Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odakle ti uopšte ideja da ja jedem industrijske proizvode?
Jedem ih isto koliko i ti (i ti kupuješ voće i povrće na pijaci, baš kao i ja).

Što se džank hrane tiče - potpuno se slažem.

A, ne, on voce i povrce gaji na terasi i ne prska ih pesticidima. Onda lepo prokopa kroz beton i izvadi krompira i sargarepe koliko mu treba. A pomorandzu ubere ispred zgrade.

on to ne zna sta znaci,sve kopira sa jednog sajta gde su postavili samo slike mrtvih zivotinja i sve sto on ovde pise je odatle.A sto je smesno sa tog sajta govore kako indijanci u Mexiku Tarahumara zive na biljnoj ishrani dok u stvari oni su lovci i meso takodje jedu.kada idu da trce nose sa sobom parce curetine ali to naravno nigde ne pise tamo.
Sajt je uzasan,bas napravljeno da ti ispire mozak.
Па види се!
Он не може да да смислен и козистентан одговор.
Једноставно лупи неки цитат и побегне, а за те индијанце сам гледао на НГ, спадају међу најбоље маратонце света, једноставно трчањем измора плен, углавном јелене, и на крају га делом поједу тако пресног на лицу места, а већи део однесу у село.

Какав геноцид?
Искрено, кад се кољу свињи и овце изађем из дворишта на тих неколико минута, а за живину и пловуше имамо жену која то обавља.
И никада се не коље подмладак, тј прасад, јагњад, јарад, пилићи, морчићи, пачићи, већ одрасле јединке.

http://1.***************/_eXnbChRCsuI/TMER_hxHdlI/AAAAAAAABsM/MvTXvi11Hqk/s1600/slothbaby.jpg

sad_bear_500.jpg

MI SMO BICA KOJE OSECAJU POPUT VAS.ZASTO NEMILOSRDNO UBIJATE NAS I NASU DECU
sad_pig.jpg

Какав геноцид?
Искрено, кад се кољу свињи и овце изађем из дворишта на тих неколико минута, а за живину и пловуше имамо жену која то обавља.
И никада се не коље подмладак, тј прасад, јагњад, јарад, пилићи, морчићи, пачићи, већ одрасле јединке.
Није ни мени пријатно. Камајло, пријатељу зашто нас лажеш???
Знаш да ,,преносиш" нетачну информацију.
Уосталом:http://urbanirecnik.com/kako/kako-rade-creva/
А можеш да нађеш и друге линкове.
Дакле није више питање твојих лажи, лако смо их гурнули у поток, већ зашто???
Јел твоја секта има тако климаве темеље?
Да ли се код тебе услед неконзумирања меса развија неки малигни процес који деградијра ЦНС?
Да ли вас хипнотишу на часовима(валда су то неки часови, па јел) веганизма?

http://www.dobarnaslov.co.rs/Edicija-Paralele/Biblioteka-Paralele-Edicija-Globus/Ve%C4%8Dna-Treblinka

Ono što se dešava u klanicama i fabrikama mesa, većina ljudi ne želi da zna. Međutim, kada bi sopstvenim očima videli, kako se tretiraju životinje tamo, većina ne bi ni pipnula meso mučenih životinja. Životinje se danas ne shvataju kao živa bića, već kao mašine za proizvodnju mesa. Kakva sramota!

Kako možemo srećni i bez griže savesti jesti meso, kada životinje žive ovako?
Život životinja zatvorenih u ove koncentracione logore predstavlja tragičnu torturu od prvog do poslednjeg dana.

Tretirane kao neživi, objekti koji nemaju osećanja, vezani i slepi (smatralo se da se životinje u mraku manje kreću, a brže rastu- što je dokazano da nije tačno). Kada im dođe sudnji dan, veruje se da je klanje humano.

Međutim, ne postoji humano klanje.

http://1.***************/_eXnbChRCsuI/TMER_hxHdlI/AAAAAAAABsM/MvTXvi11Hqk/s1600/slothbaby.jpg

sad_bear_500.jpg

MI SMO BICA KOJE OSECAJU POPUT VAS.ZASTO NEMILOSRDNO UBIJATE NAS I NASU DECU
sad_pig.jpg
Као што рекох никада не кољем подмладак.
И шта би с оном твојом лажи да је дужина црева код људи иста као код биљоједа?
Ти ми, пријатељу, изгледаш као припаданик оне секте која се залаже за редукцију популације човечанства на ,,златну милијарду" или чак на само 500М како тврди Блајбингер(који је изгледа тренутно доживео нервни слом на политици, али није битно) на најгори начин-тиме што би људи, а поготово деца услед недостатка хранљивих материја умирали у најгорим мукама, као некада морнари на бродовима од скорбута због недостатка Ц витамина, иако је на броду било обиље хране, само не оне потребне!.

