Samma
Zainteresovan član
- Poruka
- 208
Draga moja Cicak,
obozavam tvoj vedar pogled na svet!
obozavam tvoj vedar pogled na svet!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silvie,
Jako je bitno imati pozitivan stav prema vrticu u pocetku.
Nemoj se ljutiti ako ti govore nesto sto vec znas, mozda nekom drugom roditelju ti saveti budu od koristi.
Ja sam svom sincicu pricala kakvi ga sve divni dogadjaji cekaju u vrticu i on se polasku radovao. Onako mali, nijednog trenutka to nije doziveo kao stres. Mi roditelji nekad panicimo bez potrebe, ali i to je normalno...
Vaspitacice sam zavolela kao nikog i sad kad treba iz jasli da predjemo u vrtic, zao mi je.
Naucile su ga pesmicama (koje ja nisam znala), nikad nije bio mokar, nikad mu guza nije bila crvena jer su ga redovno presvlacile. I u isto vreme kad i ja su primetile da je vreme da skinemo pelene.
Meni je sve to neprocenjivo i hvala im do neba.
ebi ga Silvie, bez da se ljutiš nisu svi roditelji kao ti. ima ih nažalost i nezainteresovanih i loših. i to ne u malom broju. te vaspitačice ili pedagog mora tu priču sa svima da odradi, otkud ona zna da si ti od "normalnih"....

jes glupouh, ovo zvuci savrseno, onhrabrujuce : D
videcemo kako ce kod nas da prodje, nadam se isto i za adaptaciju i za razboljevanje
pa pojma nemam, on je u srednjoj jaslenoj i ona se sada deli,pola ide u vrtic pola ide u stariju jaslenu, meni je logicnije da je cela njegova srednja jaslena pstala starija jaslena i sledece god svi u vrtic ili da je onda i on bio u starijoj jaslenoj ovako je bas glupo
a rasporedjuju ih u dva vrtica jer su ovo samo jasle,u soliteru zgrade bukvalno, adaptirane prostorije...
Silvi, ja dobro znam sta se prica na roditeljskom sastanku.
Ne samo u vrticu.
Moji roditelji su prosvetni radnici. Citav zivot slusam o roditeljskim sastancima i roditeljima koje ne zanima ovo ili ono, roditeljima koji zure, koji hoce samo da cuju konkretno, ocene itd itd...
Meni to nije jasno. Ako za to nemam strpljenja, za cega tacno treba da ga imam.
Skolski psiholog po tebi ne zasluzuje paznju?
I to sto preporucuje da se uzme odmor se ne kaze da bi nekom boli oko namerno vec zbog dobrobiti tvog deteta.
Svi ti ljudi, pocev od psihologa, vaspitaca, negovateljica, kuvarica, cistacica... su tamo da tvom detetu ucine lepsi dan.
Treba umeti ceniti to.
I kod nas na roditeljskom bude koji roditelj kojem se zuriili se smeje kad vaspitacica nama zadaje igre koje igra sa decom.
Meni je to nedopustivo ponasanje. Nezrelo.
Zivot nije traka.
Nadam se da ces me shvatiti na pravi nacin.
Koliko sam samo puta dosla a Pedja sedi u krilu kuvarice i ona ga hrani.
Cistacica mu brise nos.
Vaspitacica ga grli i ljubi.
Djuska sa drugom kuvaricom.
Oni su jedna mala porodica i ja sam im do neba zahvalna na svemu sto rade da bi se moje dete tamo osecalo lepo.
To sto mi platimo vrtic je nista. Ovakav kolektiv je neprocenljiv. Njihov odnos prema deci. Ne samo ja, svi roditelji(sem par onih koji zure) su prezadovoljni.
A oni koji zure uvek i imaju neki prigovor ne znam zasto ne ispisu svoje dete, samo ga truju negativnom energijom.
Kad ih u hodniku cujem, da pred detetom komentarisu vaspitacice komentarima:"Da vidim jesu te danas presvlacile?"![]()

Silvie,
Jako je bitno imati pozitivan stav prema vrticu u pocetku.
Nemoj se ljutiti ako ti govore nesto sto vec znas, mozda nekom drugom roditelju ti saveti budu od koristi.
Ja sam svom sincicu pricala kakvi ga sve divni dogadjaji cekaju u vrticu i on se polasku radovao. Onako mali, nijednog trenutka to nije doziveo kao stres. Mi roditelji nekad panicimo bez potrebe, ali i to je normalno...
Vaspitacice sam zavolela kao nikog i sad kad treba iz jasli da predjemo u vrtic, zao mi je.
Naucile su ga pesmicama (koje ja nisam znala), nikad nije bio mokar, nikad mu guza nije bila crvena jer su ga redovno presvlacile. I u isto vreme kad i ja su primetile da je vreme da skinemo pelene.
Meni je sve to neprocenjivo i hvala im do neba.

jakova strefio koksaki virus, dva dana temreura preko 39 koju sam jedva spustala lekivima na 4h i toje spustim na 38, 5 i za 3 sata vec prelazi ko zna koliko, goreo je dan noc,odemo od dr, kaze grlo jaaaka upala, dobije ab, izvadim krv ya svaki slucaj jeste bakterija, kad jutros se pojavljuju plikovi po stopalima i rukama i u ustima, vdim da nista ne moze da jede i pije, kako stavi nesto u usta place i vice da je grozno, odvela ga kod dr opet, virus taj udruzen sa bakterijom...
kaze samo voda sto se toga tice, voda usmislus redovne higijene, jel imao neko iskustvo sa ovim virusom? postoji li nesto da mu olaksa makar to u ustima?

isto se zove ali nije to to, i ja sam se prepala kada mi je rekla koji virus, al kaze nema veze sa tim da ne brinem,proverila kod jos jedne dr i tako je..
i nije nista opasno uglavnom samo je neugodno, ajd ovo po rukama,mada citam da mogu nokti da otpadnu, brzo rastu novi, dakle ume da bude bas neugodno
ajd sve ostalo ali ne znam kako da mu olaksam to u ustima s obzirom da mu je i cokolada bila grozna,vidis da je gladan a ne moze da jede
ma
hocu rec da je proletjelo bash
gledam Iskru neki dan - odjednom se pocela iz bebe u pravu pravcatu malu djevojcicu pretvarat
mozda na isti nachin kao kod afti
staa se tad daje? jel ima ista opce?
ne znam ni ja sta se radi aftama,ali kontam da je to slicno
mozda zalfija pa da gruce?

zato.volim ovu temu 

jel moguce?nece da gukne, i mama je prestao da govori
nema fond od 2 reci
kaze treba da se radi sa njim, ima problem, ali radimo sa decom od trece godine
- - - - - - - - - -
cenu nisam gledala, nasledili smo kroki