Deca u vrtiću na Voždovcu u majicama sa crvenim šakama, ministarstvo prosvete odmah reagovalo!

Ono što si trebao do sada da naučiš je da NIKADA ne koristiš decu u političke svrhe

Слоган низа 'анти 'блокадерских'' зборних места деобе сендвиша и дневница је био 'СРБИЈА ЗОВЕ'

https://www.google.com/url?sa=i&url...ved=0CBcQjhxqFwoTCPD2gMGf7o0DFQAAAAAdAAAAABAE

gol7123-1200x0.jpg
516175_screenshot-2024-08-10-at-09-10-46-1-whatsapp_fmob.jpg

I overeni pritvnici SNS i AV kao i branioci režima su osudili, osim nekih iznimki.

Zato što je za mene nenormalno da koristiš decu u političke svrhe. Generalno, nemoralno mi je da koristiš decu na bilo koji način.

Naravno. To je stari vedski simbol tako da recimo Indija ima potpuno različitu asocijaciju. Taj simbol ćeš da nađeš i u Starom Rimu a čak sam ga video u koreanskom muzeju (na nekom ratničkom oklopu iz ko zna kog veka).

Pogledajte prilog 1741534

Угао гледања је јако битан

НАЦИСТИЧКА свастика је ротирана за 45%

Flag_of_Germany_%281935%E2%80%931945%29.svg
foto-bolje-caci-nego-naci-printscreen-instagram-kreni-promeni-e1749204468178.webp
13Rk9kpTURBXy9jODhlNDc4YjI3MTVkZDc3NmEwN2NiYTk5NDI2NGM3NC5qcGeRkwXNBLDNAqPeAAGhMAU

Joj guraj ta kolica i gledaj gde ideš, mnogo bi ti pametnije bilo nego da trućaš kojekakve gluposti.
Đinđić je umro pre 23 godine. 23 godine čovek nije živ, ti pišeš o njemu. Tadić i svi ostali, takođe me i za njih i njihove pogane, lopovske i izdajničke njuške, savršeno zabole. Ovaj tvoj omiljeni je samo nastavio njihov izdajnički put.
Doduše, on je prešao igricu. Njegova faca usranog goluba dok ga Klinton mazi po ramenu je neprocenjiva.
Pa finansiranje kampanje Hilari Klinton iz državnog budžeta.
Toni Bler kao savetnik, to je kao kad bi pitao vuka kako da napraviš košaru za ovce.
I ono što niko nikada nije uradio, mislim da nijednoj izdajničkoj glavi na svetu nikada ne bi palo na pamet, čovek na godišnjicu bombardovanja doveo Šredera u Sava centar i predstavio ga naprednjacima kao velikog prijatelja Srba. Eeej....pa to ni toj prozapadnoj kvazi opoziciji nikada ne bi palo na pamet. To je nešto najgore što je ikada jedan državnik u istoriji Srbije uradio.
Evo ga sad obnavlja gradove po Ukrajini. Ali to je sve odlično izbalansirana spoljna politika! A ti bio ranjen na Kosovu.... I sad ga ljubiš u bulju.
Ti veze dečko nemaš šta pišeš. Najgore što ti uopšte nisi svestan svoje nesvesti i koliko su politika a pogotovo geopolitika kompleksne stvari.

Na nekih 120-130 km od granice Srbije se nalazi najsavremenije američko oružje u selu Devoselu, u Rumuniji. Amerikanci su toliko usavršili nove verzije raketa SM-3 da vec sada mogu obarati ruske Oresnike u nekim fazama lansiranja. To im je bukvalno najvažnije strateško mesto u Evropi. Bukvalno su sve uradili da u Rumuniji ostanu na vlasti pro-zapadno izuzetno ostrascen deo rumunskog stanovništva. Vi ste neki naivni ko francuske sobarice, uopšte ne shvatate kontekst cele priče da vam već duže vreme peru mozak fakt cekerima i algoritmima na internetu gde vam je ceoni rezanj totalno izgubio svaki pojam o realnosti.

