Deca u vrtiću na Voždovcu u majicama sa crvenim šakama, ministarstvo prosvete odmah reagovalo!

Problem je što se medju tzv blokaderima i protestantima što javno što tajno nalazi gomila stranačkih aktivista iz DS, SSP, ZLF, Aleksicevih i ostalih tako da ne vidim po čemu se to puno razlikuju blokaderi/studenti od opozicije sa prošlih izbora. Nego su plaćali savete konsultantskim kućama pa im ovi rekli najbolje da se sklone ili makar pritaje Djilas, Aleksić, Marinika itd jer nemaju šanse da dobiju vlast jer koliko god ljudi ne voli Vučića jos vise ove ne voli. Ali su skoro svi njihovi članovi debelo upleteni u proteste, blokade itd po Srbiji. Samo što im je savetovano da se prave mutavi i da na izbore izlaze nekakve druge liste pod drugim imenima da prikriju prave kolovodje 😉
Je l ti shvataš da su svi iz opozicije, ili bar većina na platnom spisku Vučića?

Problem je što se medju tzv blokaderima i protestantima što javno što tajno nalazi gomila stranačkih aktivista iz DS, SSP, ZLF, Aleksicevih i ostalih tako da ne vidim po čemu se to puno razlikuju blokaderi/studenti od opozicije sa prošlih izbora. Nego su plaćali savete konsultantskim kućama pa im ovi rekli najbolje da se sklone ili makar pritaje Djilas, Aleksić, Marinika itd jer nemaju šanse da dobiju vlast jer koliko god ljudi ne voli Vučića jos vise ove ne voli. Ali su skoro svi njihovi članovi debelo upleteni u proteste, blokade itd po Srbiji. Samo što im je savetovano da se prave mutavi i da na izbore izlaze nekakve druge liste pod drugim imenima da prikriju prave kolovodje 😉
Упропастили сте нам Земљу,како по територији тако и економски баснословним задуживањем...
а теби битне нечије Коловође?

Vučić ti je izdao i Rusiju, ne znam šta ti više treba kao dokaz....
Kakav argument ti imaš za to? Tu nema nikakve zdrave logike tvrditi tako nešto. Jedini nismo uveli sankcije Rusiji u Evropi osim još Belorusije i par država, jedino naši mediji u Evropi su većinski pro-ruski, ide jedini na paradu u Moskvu itd. Kakvu mentalnu gimnastiku trebaš imati da dodjes do takvog zaključka?

Možda da preispitaš svoj upis : svi do jednog su osudili osim nekih? Koji su to dupli aršini?
I overeni pritvnici SNS i AV kao i branioci režima su osudili, osim nekih iznimki.
Zašto si neke targetirao?
Zato što je za mene nenormalno da koristiš decu u političke svrhe. Generalno, nemoralno mi je da koristiš decu na bilo koji način.

Ja se izvinjavam što sam se nasmejala, ali postoji li neko na svetu ko ne povezuje kukasti krst sa nacizmom?
Naravno. To je stari vedski simbol tako da recimo Indija ima potpuno različitu asocijaciju. Taj simbol ćeš da nađeš i u Starom Rimu a čak sam ga video u koreanskom muzeju (na nekom ratničkom oklopu iz ko zna kog veka).

1749756376829.png

Poslednja izmena:
Kakav argument ti imaš za to? Tu nema nikakve zdrave logike tvrditi tako nešto. Jedini nismo uveli sankcije Rusiji u Evropi osim još Belorusije i par država, jedino naši mediji u Evropi su većinski pro-ruski, ide jedini na paradu u Moskvu itd. Kakvu mentalnu gimnastiku trebaš imati da dodjes do takvog zaključka?
Je l ti pratiš dešavanja u svetu, jesi li video ponudu obnavljanja gradova u Ukrajini od strane predsednika? Jesi li čitao izjavu Zaharove o učesnicima sastanka?

I overeni pritvnici SNS i AV kao i branioci režima su osudili, osim nekih iznimki.

Zato što je za mene nenormalno da koristiš decu u političke svrhe. Generalno, nemoralno mi je da koristiš decu na bilo koji način.

