Pobunjeni univerzitet protestuje sutra zbog izbora Stankovića za ministra prosvete

pa jel silovatelj, ili nije? napastvovao studentkinje ili nije?

mislim, mozda 'oce jedna da slaze, ali vise njih za ovu rugobu? tesko.

'de je onaj video slinojedca? sns se ruga svima postavljajuci ovakve ljude

Ako je nekoga silovao, treba da se podnese krivična prijava protiv njega.

Meni se ne sviđaju te optužbe u javnosti da je seksualni napasnik iz razloga što se pojavljuju baš sada, kada postaje ministar. Jako loš tajming ih obezvređuje i stavlja u jedan vrlo jasno politički motivisani kontekst.

Ovim ne želim da vređam devojku koja se javila i iznela svoje optužbe preko TikToka i slične stvari, naravno; čuo sam svojevremeno i ja raznorazne glasine o njemu, da je baš teški buzdovan čovek kao ispitivač i profesor, ali ovakve optužbe su prilično ozbiljne stvari i ako kod njih ima kredibiliteta, iznesene su na jako loš način. Na takav način da kompromituju legitimnu borbu protiv Stankovićevih kontroverznih stavova i nastupa, zato što od njega prave žrtvu.

Ne bih se iznenadio ako se na kraju ispostavi da sam SNS lansira priču Dejan Vuk seksualni napasnik, upravo kako bi ga viktimizovali i pokrenuli hajku na njega, skrećući pažnju sa ozbiljne i legitimne kritike i na taj način kompromitujući proteste i akcije koje budu uperene protiv njega. Već mogu da zamislim armiju emisija po Informeru i sl. u kojima prikazuju njega kao nekog ko je prošao kroz stravičnu torturu, motivisanu lažnim optužbama.

Poslednja izmena:
Narod je totalno sludjen, sad ne moze ocekivati da neko ko je priseban i pristojan prihvati da bude ministar prosvete..
Ja ne bih prihvatio da budem ministar prosvete iako bih mogao da razbucam stvari totalno , tj da ne razbucam uopste, nego da me nema nigde, a da sve funkcionise kao satic...uostalom to je ono sto ja volim da radim..ali to nije sto ovaj narod voli da ima...on voli protekcije, voli da se neko busa, da mu iskazuje ljubav flert i ostale zaebancije..
Ja volim suprotno , pitam one psiholoske profile koje mogu da procitam sta im smeta, to unapredim, to obicno pomodne ili da usmerenje i drugim razvojnim metodama...nekad i ne pitam..a glupo je da pricam..
Ovaj narod zeli da im deca imaju 10 i tacka...
da ima da se hvali , da sutra ocekuje uhlebljenje. da prodaje m za b...to ovaj narod hoce..

Zato ja predlazem stalno Srbiju na vodi , ebivetarsku drzavu..

recimo da mislis...obajsni nam koje su po tebi reference zasluga za izbor doticnog na taj polozaj a najvise posle izjave glavnokomandujuceg da nam niko nece praviti vladu bez izbora.
Umesto da se bune vucicevci jer slaga predsednik a ono se bune oni koji su bas to trazili nestranacku licnost.
A i ja se slazem sa izborom.vuka iako predsednik slaga haha

Mani se demagogije.
Kakva demagogija. Ako se Macutu zamera što potiče iz krajeva gde je nekad vladala Austro-Ugarska što fali da se to dosledno primenjuje i kod nekih drugih prezimena. Uostalom, toliko volite A-U da ste jednog njihovog kaplara sahranili u centru grada i ne dozvoljavate njegovo premeštanje. Što blokaderi, ako su tolike patriote, ne odu do Kuće cveća da iskopaju Broza i bace ga na neko smetlište?

Kakva demagogija. Ako se Macutu zamera što potiče iz krajeva gde je nekad vladala Austro-Ugarska što fali da se to dosledno primenjuje i kod nekih drugih prezimena. Uostalom, toliko volite A-U da ste jednog njihovog kaplara sahranili u centru grada i ne dozvoljavate njegovo premeštanje. Što blokaderi, ako su tolike patriote, ne odu do Kuće cveća da iskopaju Broza i bace ga na neko smetlište?
Zato sto nisu vlast 13 godina kao neki.

Meni se ne sviđaju te optužbe u javnosti da je seksualni napasnik iz razloga što se pojavljuju baš sada, kada postaje ministar. Jako loš tajming ih obezvređuje i stavlja u jedan vrlo jasno politički motivisani kontekst.
aman to postoji, ali je zataskano, ili ko zna sta

zaasto bi se neko razvlacio po medijima i brukao da je silovan ako nije, mislim cak i majka te devojke? a nije jedina

eto podneo je prijavu protiv nn lica
https://srbin.info/drustvo/dejan-vuk-stankovic-podneo-krivicnu-prijavu/

Jedino što nećete umeti da baš sve sračunate i potpišete, ali Bože moj i šta fali da ti slepo crevo izvadi komšija vešt sa makazama ;)

U Srbiji ima sasvim dovoljno fakultetski obrazovanih. Za narednih 40 godina.
Do tada će veštačka inteligencija da preuzme sve.

Zanatlija i majstora hronično nedostaje.
To je nezamenljivo.
Vreme je za reformu školstva.

Back