре?
у супротном,уколико ти то није јасно--загорчаћемо Вам Ваше богате Животе,наиме..
шта ће Теби паре ако ти ја упроапстим твој УЖИТАК са тим парама...
Неш моћи да МДРНЕШ НИГДЕ...
ЈА ЋУ ТЕ КОМПЛЕТНО ЗАБЛОКИРАМ!
разумеш то павијане?
Morace svi da odgovaraju

A, da, na ignore sam. Klasičnu nameštenu priču si branio do poslednjege slova, bljujući vatru na pristeu, po običaju a na moderatorku, po običaju :mrgreen: vidi se da nisi bio ni učiteljica ni vaspitačica, svaka čast za roditeljstvo, ali ti u životu ne bih dala da učiš moje dete. :mrgreen: Momentalno si osudio, presudio i već zatvor poslao vaspitačoce, sve pravdajući to ''nekim zakonima'' i nekim zakonskim zemljama.U tim zakonskim zemljama, roditelji se najavljuju po mesec dana unapred da mogu doći u školu, obraćaju se prosvetnim radnicima sa poštovanjem i tako i uče svoju decu. Ovde nam majke psuju, baš se čudim ko ih je tome učio :mrgreen:
Gospodjo, mada nisam iz tog sustava, razumijem koliko je bas tesko,podrska od srca

Naravno. To je stari vedski simbol tako da recimo Indija ima potpuno različitu asocijaciju. Taj simbol ćeš da nađeš i u Starom Rimu a čak sam ga video u koreanskom muzeju (na nekom ratničkom oklopu iz ko zna kog veka).
Наравно. Ја уопште ни најмање не сумњам да су баш то значење имали на уму када су је ставили између речи „него“ и „наци“ на оном транспаренту у Нишу. А исто и чињеница да је нагнута под углом од 45 степени, што је било правило на свим заставама и грбовима 3. рајха, је чиста коинциденција.

Postoji i zakonska odgovornost za to. Cak i u Srbiji.
Mada se u Srbiji uvek krene od toga "pusti je, nije losa zena, samohrana je majka dvoje maloletne dece, imala je tezak zivot, nije njoj lako... sto bi se kola slomila na njoj kada niko ne postuje zakon, vlasti kradu, ubijaju, mlate protestante a oni su nasli na njoj da se izvljavaju...".

Jbg, uvek ce se opravdati nesto sto je jasno regulisano zakonom JER je jos pokojni i nikada prezaljeni copavi (tad jos nije bio) bravar idol u ovom narodu nekada davno, posle ondasnjih studentskih protesta, rekao " Pa, bogca mu, necemo se valjda drzati zakona kao pijan plota". Od tad je to Sveto pismo (ocenas) u Srba.
hahahahahahah, to si se ti zaebo da Srbi nisu gledali da sve okrenu kao krivinu....sva sreca te postoje filmovi i dokumentarci ....
Srbi povatali gledanje kroz prste od Tita...

Ali da uzmemo nesto drugo , pionirski pokret, gde je bilo vaspitanja ali je bilo i popustanja kroz prste delikventima...za sitne prestupe...
I sad neko ko gleda sa strane ili je bio u gradu gde sluzbe ili policija nisu radile kako valja, i bile od dodjosa iz bosne hrvatske ili CG , oni ce pogresno protumaciti pionirski pokret..
Tacno je da je bilo gledanja kroz prste omladini , kao i u zikinoj dinastiji i u mnogo drugih filmova i u realu je bilo tako , ali ja sam svedok i kad se malo stesni to gledanje kroz prste, posle 3,4,5 nasilnickih prestupa, tuca, dodje policijska patrola posle posla kod oca problematicnog omladinca, i ukaze ocu na problem, ne kaznjavaju oca ne kaznjavaju sina...Otac kaze, kaznice on njega i povesce racuna da se to ne desava vise, verovatno ga je i kaznio , nasilno , i zapretio da ce panduri da ga uzmu pod svoje ako bude pravio probleme i dalje,

Ako se ponovi a ponovilo se, onda dodju ponovo , i opet upozore roditelje i prestupnika, to je vec 7,8,9 prestup....isto posle radnog vremena..
Ako se nista ne promeni , dodju jos jednom i pitaju ozbiljno oca, mozes li ti da ga kontrolises ili da mi uzmemo pod svoje...tog puta otac je rekao , ne mogu da ga kontrolisem nece da slusa , iako je maloletno lice..
Policija se vrati i preuzme ga....

Kako to izgleda...pa izgleda tako sto dobije pratnju izdaleka, ali niko nije blesav pa pocne da primecuje pratnju ako to rade mladi i neuvezbani policajci , a ima i takvih , daleko od toga da su svi diskretni i uvezbani..
I jednom prilikom primeti problematicni da ga prate, uhvati nekog prolaznika za jaknu , cimne jako da ga skloni sa putanje i pocepa mu perjanu jaknu cela ledja, jak je bio problematicni , to je sigurno...
U minut vremena se stvore dvojica sa pendrecima i krene prangijanje, hoces da se smiris, necu , oni udri , mahom po glavi i po ramenima, ja mislim jos je bio maloletnik, ali to nema veze kad te panduri uzmu pod svoje....

I tako ostade od njega malo mirniji gradjanin, jes lud i dalje prepun agresije, ali je ziv i ima zenu i valjda decu , ali lud je u tom agresivnom smislu i dalje...

