Silvie
Aktivan član
- Poruka
- 1.294
Kao sto rekoh zaobidji me.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kada smo kod modrica, prase se opaucilo od ivicu stola
ima modricu kao da je lomio kosti
strasno kako izgleda ...
a ja ne mogu da verujem da je toliko smotan, kako se glupo zapucao
modrice po telu ne racunam, tako dete raste
kako sad?e, uplatila nam drzava pdv - priznali su nam krevetic vjerojatno i pola kolica
tako nesto
posto od preko 20 hiljada nisu priznali ni 6
koja je to prevara jbte
al nema veze
da vidis moja starija kako se raspalila u stubic napolju,bila modra ko da je neko prebio...sa dve godine...ili 3,ne secam se
a sad sa 5,noge ima ko najnemirniji decak u kraju...sva u modricama...ne znam gde se to tako cuka....
- - - - - - - - - -
kako sad?
zar5 nije predavanje sad do 15og?
vama to jos od februara ili?
- - - - - - - - - -
kad smo kod toga dobro si me podsetila....evo vec je osmi jbt
stevca, mala je ona,njoj je mleko jos uvek primarna hrana, ovaj period sada tije samo uvodjenje, navikavanje itd, polako, pocece da menja obroke i izbacuje mleko, dokle god ona lepo jede i kasice i posle toga mleko nemas razloga za brigu
kako joj budes uvodila namirnice, pa kaloricnije i zasitnije, mlecne proizvode i ostalo tako ce izbacivati mleko
opet cu da citiram novku - dok ne pocnes da mu dajes pavlaku i slaninicu glavni napredak je od mleka- tako da uzivaj u noj koja em jede kasice em pije mlekce

e, uplatila nam drzava pdv - priznali su nam krevetic vjerojatno i pola kolica
tako nesto
posto od preko 20 hiljada nisu priznali ni 6
koja je to prevara jbte
al nema veze
sr za higijenu i odeca nikad nisu bili na spisku za povrat, bar dok smo mi predavali a mislimda nisu nista ni menjali...Nama nisu jos ni to bili uplatili
a za ovo ne znam
ima josh racuna
al nakon ovog mrzi me da se drndam s tim vishe
missim, nista nam nisu priznali
ni klopu, ni pelene, ni sredstva za higijenu djetetovu, ni odjecu...nista
cak kad racunam samo krevetac i kolica su vishe od ovog
lopovska posla
Mi to još nismo ni dobili. A predali u roku, u februaru.
I objašnjenje za toliko odugovlačenje je bilo da ta rešenja radi samo jedan čovek i da može samo oko 150 mesečno završiti. Po tome, mi bismo negde sad trebali da dobijemo.
ALI...
Zove muž poresku neki dan ( onaj broj koji nam je taj službenik dao, baš da proverimo dokle se sa tim stiglo ) i kažu mu da mora doći lično i videti, ne mogu mu ništa preko telefona reći jer - kolegi koji je ta rešenja radio je istekao ugovor, koji nije produžen, i sada to nema ko da radi!
Sad u julu nećemo ni predati... čemu? Mleko ne kupujemo, odavno pijemo kravicu, samo za pelene da se guram i znojim, da bih u oktobru 2016. dobila 500 dinara? Ma, beži...
sr za higijenu i odeca nikad nisu bili na spisku za povrat, bar dok smo mi predavali a mislimda nisu nista ni menjali...
mi smo tri puta predavali, i bukvalno u dinar nam je vraceno sve
proveri ti to
ako su svi racuni ok, ne bi trebalo da bude problema
e da
pdv se racuna malo drugacije
jedna devojka je objasnjavala kako se racuna
"Evo da ja objasnim, matematicki, posto mi je matematika uza specijalnost
Povracaj jeste 20% i 8%, ali cena koju vi placate za npr. pelene u sebi sadrzi tih 20% pa se to racuna ovako: 100/120*20= 16,667% i to onda pomnozite sa cenom pelena. A za mleko bi bilo 100/108*8=7,407% i mnozite sa cenom mleka."
tj mislimda je sada na adaptirano mleko 10, pa treba izracunati sa koliko ces mnoziti

treba da ih nazoves onda
ili jednostavno izracunaj prvo sve opet ali racunaj pdv 16 koma nesto
pa proveri...

Nama nisu jos ni to bili uplatili
a za ovo ne znam
ima josh racuna
al nakon ovog mrzi me da se drndam s tim vishe
missim, nista nam nisu priznali
ni klopu, ni pelene, ni sredstva za higijenu djetetovu, ni odjecu...nista
cak kad racunam samo krevetac i kolica su vishe od ovog
lopovska posla

da je akko treba,pdv za opremu za bebe se ne bi ni naplačivao,
a ne ovako, neko traži povraćaj, a neko ne...
nešto vraćaju nešto ne priznaju..
bzvz totalno
a neko nema ni pravo da ga trazi