Najmanje 70% blokadera imaju izuzetno negativno mišljenje o Rusiji. Kao i većina opozicije, pogotovo pro-zapadne. Ovaj rat u Ukrajini je epski, sudar svetova i kroji sudbinu planete za narednih pitaj Boga koliko decenija. Srbija mora imati pro-zapadnu vlast i to se vidi čak i po Guglu i Ju Tjubu kako se vrši brainwashing inžinjering stanovnicima Srbije. Naravno da zapadne obaveštajne službe nisu lovacko-ribolovacko društvo već extremno proracunate organizacije i da pokušavaju dovesti pro-zapadne snage na vlast u Srbiji ALI VRLO NAMAZANO, što se kaže ispod zita. Jer kada bi otvoreno hteli rušiti sadašnju vlast to bi bilo vrlo kontraproduktivno.

Gore sto je Vučić par puta video neke bivše neprijatelje od najveće izdaje u istoriji Srbije isporucivanja Pavkovića i Lazarevića stranom agresoru? Nekad se zapitam da li imate iti malo obraza i časti neki od vas.

Što je najgore od svega skoro sve današnje pro-zapadne frakcije su čak i mnogo više pro-zapadne nego bivši DOS. Zato i ćute kao pi.. e kada se radi o stavovima prema ratu u Ukrajini, Republici Srpskoj itd. Tj čak sam vidjao da opozicija masovno priželjkuje da muslimani uhapse Dodika. Pa Bogtemazo kakva god da je sirovina Dodik - nas je i taj narod je tamo strasne stvari doživeo i treba ih podržati.

Pro-zapadna opozicija isporučila 15-ak heroja stranom agresoru sto su nas odbranili da nas ne bi okupirali po aneksu B ( ako uopšte znaš šta je to) ali je najgore u istoriji što je Vučić video par puta bivše neprijatelje?! Bogtemazo.

Što je najgore dolaskom pro-zapadne opozicije ukinuli bi i RS u roku od par godina, pokačili bi se sa Rusijom i Kinom jer skoro svi ideolozi današnje pro-zapadne opozicije su Rusofobi. Bili bi vazali Brisela kao što smo Turcima bili posle Kosovskog Boja 🙄

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1741900
Trolež na stranu sada, ali nisu li prosvjednici ovim činom ipak malo prekardašili?
Ovo je na tragu prastarog horor-videozapisa u kojem Tuđman pred izbore ćelavoj djeci na onkologiji dijeli banane.
Nije mi jasno čemu ovo?
Pa baš zato što je prekardašeno, dokaz je da nisu prosvjednjaci! Sto puta dokazano da ne čine ovakve gluposti, kao što je u više navrata dokazano da se vlast služi ovakvim podmetanjima.

Ti veze dečko nemaš šta pišeš. Najgore što ti uopšte nisi svestan svoje nesvesti i koliko su politika a pogotovo geopolitika kompleksne stvari.

Na nekih 120-130 km od granice Srbije se nalazi najsavremenije američko oružje u selu Devoselu, u Rumuniji. Amerikanci su toliko usavršili nove verzije raketa SM-3 da vec sada mogu obarati ruske Oresnike u nekim fazama lansiranja. To im je bukvalno najvažnije strateško mesto u Evropi. Bukvalno su sve uradili da u Rumuniji ostanu na vlasti pro-zapadno izuzetno ostrascen deo rumunskog stanovništva. Vi ste neki naivni ko francuske sobarice, uopšte ne shvatate kontekst cele priče da vam već duže vreme peru mozak fakt cekerima i algoritmima na internetu gde vam je ceoni rezanj totalno izgubio svaki pojam o realnosti.

Najmanje 70% blokadera imaju izuzetno negativno mišljenje o Rusiji. Kao i većina opozicije, pogotovo pro-zapadne. Ovaj rat u Ukrajini je epski, sudar svetova i kroji sudbinu planete za narednih pitaj Boga koliko decenija. Srbija mora imati pro-zapadnu vlast i to se vidi čak i po Guglu i Ju Tjubu kako se vrši brainwashing inžinjering stanovnicima Srbije. Naravno da zapadne obaveštajne službe nisu lovacko-ribolovacko društvo već extremno proracunate organizacije i da pokušavaju dovesti pro-zapadne snage na vlast u Srbiji ALI VRLO NAMAZANO, što se kaže ispod zita. Jer kada bi otvoreno hteli rušiti sadašnju vlast to bi bilo vrlo kontraproduktivno.