Tako da pogresno je tumaciti sve kako bi tumacili obicni povrsno zainteresovani ljudi...
I u BG su negde hteli a negde su tatina deca povlacila veze da bi skidali sa edukacije svoje problematicne...a kasnije je sve otislo u 4pm...

hahahahahahah, to si se ti zaebo da Srbi nisu gledali da sve okrenu kao krivinu....sva sreca te postoje filmovi i dokumentarci ....
Srbi povatali gledanje kroz prste od Tita...

Ali da uzmemo nesto drugo , pionirski pokret, gde je bilo vaspitanja ali je bilo i popustanja kroz prste delikventima...za sitne prestupe...
I sad neko ko gleda sa strane ili je bio u gradu gde sluzbe ili policija nisu radile kako valja, i bile od dodjosa iz bosne hrvatske ili CG , oni ce pogresno protumaciti pionirski pokret..
Tacno je da je bilo gledanja kroz prste omladini , kao i u zikinoj dinastiji i u mnogo drugih filmova i u realu je bilo tako , ali ja sam svedok i kad se malo stesni to gledanje kroz prste, posle 3,4,5 nasilnickih prestupa, tuca, dodje policijska patrola posle posla kod oca problematicnog omladinca, i ukaze ocu na problem, ne kaznjavaju oca ne kaznjavaju sina...Otac kaze, kaznice on njega i povesce racuna da se to ne desava vise, verovatno ga je i kaznio , nasilno , i zapretio da ce panduri da ga uzmu pod svoje ako bude pravio probleme i dalje,

Ako se ponovi a ponovilo se, onda dodju ponovo , i opet upozore roditelje i prestupnika, to je vec 7,8,9 prestup....isto posle radnog vremena..
Ako se nista ne promeni , dodju jos jednom i pitaju ozbiljno oca, mozes li ti da ga kontrolises ili da mi uzmemo pod svoje...tog puta otac je rekao , ne mogu da ga kontrolisem nece da slusa , iako je maloletno lice..
Policija se vrati i preuzme ga....

Kako to izgleda...pa izgleda tako sto dobije pratnju izdaleka, ali niko nije blesav pa poc

Pazi, bar po prici generacije moga oca, kad je istina da su tamo do kraja '60-tih u SFRJ vrsili zestoku kontrolu ko sta i gde krade, ko uzima mito, ko krade na kolicini cementa u m3 betona, ko uvozi iz inostranstva robu jednog kvaliteta a prikazuje je drugog kvaliteta i razliku uzima u svoj dzep... a onda su posle tog "nemojmo se zakona drzati kao pijan plota" poceli manje paznje da obracaju na tkz. privredni kriminal a vise na politicki. Mozda jesu Srbi bili uvrnuto raspolozeni sto se tice zakona i ranije, pre nego sto im je duet Rankovic&Penezic, uveo strahovladu ali posle spominjanja tog pijanca na plotu su ozbiljno shvatili da je zakon nesto sa cim se treba sprdati. Danas je sprdnja sa zakonom u Srba na najvisem nivou od kad ja pamtim za sebe.

Isti si kao On ....
Neki su kao on, a ima ih i mnogo gorih i opasnijih. Ili im je neko isto “namestio” ove autonomaše, neotitoiste i mlađane anarhosindikaliste od 70 leta?

E2950D48-7CA8-4FC7-BDC0-4A52111BA06A.jpeg

Da sam roditelj nekog deteta, tužio bih. Ne zato što sam za ili protiv blokada već što je ovo totalno neumesno
primetila sam da se obe strane takmiče u besmislenim disciplinama.
Šta znače majice oslikane crvenom šakom ili bedž sa istom slikom.

Šta 'namerno podmeću'?
Mora da su imali radionicu " turi prste u ajvar "
Jer u ovoj zemlji se maturanti privode i objavljuju im se imena i ostali podaci
Tipujem da je neko iz ministarstva smislio ovo paljenje Rajhstaga.
Ovde je tolika "diktatura" da demonstrante obezbeđuje policija.
65026BB5-8EB6-4502-9592-DDD0A584BA36.jpeg

Da sam roditelj nekog deteta, tužio bih. Ne zato što sam za ili protiv blokada već što je ovo totalno neumesno

Замисли рецимо да је директорка предшколске установе нека СНСовака.. СПСовка .. и да је све организовано да се дезавуишу протести

... Замисли.. лако је ако покушаш....

vucic_instagram_buducnost_srbije.png

Pa trebalo bi za početak svako da odgovara javno za svoja dela/reči, bez toga sam skeptičan da naše društvo može da se primeni na bolje.

Ккао да одговара за речи када сам председник може да један дан се смеје а други дан све оптужи да лажу

to apsolutno nema veze sa tim sto podrzavaju decu da kupe desavanja i upijaju jedno kako god okrenemo negativno ponasanje.
roditelji treba da se bore, deca treba da budu po strani... ovo nije njihova borba.

Парола СНС'а је ЗА НАШУ ДЕЦУ

Извини ?

Чија су то НАША ?

Чим има НАША има и ВАША .. ЊИХОВА ... НИЧИЈА ....

Немој да буде оно 'зло мисли зло види' ...

За оне који су безбол палицама разбили вилицу 'председник' 'свих' је ултимативно захтевао слободу

Зато је и хапсио после .. да 'размени' за 'СВОЈУ ДЕЦУ'

1749812295292.png

Back