Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Човек је одавно престао да једе да би живео.
Не треба ни да живи да би јео.
Осим што ми служи да преживим, храна ми служи да уживам у њој.
Кад бих била опседнута размишљањима колико која намирница има калорија, колико бактерија и гљивица, колико витамина, а колико масти... имала бих можда здравији организам и далеко болеснији мозак.

Кад бих размишљала о квалитету ваздуха који удишем, умрла бих од страха, вероватно.
Да не причам о козметичким препаратима које користим...ко зна шта све садрже!

mogla bi da imas show na pinku koliko si vickasta ..ne navlace roditelji decu na chips nego na meso... nasi kumovi su vodili rat sa sinom dok je bio mali da jede meso a sad kad odemo kod njih moze kilo mesa da pojede za rucak...napravili su mutanta od njega ima 100 kila
A na šta su tebe navlačili? Nisu na čips, nisu na meso...

I oni koji ne jedu meso ne mogu da budu debeli?

Човек је одавно престао да једе да би живео.
Не треба ни да живи да би јео.
Осим што ми служи да преживим, храна ми служи да уживам у њој.
Кад бих била опседнута размишљањима колико која намирница има калорија, колико бактерија и гљивица, колико витамина, а колико масти... имала бих можда здравији организам и далеко болеснији мозак.

Кад бих размишљала о квалитету ваздуха који удишем, умрла бих од страха, вероватно.
Да не причам о козметичким препаратима које користим...ко зна шта све садрже!

Tako je Vanda,svaka ti na mestu ka Njegosu:super:
Ne dopire to do svih mozgova ovde,milion puta na 3 ili 4 ovakve teme koje su ubrzo zakljucane,sam
spomenula da treba probati sve i uzivati u svemu sto organizmu prija ali biti umeren.
Nema potrebe za extremizmom,izgladnjivanjem ili prezderavanjem pa ni odricanjem odredjene vrste
hrane da bi covek bio zdrav,to je sve samo ne zdravo.
Pozz tebi:zag:

vrlo moguce ali jedem je retko.... ko zna sta vama sve uvaljuju i u kojim kolicinama to jedete svaki dan... i mene su uspeli da zehebu sa lososom, posle procitam da uvoze neki kanadski gmo koji sme da se jede samo 2X godisnje:sad2:

Da ti odam jednu malu tajnu :)
Ziva dospe u ribu jer je voda generalno zgadjena. A opet ta ista zagadjena voda se koristi u uzgoju biljaka pa sada ti sama uradi racunicu,
E da i jos nesto. Ta takozvana BIO hrana biljnog porekla prskana je "BIO" pesticidima (sta god im to znacilo), a isto kao dodatak take hrane koristi se stajsko djubrivo koje je jelte nista drugo do fekalija.

Da ti odam jednu malu tajnu :)
Ziva dospe u ribu jer je voda generalno zgadjena. A opet ta ista zagadjena voda se koristi u uzgoju biljaka pa sada ti sama uradi racunicu,
E da i jos nesto. Ta takozvana BIO hrana biljnog porekla prskana je "BIO" pesticidima (sta god im to znacilo), a isto kao dodatak take hrane koristi se stajsko djubrivo koje je jelte nista drugo do fekalija.
Жива у воду доспева генерално због пре свега две ствари.
-Екстракције злата и ова пракса је сада углавном забрањена, иначе је најприсутнија била у Аустралији, Новом Зеланду и донекле у САД и Канади.
-У индустрији батерија са све кадмијумом и оловом, али се ове технологије напуштају.

Жива у воду доспева генерално због пре свега две ствари.
-Екстракције злата и ова пракса је сада углавном забрањена, иначе је најприсутнија била у Аустралији, Новом Зеланду и донекле у САД и Канади.
-У индустрији батерија са све кадмијумом и оловом, али се ове технологије напуштају.

Al ce proci jos godina dok se ne iscisti

Al ce proci jos godina dok se ne iscisti
Да, цене на око 2 деценије пошто је жива баш тежак метал и пропада у дубинске слојеве океана који немају контакта са површинским осветљеним слојем(до 200м) у коме је гро врста које ми користимо у исхрани.

Да, цене на око 2 деценије пошто је жива баш тежак метал и пропада у дубинске слојеве океана који немају контакта са површинским осветљеним слојем(до 200м) у коме је гро врста које ми користимо у исхрани.

Mada ziva nam je i nije najveci problem. Koliko je sve ostalo zagadjeno, pricanje o "zdravoj" hrani nema smisla. Jedino sto cini mi se neko trenutno moze da uradi je samo da smanji unos stetnih materija. Prica da moze da ih izbegne potpuno je teska nebuloza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back