Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
zahebali ste se ja samo na moru jedem svezu ribu ovde kupujem rio mare![]()
A na moru je kul jesti fekalije jer se mnogo sunčaš pa izađe na pore?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zahebali ste se ja samo na moru jedem svezu ribu ovde kupujem rio mare![]()
A na moru je kul jesti fekalije jer se mnogo sunčaš pa izađe na pore?![]()
Ma fekalija ima samo u mesu zivotinja nikako ribe, a jos manje biljaka i biljnih preradjevina (pogotovu cipsa)![]()

..shta naglashavam?
U pravu si. Pozivam moderatore da obrisu moje prethodne odgovore na ovoj temi.
Ili me ti prijavi, posto ni tvoje pitanje nema veze sa ovom temom.
Ja sam rekla dobronamerno, ali je tebi izgleda do svađe. Ili nemaš na kome da iskališ bes?
Mesas se u stvari koje te se ne ticu. Ali moze ti se fala bogu (sloboda govora i pisanja).
Ali evo odgovoricu ti da ne ispadnem neuctiv. Nisam ja besan i nije mi do svadje, ali mi se cini da vama koje me bez razloga citirate jeste. Razlog? Ne znam. Ne postavljam takve dijagnoze.
A za to sto si rekla dobronamerno postoji izraz, da ga ne spominjem ovde, ne bi bilo u redu. Nadam se da me neces vise spopadati. Nemamo mi nekih zajednickih tacaka.
a što si se ti umešao u razgovor koji te se ne tiče?Добровољно, као што животиње добровољно дају млеко и јаја!
П.С. Само ме занима, кад их електронски растерам са целе њиве, куда ће да оду? Чиме ће да се хране?
Čak mislim da ljudi koji jedu isključivo biljke ne ispuštaju fekalije koje završavaju u toj istoj vodi i ubijaju ribe, već kada kake izlazi izvorska voda i miriše poljsko cveće![]()
i češko a i svrabišaИ чешко!![]()
Ne smrdi aleva jer se mesa sa opekom,mirise sir koji tako volite,na fekalije.
U SIRU I PILETINI FEKALNE BAKTERIJE
ČAČAK - Ispitivanje Zavoda za javno zdravlje u Čačku, koje je rađeno tokom prošle godine, pokazuje da je veliki broj uzoraka sira i svežeg pilećeg mesa mikrobiološki neispravno.
Prema rečima nadležnih u Zavodu za javno zdravlje, uzorci sira su uzimani na čačanskoj mlečnoj pijaci, dok je piletina uzorkovana na pijaci, u ugostiteljskim objektima i javnoj ishrani. Analize su pokazale da je u 74 odsto slučajeva registrovana mikrobiološka neispravnost sira, a 35 uzoraka je sadržalo bakteriju ešerihija koli. Bakterije u hranu dospevaju preko kliconoša ili nehigijenskim rukovanjem.
Prema rečima dr Vesne Šumanov, prisustvo bakterija je posledica nedovoljne termičke obrade hrane, njenog neadekvatnog pakovanja ili držanja, pri čemu se ona termički obrađena kontaminira hranom kod koje bakterije nisu uništene visokom temperaturom. Čest uzročnik su i upotreba higijenski neispravne vode, nedovoljna higijena ruku osoba koje rade sa namirnicama i nesprovođenje higijenskih mera u primarnoj proizvodnji, na farmama i u domaćinstvima.
Autor:
Agencija SINA
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/g...alne-bakterije
Za November
74 % slučajeva - registrovana mikrobiološka neispravnost sira,
68 % slučajeva - sveže pileće meso sadržalo je salmonelu, stafilokok ili ešerihiju koli.
Dakle,posto kupujes na pijaci koja se gotovo ne razlikuje od gore navedene,svaki drugi put kad odes na pijacu kupis sir ili pilece meso koje je zarazeno fekalijama.
Ili...svaki put kada odes na pijacu,kupis odvojeno sir i pilece meso i po statistici,jedan od ta dva proizvoda je zarazen fekalijama
Meso koje je najčešće kontaminirano fekalijama je ćuretina. ... Žene se mogu razboleti od infekcije mokraćnih puteva konzumirajući zaraženu piletinu.
u chipsu nema antibiotika i hormona a i niko ne tera decu da ga jedu
Ma, većina nas kupuje, jer nema drugu alternativu, ali niko od nas nije još ni poludeo ni pukao od toga.Što reče Vanda, da ne nabrajam, od kad puši, pije kafu, jede meso, po proračunima vegana, trebalo bi da je umrla još 1987, ako se dobro sećam(a ja sam još starija od nje), a eto nas, žive, zdrave i jezičaveKo o čemu vi o antibioticima i hormonima. Izgleda da vam treba crtati da prvo ne upotrebvljaju svi hormone i antibiotike. Drugo ne kupujemo svi meso u supermarketima.
, ma tek će on da se naživi
Možda je konačno pojeo ćevap, pogledao šta je sve ovde nabiserisao, pa je shvatio da je mnogo pametnije da ipak ne piše ništa.previse informacija moze biti jednako opasno kao i premalo informacija... gde je kamael da vas bombarduje informacijama![]()
Šta misliš o njegovoj priči za jaja i mleko? I to ti je OK? Ne voliš sir? Sir nas truje a tofu ne? Ja kad postavim link njega ne vidiš?

Meni niko duvan prošle godine u bašti![]()
Možda može neka čorba od njega da se napravi![]()