Deca 1-3 godine (toddlers)

Medo je i dalje u fazi 1/3 gonceta kad izadje onda vice "Kakim! Kakim!" Pa na nosu i onda iskaki ostatak.
Ta trecina se mozda sad smanjila na 1/4 ali nikako da to prekinemo.
Dobro, nije bas uvek. Ali cesto.

Dok zurimo prema wc uvek se nadam u sebi da je tvrdo gonce i da nije puno uflekalo gace... :lol:
Kad ima redju stolicu pa se razlije, dodje mi da se roknem dok skinem to sve sa gaca pa potopi pa skidaj pa peri :roll:

Ja mu kupila neke ex.int.ali bre 380 din jedne gace. Meni to preskupo.
Posle sam isla do arilje prodavnice a ko za inat u svakoj ostao jedan broj. Tu su po 150 din.
On kakne malo, i vec moram da mu dokupljujem. A ne znam.ni sama sta je najbolje

pamucne,pa iskuvavaj kad kakne :lol:
odmah operi sapunom,pa u masinu
to su gace a ne papirne maramice ili pelene da se bacaju cim malo kakne u njih

- - - - - - - - - -

a peres
ok
secam se odavno da si rekla da ces da bacas
ili ko je ono rekao? :lol:

- - - - - - - - - -

Irina nosi gace vec 2 godine...ustvari,2 i po
nakupovali i nadobijali kad je skinula pelenu i bile joj vece
i evo,sad su taman i vecina je ziva jos...kako se neke pocepaju,ja bacim
al vidim da krece dosta njih sad da se istanjuje i vreme je da menjamo sve
a ne kupuju mi se gace uopste
al ajde

Ja mu kupila neke ex.int.ali bre 380 din jedne gace. Meni to preskupo.
Posle sam isla do arilje prodavnice a ko za inat u svakoj ostao jedan broj. Tu su po 150 din.
On kakne malo, i vec moram da mu dokupljujem. A ne znam.ni sama sta je najbolje

Ako dolazis za NS u C&A cesto imas snizenja, Palomino decji ves 10 komada mozes da kupis za oko 800 dinara. Uglavnom imaju manje brojeve. A ima i raznih dezena pa bi to mozda bilo interesantno Medi. Ove gacke su bas kvalitetne.

Ako dolazis za NS u C&A cesto imas snizenja, Palomino decji ves 10 komada mozes da kupis za oko 800 dinara. Uglavnom imaju manje brojeve. A ima i raznih dezena pa bi to mozda bilo interesantno Medi. Ove gacke su bas kvalitetne.

super
hehe...jel i za devojcice imaju mozda? ako si slucajno primetila...?

- - - - - - - - - -

treba patike da jurim za obe pa cu usput da pogledam i u ca gace

- - - - - - - - - -

sad treba naci starke u H&M za obe
za Irinu ima samo manjih i vecih brojeva a za malu uglavnom vecih
:roll:

- - - - - - - - - -

1200 dindzi a ko od kamena su
sva deca po parkicu ih drndaju a one sve ko nove....samo operes ponekad i to je to

Tsy ima i za devojcice. No,nisu uvek u isto vreme snizenja i za devojcice i za decake. Onda ponekad je snizenje za razlicite brojeve. Ali samo treba proveriti s vremena na vreme,mislim ako ti je usput. U svakom slucaju ja u C&A uvek nadjem nesto jeftino za klinca. Prosle godine recimo odlicnu jaknu koja moze i na kisi da se nosi a nije obicna kabanica za 1800 dindzi kupila na snizenju.

to pricas o patikama iz h&m-a?

da,one njihove kao starkice
http://www.hm.com/rs/product/64532?article=64532-C

- - - - - - - - - -

Tsy ima i za devojcice. No,nisu uvek u isto vreme snizenja i za devojcice i za decake. Onda ponekad je snizenje za razlicite brojeve. Ali samo treba proveriti s vremena na vreme,mislim ako ti je usput. U svakom slucaju ja u C&A uvek nadjem nesto jeftino za klinca. Prosle godine recimo odlicnu jaknu koja moze i na kisi da se nosi a nije obicna kabanica za 1800 dindzi kupila na snizenju.

hvala
nije bas usput al kad idemo u h&m u delti,tu je i c&a
u CA smo nasli Irini zimsku jaknu za 2300....odlicna jakna

- - - - - - - - - -

jel to jedina ja nemam srece sa ca stvarima. bilo sta da kupim raspadne se posle dva pranja.