Gore sto je Vučić par puta video neke bivše neprijatelje od najveće izdaje u istoriji Srbije isporucivanja Pavkovića i Lazarevića stranom agresoru? Nekad se zapitam da li imate iti malo obraza i časti neki od vas.

Što je najgore od svega skoro sve današnje pro-zapadne frakcije su čak i mnogo više pro-zapadne nego bivši DOS. Zato i ćute kao pi.. e kada se radi o stavovima prema ratu u Ukrajini, Republici Srpskoj itd. Tj čak sam vidjao da opozicija masovno priželjkuje da muslimani uhapse Dodika. Pa Bogtemazo kakva god da je sirovina Dodik - nas je i taj narod je tamo strasne stvari doživeo i treba ih podržati.

Pro-zapadna opozicija isporučila 15-ak heroja stranom agresoru sto su nas odbranili da nas ne bi okupirali po aneksu B ( ako uopšte znaš šta je to) ali je najgore u istoriji što je Vučić video par puta bivše neprijatelje?! Bogtemazo.

Što je najgore dolaskom pro-zapadne opozicije ukinuli bi i RS u roku od par godina, pokačili bi se sa Rusijom i Kinom jer skoro svi ideolozi današnje pro-zapadne opozicije su Rusofobi. Bili bi vazali Brisela kao što smo Turcima bili posle Kosovskog Boja 🙄

Bivši neprijatelji? Ti si to Šredera, Klintona i Blera nazvao "bivšim neprijateljima"? Ja moram da se izvinem Tihom, Meniđeru, Obzerveru i ostaloj naprednjačkoj ekipi ako sam ih ikada uvredio. Ti si za njih prešao igricu!

Znači kada ovaj dovodi likove koji su nam ubijali decu, srušili pola Srbije i potrovali nas za 9 generacija unapred i grli ih u sred Beograda, to je onda bezazleno druženje sa bivšim neprijateljima. Kada se neki tamo tipovi iz nazovi opozicije sastaju sa nekim nebitnim likovima iz Evrope, onda je to izdaja i daj da ih vešamo odmah? Shvatio sam.
Plus što su ti dosovci na koje toliko kukate, isti ti koji su sada kod vas u vlasti. To nikako da ukapirate. Ne može to taj mozak da shvati. Isti ti koji su izručivali te, je li, heroje Hagu. Mada su oni dobro i prošli, mnogi mladi momci koje su gurnuli u rat, nisu odavno živi.

Ja ću samo da te podsetim da se Vučić 2012 pre izbora ozbiljno zaplakao evropskoj uniji i zapadnim zemljama. Da i to danas radi. Uvek je tu da se poljubi dupe kada zatreba. Sećaš se kada je kod Trampa potpisao nešto što nema pojma šta potpisuje? To je ta njegova mudra spoljna politika. Pa i sad, da obnovi po neki grad u Ukraini što su im Rusi srokali. Jeste da su naši gradovi kao olupine ali nema veze, preča je Ukraina.

Ali mi je ta priča o svemirskim stanicama u Rumuniji vrlo zanimljiva. Mogao bi o tome pričati. Jel Đilas ispaljuje rakete? Ili možda Marinika Ćaci Tepić, ona je Rumunka.

Pa baš zato što je prekardašeno, dokaz je da nisu prosvjednjaci! Sto puta dokazano da ne čine ovakve gluposti, kao što je u više navrata dokazano da se vlast služi ovakvim podmetanjima.
Pa prekardašili ste i stajanjem na ulici gde vam mesto nije,pa vidimo da nije država podmetnula.

Pogledajte prilog 1741900
Trolež na stranu sada, ali nisu li prosvjednici ovim činom ipak malo prekardašili?
Ovo je na tragu prastarog horor-videozapisa u kojem Tuđman pred izbore ćelavoj djeci na onkologiji dijeli banane.
Nije mi jasno čemu ovo?

А сада мало хорор у Србији

Буквално му је смешно што други сматрају да је дегутантно

Меље како је 'ОН платио' ......и додирује самртно испечене ....:bljak:

Back