Naravvno. To je stari vedski simbol tako da recimo Indija ima potpuno različitu asocijaciju. Taj simbol ćeš da nažeš i u Starom Rimu a čak sam ga video u koreanskom muzeju (na nekom ratničkom oklopu iz ko zna kog veka).
Au brate, kada opravdavaš korišćenje kukastog krsta a osuđuješ dečje majice, koje su po svemu sudeći maliciozne info kreirane sa ciljem daljeg omalovažavanja i satanizovanja prosvete i blokadera.

Dokazano ti da je vest fabrikovana a ti je i dalje širiš.
I dalje ponavljaš jedno te isto, iako znaš da je laž.

Bravo! Pravi SNS materijal :D
Па он је познат као Ћаци,осведочен.
КРАДЕ бре тамо на Музици на такмичењима НЕДЕЉЕ,Месеца....
то навикло да краде док му неко не скреше Крила.
Како и у Животу,тако и на форуму.

Država, da, dakle narod a ne vlast te države koja pljuje taj svoj narod. Ne podbunjujem ja nikoga jer ove isključive i zadrte teško je naterati da sagledaju sliku i iz nekog drugog ugla, iznosim svoje mišljenje na koje imam sva legitmna prava dokle god nekoga ne vređam.
Није једна учитељица меродавна да процењује да ли је власт добра или лоша.Народ је гласао на изборима за садашњу власт, и док народ не одлучи да изабере неке друге, ти имаш да поштујеш своје надређене, директора школе, министра, премијера и председника.
Нико те не тера да радиш у државном школству.

Приватни сектор вапи за таквим радницима, који ће чим им се нешто не свиђа да вређају послодавца.

Није једна учитељица меродавна да процењује да ли је власт добра или лоша.Народ је гласао на изборима за садашњу власт, и док народ не одлучи да изабере неке друге, ти имаш да поштујеш своје надређене, директора школе, министра, премијера и председника.
Нико те не тера да радиш у државном школству.

Приватни сектор вапи за таквим радницима, који ће чим им се нешто не свиђа да вређају послодавца.
Baš zato je toliko učiteljica bilo u obustavi, uz podršku roditelja. Koji je to vaš narod kome je zabranjeno da promeni mišljenje, recimo? Ali, to i nije tema..

Ми имамо велики вишак просветних радника.Имамо 140 000 просветних радника, и око 700 000 ученика, и то је 1 просветни радник на 5 ученика.Могло би све то да функционише и са 1 просветним радником на 15 или 20 ученика.

Ми имамо велики вишак просветних радника.Имамо 140 000 просветних радника, и око 700 000 ученика, и то је 1 просветни радник на 5 ученика.Могло би све то да функционише и са 1 просветним радником на 15 или 20 ученика.
Koji to ''mi'' i gde si napao te podatke? Znaš li koji je broj učenika u odeljenju, predviđen zakonom? 24. A mi imamo i po 30. O čemu ti pričaš? Nema ko da nas menja kad odemo na bolovanja, a ti pričaš o višku. Mogu da uvažim podatke možda za BG, da ih tamo ima viška, al nije BG cela Srbija.

немој тако.
Него лепо на Колена пред Просветним Радником и да га замолиш за Опрост.

