Pričaj ti šta hoćeš, ali svi profesori su se pojavili u školi od kad je on izabran.u sns cirkusu ovaj je u tunelu strave glavni da plasi malu decu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pričaj ti šta hoćeš, ali svi profesori su se pojavili u školi od kad je on izabran.u sns cirkusu ovaj je u tunelu strave glavni da plasi malu decu.
dosli da vide coveka od gume a da ne plate kotizaciju.Pričaj ti šta hoćeš, ali svi profesori su se pojavili u školi od kad je on izabran.
pa jel silovatelj, ili nije? napastvovao studentkinje ili nije?
mislim, mozda 'oce jedna da slaze, ali vise njih za ovu rugobu? tesko.
'de je onaj video slinojedca? sns se ruga svima postavljajuci ovakve ljude
Škole više nikada neće raditi.
Kao što je Sveti Sava poznat kao školski svitac, VuqIer će postati poznat kao ugasitelj školstva
Mani se demagogije.Po austro-ugaru imenovan je i aerodrom u Beogradu
Umesto da se bune vucicevci jer slaga predsednik a ono se bune oni koji su bas to trazili nestranacku licnost.recimo da mislis...obajsni nam koje su po tebi reference zasluga za izbor doticnog na taj polozaj a najvise posle izjave glavnokomandujuceg da nam niko nece praviti vladu bez izbora.
I ostali prosvetari-blokaderi ce tvojim putem ako su iole ozbiljni.Najbolja odluka ikada mi je bila da dam otkaz u školi. Ja ovo ne mogu da podnesem ni da gledam.
Kakva demagogija. Ako se Macutu zamera što potiče iz krajeva gde je nekad vladala Austro-Ugarska što fali da se to dosledno primenjuje i kod nekih drugih prezimena. Uostalom, toliko volite A-U da ste jednog njihovog kaplara sahranili u centru grada i ne dozvoljavate njegovo premeštanje. Što blokaderi, ako su tolike patriote, ne odu do Kuće cveća da iskopaju Broza i bace ga na neko smetlište?Mani se demagogije.
Zato sto nisu vlast 13 godina kao neki.Kakva demagogija. Ako se Macutu zamera što potiče iz krajeva gde je nekad vladala Austro-Ugarska što fali da se to dosledno primenjuje i kod nekih drugih prezimena. Uostalom, toliko volite A-U da ste jednog njihovog kaplara sahranili u centru grada i ne dozvoljavate njegovo premeštanje. Što blokaderi, ako su tolike patriote, ne odu do Kuće cveća da iskopaju Broza i bace ga na neko smetlište?
aman to postoji, ali je zataskano, ili ko zna staMeni se ne sviđaju te optužbe u javnosti da je seksualni napasnik iz razloga što se pojavljuju baš sada, kada postaje ministar. Jako loš tajming ih obezvređuje i stavlja u jedan vrlo jasno politički motivisani kontekst.
zato sto bi nas dacic crvena banda sprecilaŠto blokaderi, ako su tolike patriote, ne odu do Kuće cveća da iskopaju Broza i bace ga na neko smetlište?
Eno ga Mask već sklopio prvu učiteljicuZa neku godinu svi će imati humanoidnog mentora koji će ih podučavati kod kuće. Jedino nastavnici i profesori koji prihvate ugradnju čipova i bežićnu konekciju (naslednika interneta) ostaće u obrazovanju. Budućnost je tako svetla
Bože, koliko ste vi neobavešteni.Pričaj ti šta hoćeš, ali svi profesori su se pojavili u školi od kad je on izabran.
A onda će forumaši da im predaju i drže časove jer su upućeni i stručni za sveI ostali prosvetari-blokaderi ce tvojim putem ako su iole ozbiljni.
Jedino što nećete umeti da baš sve sračunate i potpišete, ali Bože moj i šta fali da ti slepo crevo izvadi komšija vešt sa makazamaTo je dobro jer hronično nam nedostaju zanatlije i majstori.
Hoce sta fali, na forumu se nauci mnogo vise nego na fakultetuA onda će forumaši da im predaju jer su upućeni i stručni za sve![]()
Ovo je za ministarsku fotelju, mislim da imaš sve predispozicije, šta čekaš više?Hoce sta fali, na forumu se nauci mnogo vise nego na fakultetu
Jedino što nećete umeti da baš sve sračunate i potpišete, ali Bože moj i šta fali da ti slepo crevo izvadi komšija vešt sa makazama![]()
Ja sam obaveštena. Zaključuju se ocene, razredni starešina se javio posle pola godine,kaže nedostaju mu učenici, sutra idu u školu.Bože, koliko ste vi neobavešteni.
Ali ne u svim školama.Postoje i škole van Beograda u kojima nastavnici još uvek štrajkuju.Ja sam obaveštena. Zaključuju se ocene, razredni starešina se javio posle pola godine,kaže nedostaju mu učenici, sutra idu u školu.