Opet gliste!!!!

Znači, otići ću u pi... lepu materinu, razapeću šator i gledaću u daljinu i prazninu, meditiraću i mantraću, i poludeću na kraju.
Eto, deca u vrtić ne idu, ja sam milion i po posto sigurna da je zaraza u kući! A baba i deda ni da čuju da popiju ebeni soltrik! Neće i šlus!
Ebem ti život kada nemam gde da odem, majke mi, pokupila bih najosnovnije u bošticu, spakovala decu, rekla mužu - idemo... i otišla bih, tj. otišli bismo sve pevajući... ali qrc, nemamo gde... iznajmljivanje stana ne smemo ni zamišljati sa četvoro dece...
Da stvar bude gora, tu mi je bratanac, u gostima, znači i on se garant zarazio. Majka treba krajem meseca da mu se porodi ... mislim, bivša mi je snaja, i beba nije od mog brata, ali ebem mu miša - beba je, trudnica je, sutra porodilja... samo mi fali na savesti još i to da oni dobiju...
Očajna sam, ne mogu da opišem koliko... godinu dana malo-malo mučimo muku... bebe sam jedva izlečila, a sad opet, jovo nanovo... pa ebem ti sve ti ebem...
Izvinjavam se na psovkama, ali ne mogu da se uzdržim... treba uživo da me čujete... Pa mrak mi je na oči pao kad je mala dotrčala i legla preko dvosedda i počela da viče - svrbi, svrbi, molim te mama uzmi maramicu i izvadi glistu!

Ja joj blago raširim guzu i imam šta i da vidim, ona palaca... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, roknuću se kao ratno siroče, ulala bih iz glasa, plakala bih do iznemoglosti...
Ebem ti babu i dedu i njihovu ljubav.... kad je ego i inat ponište... i kada se deca muče već ebenih godinu dana...
Izjadah se malo, a problem mi ostaje.... idem da kupam bebe...
- - - - - - - - - -
Odvedi kod zubara, vidi da li postoji mogućnost da to odmah zaliju, inače je pogodno tlo za cirkularni karijes. i ne daj te rade da se mlečni zubići ne zalivaju, zalivaju se i oni.