Batice da li si ti svestan svoje nesvesti? Kakav bre Sreder, kakav Bler, kakvi bakrači? Pro-zapadna opozicija počevši od samog Djindjica pa nadalje se 100 puta sastajala sa skoro svima sto su nas bombardovali🙄 Odmah posle bombardovanja nije prošlo ni godinu i po komplet ceo DOS zajedno sa Djindjicem bio u jednom od sedista NATO-a u Stutgartu dok se grobovi nasih poginulih maltene jos nisu ohladili🙄 Ej bre isporučili Pavkovića i Lazarevića stranom agresoru Bogtemazo ljude koji su branili svoju zemlju od agresora. To kao da su 1915 napr neki iz opozicije isporučili Stepu Stepanovića i Živojina Mišića Austrugarima. O čemu ti pišeš faco kada su prethodni koji su isti mentalni sklop današnje pro-zapadne opozicije se SASTAJALI MNOGO VIŠE sa onima koji su nas bombardovali. Pa zamisli kada Madlen Olbrajt zove Djindjica i kaže ako ne isporučite i Pavkovića i Lazarevića nikakav ulazak u EU nije moguć a ovi koliko su bili naivni sve živo prodali Hagu što je branilo zemlju od glavnih generala. Jel treba ovde sada da ti kačim 50 slika Tadića i veštice Hilari kako se grle ili Djindjica i Havijera Solane kako se smeju i jos sta sve ne ali pazi Vučić je izdajnik jer se par puta sastao sa nekima od njih dok su se ovi ne samo 50 puta vise sastajali nego prodadose i heroje generale koji su branili zemlju, rasturali vojsku i išli svima okolo se izvinjavali a milion Srba ne živi više tamo gde je zivelo pre ratova 🙄

Joj guraj ta kolica i gledaj gde ideš, mnogo bi ti pametnije bilo nego da trućaš kojekakve gluposti.
Đinđić je umro pre 23 godine. 23 godine čovek nije živ, ti pišeš o njemu. Tadić i svi ostali, takođe me i za njih i njihove pogane, lopovske i izdajničke njuške, savršeno zabole. Ovaj tvoj omiljeni je samo nastavio njihov izdajnički put.
Doduše, on je prešao igricu. Njegova faca usranog goluba dok ga Klinton mazi po ramenu je neprocenjiva.
Pa finansiranje kampanje Hilari Klinton iz državnog budžeta.
Toni Bler kao savetnik, to je kao kad bi pitao vuka kako da napraviš košaru za ovce.
I ono što niko nikada nije uradio, mislim da nijednoj izdajničkoj glavi na svetu nikada ne bi palo na pamet, čovek na godišnjicu bombardovanja doveo Šredera u Sava centar i predstavio ga naprednjacima kao velikog prijatelja Srba. Eeej....pa to ni toj prozapadnoj kvazi opoziciji nikada ne bi palo na pamet. To je nešto najgore što je ikada jedan državnik u istoriji Srbije uradio.
Evo ga sad obnavlja gradove po Ukrajini. Ali to je sve odlično izbalansirana spoljna politika! A ti bio ranjen na Kosovu.... I sad ga ljubiš u bulju.

Baš zato je toliko učiteljica bilo u obustavi, uz podršku roditelja. Koji je to vaš narod kome je zabranjeno da promeni mišljenje, recimo? Ali, to i nije tema..
Шта значи "народ"?Да ли сте само ви "народ", или у Србији има још неки "народ"?

Народ односно бирачи, имају право да промене мишљење, али су надлежни и меродавни да то утврде органи који спроводе изборе, а не нека учитељица.
Свако може да се позива на "народ", и Вучић се позива на народ, и то ништа не значи.

Не може се ваљда цео српски народ свести на око 1% популације запослене у просвети(а мањина је штрајковала) и на неколико хиљада "скакача" и блокадера.

Шта значи "народ"?Да ли сте само ви "народ", или у Србији има још неки "народ"?

Народ односно бирачи, имају право да промене мишљење, али су надлежни и меродавни да то утврде органи који спроводе изборе, а не нека учитељица.
Свако може да се позива на "народ", и Вучић се позива на народ, и то ништа не значи.

Не може се ваљда цео српски народ свести на око 1% популације запослене у просвети(а мањина је штрајковала) и на неколико хиљада "скакача" и блокадера.
Zašto meni ti pitanje, postavi ga vođi koji nas je podelio na njegov narod i naš narod. Ja sam pisala u ime prosvete jer si nas prozivao, ne razumem o čemu sad pišeš a i nije tema. Čuj, ''manjina'' :zcepanje:

немој тако.
Него лепо на Колена пред Просветним Радником и да га замолиш за Опрост.
Док сам ја ишао у школу, било је и оваквих и онаквих просветних радника, добрих, средњих и лоших, али ови сада су много гори.Умислили људи да су револуционари а примају плате из буџета.

Back