- Poruka
- 52.158
Gde ne bi mogle bez coveka?
Sta bi uradili? Sveli njihov hibridno napumpan broj na prirodne okvire.
Ma da bez čovjeka svinje ne bi imale i po 12 mladunaca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ne bi mogle bez coveka?
Sta bi uradili? Sveli njihov hibridno napumpan broj na prirodne okvire.

Svinje, domace svinje su postojale pre ljudi? Upravo sam prosvetljena....
Nista meni nije jasno u vezi njihove priceMa da bez čovjeka svinje ne bi imale i po 12 mladunaca![]()
Nista meni nije jasno u vezi njihove price
Na 10 ari se gaji povrce za citavu planetu
pa sad ovo

Paranoičan strah od mesa, jela, pića, zidova, krovova, patosa ...
Ukratko decu i ljude treba zaštiti od svega - osim od duvanskog dima, alkohola i droga!!!
Samo je duvanski obavezno prisutan na svakom koraku (čak i u gradskom parku se od njega ne može disati!!!) i to nikome ne smeta!
Pušač koji dimi u sred prepune lekarske čekaonice (nedavno!!!), "krijući" cigaretu u šaci, nikome ne smeta! Smeta samo hrana i ostalo!
Da li pušači (i ostali pomenuti) ne vide da nemaju ni najmanje moralno pravo da pominju bilo kakvo zagađenje ili trovanje?
Da li oni koji pušače (i ostale pomenute) tolerišu ne vide da nemaju ni najmanje moralno pravo da pominju bilo kakvo zagađenje ili trovanje?
UN urges global move to meat and dairy-free dietPrijatelju a tebe stvarno nije sramota da toliko lagiš? UN nije donijela takav izvještaj. Izvještaj se podnosi pred Generalnom skupštinom UN i ne predstavlja stav UN. Najveći zagađivač planete su naftna i hemijska industrija. Hoćeš li se zbog toga odreći automobila? Hoćeš li reći neću da pijem lijekove kad mi zatrebaju?
Postoje i danas divlje svinje. Ali šta bi uradili sa domaćim svinjama,kravama,ovcama... One za razliku od npr mačaka ili pasa ne bi mogle bez čovjeka.
Ti znas sta pricas, gde su ti lekari sto lece pacijente sa mesom i mesnim preradjevinama...Mislim da oni ne znaju šta pričaju![]()
To ti je banatski, kolike te placaju ovi iz carnexa ?
Ни географија ти није јача страна, Врбас није у Банату...
Ma da bez čovjeka svinje ne bi imale i po 12 mladunaca![]()

..vegetarijancima zabranjeno usvajanje dece zbog mogucnosti da decu podvrgnu istom nachinu ishrane koji sami praktikuju..
http://www.tradingroom.com.au/apps/...lished/2011/3/70/catf_110311_031200_3144.html
..beat that, big mouth..![]()
Evo vidimo ko vredja, i prizanajes da gubis zivce, samo si se uverila posle mojih predavanja na ovoj temi koliko je meso stetno, i sada ti preostaje samo da vredjas i da se nerviras.
Pojedi jednu vocnu salatu bice ti bolje, ko gubi ima pravo da se ljuti.
Sta na engleskom znaci couple ? To je jednina, nije mnozina, nauci !
A vegetariancouple on the Greek island of Crete have been barred from adopting a child because of doubts about their diet, a local social welfare official says.
Jedan couple su svi vegeterijanci na svetu ???
Podmetali ste takve slicne price, neki tamo hrane pogresno dete, dete umre , aha to je veganski nacin ishrane.
Vidim da su svim veganima oduzeli decu........super ti je informacija tj. dezinformacija

Sta na engleskom znaci couple ? To je jednina, nije mnozina, nauci !
A vegetariancouple on the Greek island of Crete have been barred from adopting a child because of doubts about their diet, a local social welfare official says.
Jedan couple su svi vegeterijanci na svetu ???
Podmetali ste takve slicne price, neki tamo hrane pogresno dete, dete umre , aha to je veganski nacin ishrane.
Vidim da su svim veganima oduzeli decu........super ti je informacija tj. dezinformacija

Maji Nikolic oduzeto starateljstvo nad sinom, a hranila ga je namirnicama zivotinjskog porekla.
http://www.naslovi.net/2011-02-09/poznati/maji-nikolic-oduzeto-starateljstvo-nad-sinom/2323009