Deca 3-7 godina (preskolarci)

Tako i Junior. Zavrsio dva razreda u predskolskom (u istoj zgradi kao sto ce ici i u osnovnu) i krajem septembra krece u 1.razred osnovne. Pet puni krajem oktobra. Takav je sistem tu. I nema vise igracaka vec samo klupa i ucenje, sa svim domacim. Videcemo kako ce biti, pa vam javim.

..pa rano stvarno, bas rano....meni je zao jer kad krene skola i obaveze onda nema onog pravog bezbriznog detinjstva...

..mislim da ce sumnja samo ostati sumnja i da sarlah nije, posto nesto nisam skoro cula da je neko dete od toga bolovalo...

...ni moja deca nisu..ja jesam ali je to bilo naravno jako davno i nema veze sa danasnjim lecenjem...secam se da sam bila u izolaciji sa
sve nalepljenim obavesenjem na vratima stana...sad je verujem sve to mnogo blaze i ako ga uopste ima....

..ajde drzim pesnice da je to nesto skroz benigno i da idete na more, da domorite i uzivate...

u cetvrtak ce biti gotov bris pa cemo tacno znati
i ja sam se iznenadila kada je spomenula sarlah ali kaze da su idalje aktivne vrticke epidemije sarlaha, nije iskorenjen ali se leci mnogo brze nego nekada zbog dobre terapije itd.. i meni tetkaprica kada je ona imala lezala je dva meseca itd.. sada se smatra da vise nije zarazan 24h od pocetka ab terapije koliko sam citala

pojma nemam, iskreno se i ja nadam da je dr omasila dijagnozu i da ce bris pokazati to

Evo malo da prijavim stanje "na putevima" :lol:

Bili smo juche kod pulmologa na redovnoj kontroli, zhena je jaaaako zadovoljna njime, ostaje nam diagnoza astma, ali je Armin i dalje bez prevencije, jer je dobro, SATO je 100 posto na sobnom vazduhu ... juhuuuuuu :worth::klap: .... nije josh znao da duva u onu mashinu, ali se jako trudio, rekla je sestra da ce sledeci put malo vishe raditi na tome pa ce da skonta .... nikako da shvati da treba i da uzme vazduh iz mashine .... :roll:...

Upisan je u grupu za neplivache da nauchi da pliva, jako mu dobro ide , a ovih dana ( prekjuche) je pocheo i da vozi bicikli samostalno ... josh samo da nauchi da se okrene :zcepanje:

pa sto vise citam vidim da je tako
mene samo brine to sto sam nasla da posle lecenja nema fizickih aktivnosti bar nedelju dana pa se uvode posebno
a mi ako odemo na more ne mogu da ga drzim da miruje, taj divlja u vodi

ali moguce da je i to neka zastarela teorija,saznacu sve u cetvrtak nego sam nestrpljiva, planiramo to more i cekamo ga svi ko ozeblo sunce i onda mi dr deset dana pred put kaze -sarlah- ,na ove moje izmucene zivce spremen za odmor - mnogo je : ))

jeste sarlah, zakacio je i mm, stigli su brisevi
ono sto je dobro je da reaguje na ab koji pije

kaze dr da se danas sarlah tretira kao bilo koja druga streptokokna angina i da mozemo na more, jos i bolje, samo ab 10 dana da zavrsi, pa bris kada se vratimo

eto,ako neko slucajno dobije sarlah da zna

Junior krece u prvi razred u Septembru (a kao da je juce bio druga crta na testu). Leti vreme.
Сећам се дана кад си објавила да си се породила јер је твој син и мој разлика неколико дана. Ето твој син креће у први разред а мој још није ни дана био у вртићу јер нема места иако смо обоје запослени и све услове има. Но могу деца оних са везама (страначким, кумовским, плавим ковертама..). Србија.

dobro je vexi, sve ok, nadam se da krecemo po planu i programu
pitala sam dr bas za trajni imunitet, kaze da sarlah izaziva nekih 7 sojeva streptokoke i fakticki ako nemas srece mozes 7 puta da ga prelezis.. ja sam ga prelezala kao mala ali mi je rekla da za svaki slucaj uradim bris i bio je ok, tako da je to vrv isti taj soj, verovatno najcesci

Back