Klanje uvek predstavlja neizreciv teror, pomešan sa osećanjima panike, straha i bola...

Životinje vrište, dok ih ubijaju čekićima, elektrošokovima i pištoljima.

Metalnim šipkama im se vežu noge i pričvršćuju ih za čelične rešetke.

Vratovi im se presecaju dok su još živi i potpuno svesni. Seku se na delove- dok su mnogi od njih još uvek živi i još uvek dišu...

Као што рекох никада не кољем подмладак.
И шта би с оном твојом лажи да је дужина црева код људи иста као код биљоједа?
Ти ми, пријатељу, изгледаш као припаданик оне секте која се залаже за редукцију популације човечанства на ,,златну милијарду" или чак на само 500М како тврди Блајбингер(који је изгледа тренутно доживео нервни слом на политици, али није битно) на најгори начин-тиме што би људи, а поготово деца услед недостатка хранљивих материја умирали у најгорим мукама, као некада морнари на бродовима од скорбута због недостатка Ц витамина, иако је на броду било обиље хране, само не оне потребне!.

Deca vec umiru od nedostatka hranljivih materija dok se gomila hrane na zapadu spaljuje i baca.
A stotine miliona dece ni nema pristup pijacoj vodi.

Камајло, плаћају те по посту, или по глупостима које одваљујеш?
Друга варијанта ти је исплативија...

verovatno ga placaju,nemoguce da je neko toliko lud da gubi vreme na internetu ionako ne zna sta pise.On je njihov clan,sigurno dobija neki honorar za sve ovo,mislim to im je i posao da ubede ljude da meso ne valja.

То је претеран тврдња.
Као када би неког из праисторије ко је први почео користити нож(вероватно обична трака бамбуса која је с једне стране опрљена пламеном и услед тога јако оштра.Знали су зато амерички војници у Вијетнаму) оптужили за све ратове света до данас.
Напросто људи су ловили животиње за прехрану и у тропима где су имали воћа током целе године и субполарним крајевима где ништа осим меса нису имали.

Ma, lupeta. Kome je prijatno da vidi da se zakolje zivotinja? Nikome. Ni onima sto kolju nije svejedno, verujem. Mogu li bez mesa? Ne mogu i ne zelim. Ako krenem tako da razmisljam i povrce je zivo. Znaci, da ne jedem uopste? Pri tom, ako se neko naspasavao macica i kucica, ja sam. Uskakala sam u kontejnere da uzmem bacene zivotinjke. Niko mi ne moze reci da ne volim zivotinje. A kolko sam primetila, sve su jele meso :)

Poslednja izmena:
Deca vec umiru od nedostatka hranljivih materija dok se gomila hrane na zapadu spaljuje i baca.
A stotine miliona dece ni nema pristup pijacoj vodi.
Наравно да умиру кад се компанијама не исплати да дистрибуирају храну које иначе има довољно.
Уосталом погледај са каквом килавошћу се одвија транспорт житарица у Сомалију.

То је претеран тврдња.
Као када би неког из праисторије ко је први почео користити нож(вероватно обична трака бамбуса која је с једне стране опрљена пламеном и услед тога јако оштра.Знали су зато амерички војници у Вијетнаму) оптужили за све ратове света до данас.
Напросто људи су ловили животиње за прехрану и у тропима где су имали воћа током целе године и субполарним крајевима где ништа осим меса нису имали.

Ne radi se o lovu nego o organizovanom klanju preko 50 milijardi zivotinja godisnje koliko je trenutna brojka.
Pripitomljavanje zivotinja je preteca robovlasnistva a klanje na pokretnoj traci je sumanuta ideja koju su nacisti na celu sa Henrijem Fordom sa ushicenjem sproveli u delo.

Наравно да умиру кад се компанијама не исплати да дистрибуирају храну које иначе има довољно.
Уосталом погледај са каквом килавошћу се одвија транспорт житарица у Сомалију.

A u isto vreme manijaci transportuju zivotinje danima u nenormalnim uslovima gde uglavnom umiru od zedji i izlome im se kosti.
Te bitange drze 90% useva pod zaplenom da bi klali na traci desetine milijardi zivotinja godisnje dok u isto vreme u Africi izazivaju ratove i sire zarazne bolesti.