Tamara je imala i neke bodice i super su bili....nisdam primetila da je los kvalitet(sad snajkina mala nosi to...a i kanz je imala i nisam primetila da je kanz bolji kvalitet a skuplji je mnogo)
a jeftini su dosta
imali su pre 2 majice za 800 kinti...kratak rukav

E nasli smo patike za Tamaru,sive...bile su i druge boje...u hm
Za Irinu smo morali u cicibanu one kao starkice isto neke sive sa malo rozeg...prvo nasli maloj pa je Irina bila toliko tuzna da nismo imali srca da odemo kuci a njoj da ne kupimo neke
Bile neke u deichmannu plitke,tirkizne slatke, cena kao u hm al se ne slazu njoj uz garderobu pa nam bilo bzvz da uzmemo....ali preslatke su....steta...
I u c&a nema gaca za nju na snizenju al smo joj uzeli lepu majicu kratkih rukava za 350 dinara :)

C&A je bas jeftin..od sad tamo idem kad mi treba nesto
I lepe su im stvari
Hm je isto lep ali je skuplji
A buduci da ona cepa i ufleka skoro sve sada,isplati mi se ca(vise i nego pijaca i svi ovi jeftini butici kod nas...)
Sa dve godine se nije ni flekala ni cepala a sad...

- - - - - - - - - -

Opet ovaj :roll:

To je ok,uzmi svinjsku mast ako imas i operi je
to se pere tako sto u neki sud naspes kasiku masti ,pa sipes hladnu vodu i tu mast sa kasikom gnjecis,pa istreses tu vodu i tako 9 puta,
namazi joj dlan vise puta u toku dana il noci i to ce joj proc za dva tri dana,
bez oziljaka,
mast drzi u frizideru

suki, figiramo <3

mi posle pauze od vise od 4meseca od vrtica, datog prevenara pre mesec dana, 3 meseca imunotrofine, mleca, cvekle i jos trista cuda i 4 famozna dana u vrticu opet jbna upala uva!
a taman se privikao, jutros jos trazi da ide, tamo je super, igra se, ja dodjem po njega on se igra, opusten konacno i u petak temp do subote i slinav nos i ja rekoh ajde to je to,i sinoc kaze bolo ga uvce, a nema temp.nista grlo,samo malo nos zapusen, odvededm ga - upala

samo da vam kazem da u sirokom luku zaobilazite kliniku zutic i vajne doktore posebno dr djordjevica
poludela sam, bili na pregledu konstatovao upalu i dao panklav, ja ga lepo pitam za bris jer znam sta smo prosli sa pogresnim ab i streptekokom, kazem da smo imali problem da jeprimio i prevenar pre mesec dana i pn kao me ne treba i gotovo, on mora odmah da pocne da pije ovo, zavrsio pregled za 3 minuta i 3000 din
ja uradim bris samoinicijativno pre pocetka terapije, i stizu rezultati- naravno streptokoka rezistentna na pankalav, popizdela sam
sada sam ih zvala, evo odmah su spremili drugi recept itd, ne da necu da idem nego nek se nose u tri lepe, em sam puklana pregled em na lekove pogresne em sad opet treba da idem po nove recepte i opet da kupujem lekove, i da bi sva ta sranja izblegla ja odem kod privatnika i prodjem isto kao kod one u dz

zakazah kod treceg doktora pa cu ici sa brisom da ga pregleda i vidi sta ce

Back