Deca 1-3 godine (toddlers)

phe, i ja sam mislila da je orl sluzba dobra, tamo smo krenuli kod baljosevica, za njega svi kazu da je tata mata, ne znam, ali kod njega na pregled cekas po mesec dana
ja sam zvala krajem aprila/pocetkom maja da zakazem kontrolu i termin je bio za 19. maj u medjuvremenu se jakov razboleo i primio nas je ovaj dr

Endi je danas odlucio da ce sam da jede rucak. Ja pripremila sve, on gura rucicom, protestuje. Ja nudim, nudim, na kraju zabodem kasiku i kazem:
- Pa ne razumem sta hoces.
A on kasiku u rucicu pa u usta :))))
Rasplakala sam se od ponosa.
Inace kad mu se da keks u ruke il voce on uredno ponudi najblizeg nema uopste poriv da pojede ali je zato trazio ocu sladoled iz vanglice koja lici na njegovu sa:
- Daj, daj :))))

ja ne znam sta da radim za prevenar13 drugu dozu, pedijatar tvrdi da mu treba, bolji se efekti postizu, orl iz dz da ide jedna doza , i jos jedna dr kaze jedna doza posle 2godine
a poprilicno verujem ovoj pedijatrici nasoj, nit je u fazonu da ga kljuka glupostima, ab mu nije dala nikada do sada, pazljiva je sto se toga tice, ali jedina ona tvrdi da idu ipak dve doze

ja ne znam sta da radim za prevenar13 drugu dozu, pedijatar tvrdi da mu treba, bolji se efekti postizu, orl iz dz da ide jedna doza , i jos jedna dr kaze jedna doza posle 2godine
a poprilicno verujem ovoj pedijatrici nasoj, nit je u fazonu da ga kljuka glupostima, ab mu nije dala nikada do sada, pazljiva je sto se toga tice, ali jedina ona tvrdi da idu ipak dve doze

ja bih mu dala jos jednu, ako finansijski mogu
ja sam irini htela da dam jos jednu pneumo 23 al dr zapela da ne mora i na tome ostalo...dakle ne da ne treba ili ne sme,nego ne mora(a pise da ide jedna doza i da je bas za starije od 2 godine)
i toi je to

sada tamara treba da primi pentaksim i sinflorix(za pneumokoke) revakcinu....cetvrtu dozu isto
ide i cetvrta
al dr kaze nije pod moranje
primila je 3 i kao ne mora i ovu ako nismo pri parama,pogotovo sto je zatvoreno nepce sad
a nismo pri lovi pa je nece primiti
a zvala sam da zakazem pentaxim i ima...za svu decu
obezbedili su

- - - - - - - - - -

a cekaj...kako bi uopste nabavili vakcinu,sada kada ne prodaju po apotekama nikakve vakcine vise
cak ni za grip...nista vise nema da se kupi....

Jel necije dete diralo obrvu?
Znam smesno zvuci ali medo u zadnje vreme stalno dira levu obrvu.
Nedavno me pitao svekar, pa sam obratila paznju i od kako sam ga pitala sto dira, cini mi se da jos vise to radi.
Non stop je cacka.
Realno ne smeta mi ali me danas sveki isprepadala "Vidis njemu je vec ta obrva redja od ove" "Otpasce mu cela" itd :(

- - - - - - - - - -

Hvala na objasnjenju za vakcine devojke :)

Čičak ja stalno čačkam obrve. Čak i u snu. Moja mama isto. Mene to opušta. Kontam da je ventil za napetost. Trudim sa što ređe, jer stvarno se prorede obrve. I zamisli Luca je kao beba čačkala moje obrve, tako se uspavljivala. Posle je počela i svoje ali ne u nekoj zabrinjavajućoj meri. Mislim da ne treba da brineš, i nemoj to potencirati jednostavno mu skreni pažnju na nešto drugo. tipa skini mu ruku i uposli ga da radi nešto rukama.

I da vam javim, ovo mi je treći dan od embriotransfera, imam dve male bebe u stomaku. betu vadim 30 og maja. mislite na mene!

Back