Koja propaganda za naivne!

Mislis na svakodnevni genocid nad dobrim bicima na farmama koje se broje na milijarde i na domacinstva u cijim se dvoristima pusta krv?

Klanje uvek predstavlja neizreciv teror, pomešan sa osećanjima panike, straha i bola...

Vratovi im se presecaju dok su još živi i potpuno svesni. Seku se na delove- dok su mnogi od njih još uvek živi i još uvek dišu...

Ne radi se o lovu nego o organizovanom klanju preko 50 milijardi zivotinja godisnje koliko je trenutna brojka.
Pripitomljavanje zivotinja je preteca robovlasnistva a klanje na pokretnoj traci je sumanuta ideja koju su nacisti na celu sa Henrijem Fordom sa ushicenjem sproveli u delo.
Робовласништво је први друштвени поредак који се створио и поштено говорећи имао је најмање клања животиња и уопште најмању производњу ма које хране.
И не можеш данас са 7Г људи на планети да се ослониш на лов за задовољавање прехрамбених потреба.
Неки од народа који су били готово потпуни месождери као Ескими, северноамерички индијанци, народи из Сибира, Лапонци, индиоси са Огњене земље никада нису створили робовласничко друштво!

A u isto vreme manijaci transportuju zivotinje danima u nenormalnim uslovima gde uglavnom umiru od zedji i izlome im se kosti.
Не иде то тако јер месо са изломљеним костима има драматично нижу цену.
То је малопроцентна појава.
Te bitange drze 90% useva pod zaplenom da bi klali na traci desetine milijardi zivotinja godisnje dok u isto vreme u Africi izazivaju ratove i sire zarazne bolesti.
Јок, не заваравај се.
Африка је пре свега извор минералних сировина, за светску продукцију хране, сем банана, мока кафе и неке егзотике она није битна, заправо Африка је увек била гладна, делом и због црначке неорганизованости, а још више јер је у прошлом веку уседмостручила популацију.

Mislis na svakodnevni genocid nad dobrim bicima na farmama koje se broje na milijarde i na domacinstva u cijim se dvoristima pusta krv?

Ne! Mislim na to da ljudi gladuju zato što neko jede meso. Ljudi gladuju iz drugih razloga.

Робовласништво је први друштвени поредак који се створио и поштено говорећи имао је најмање клања животиња и уопште најмању производњу ма које хране.
И не можеш данас са 7Г људи на планети да се ослониш на лов за задовољавање прехрамбених потреба.
Неки од народа који су били готово потпуни месождери као Ескими, северноамерички индијанци, народи из Сибира, Лапонци, индиоси са Огњене земље никада нису створили робовласничко друштво!

Prvi drustveni poredak je bio besklasni. Usevi i voda koji se koriste za uzgoj industrijskih zivotinja su dovoljni da se prehrani jos toliko ljudi.
Ali gde je tu profit za kapitalisticke bitange?
Koliko se ja secam svi gore navedeni narodi su se uglavnom oslanjali na lov,tako da nisu ni stigli u pretecu robovlasnistva - pripitomljavanje zivotinja radi eksploatacije.

Ja mislim na genocid nad nedužnim zlaticama, miševima, pacovima, krticama.... koje ste proglasili štetočinama jer jedu istu biljnu hranu kao i vi.

Takva vrsta ubistva vam izgleda ne smeta. Licemerje.

Ja mislim na genocid nad nedužnim zlaticama, miševima, pacovima, krticama.... koje ste proglasili štetočinama jer jedu istu biljnu hranu kao i vi.

Takva vrsta ubistva vam izgleda ne smeta. Licemerje.

Pa napisi knjigu o tome,evo ja se pozivam na literaturu,pozvao bi se i na tvoje obzervacije kad bi ih srocio u jedno kvalitetno stivo.

Pa napisi knjigu o tome,evo ja se pozivam na literaturu,pozvao bi se i na tvoje obzervacije kad bi ih srocio u jedno kvalitetno stivo.
Može. Izvoli.

Činjenica broj 1: Čovek je svaštojed.
Činjenica broj 2: Čovek ubija da bi jeo, bilo da ubija životinje da bih pojeo, bilo da ubija životinje da bi zaštitio svoju biljnu hranu.

Pa ti nastavi sa pričom o obzervacijama kada uspeš da pobiješ ove dve činjenice, a to će mu doći kada na vrbi rodi grožđe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back