Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vas dvoje mozete i na pp da razmenjujete recepte i to od domaceg mesa jer ako se tako hranite + dovoljno krecete nestace sva anksioznost ili sta vas vec muci:heart:

tesko mi je da poverujem da si ti reprezentativni predstavnik svoje struke ali mora da si visoko na lestvici kad pises ovakve postove:D
I meni je teško da poverujem da ti nisi samo razmaženo, raspušteno, derište, kome je sve dozvoljeno, a vidi se da si pametno dete.Moj sin je za mnogo stvari morao da se izbori sam, a ti si "salonski" političar i može ti se, jel' da?Baš lepo, za šta si se ti u životu, zaista, samostalno izborila, nabroj, molim te?

I meni je teško da poverujem da ti nisi samo razmaženo, raspušteno, derište, kome je sve dozvoljeno, a vidi se da si pametno dete.Moj sin je za mnogo stvari morao da se izbori sam, a ti si "salonski" političar i može ti se, jel' da?Baš lepo, za šta si se ti u životu, zaista, samostalno izborila, nabroj, molim te?
gde si to videla? molim te da mi odaš tajnu :mrgreen:

oduvek sam bila sumnjicava prema oblicima zivota koji misle da treba da progutaju sve sto mogu da stave u usta i ne vide da postoji izbor:sad2: ne sumnjam da ce vam biti bajno zajedno:D
Mlada, bahata, drčna, pritom, ako postoji i jedna akcija protiv ovoga o čemu pričam, ja sečem vene, jer si suviše BAHATA, BESPOSLENA I ZALUDNA DA BI IMALA VREMENA DA O O OVOME RAZGOVARAŠ, kad me uveriš u suprotno, pričaćemo.

Mlada, bahata, drčna, pritom, ako postoji i jedna akcija protiv ovoga o čemu pričam, ja sečem vene, jer si suviše BAHATA, BESPOSLENA I ZALUDNA DA BI IMALA VREMENA DA O O OVOME RAZGOVARAŠ, kad me uveriš u suprotno, pričaćemo.

E, blago tebi... Kreni pa procitaj moje postove, videces cime se bavim. Ako nisi suvise lenja, mislim

a ti volis da jedes pasulj sa dokolenicom

ovaj mikrotalasni mi je na ignore ne znam sta pise ali znam da lupa

Naravno da je tako:)Ti si jedna od prvih osoba na ovom forumu, zbog kojih sam ostala ovde, jer sam se divila tvojim stavovima, a mikro je sledeći,ma koliko me se plaši i gnuša, sve zbog zaštite životinja, naročito kerova(mada ja imam maćke), a na ignore nećete sigurno, suviše ste inteligentni i zabavni:D i baš vas volem:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back