zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
u je dokle ste stigle sine, mislim vec ste izkonstruisale sta rade mame koje nisu u parku, hahaha
jbt stvarno moram da povedem racuna sta pisem na forumu, ovo postaje zahebano
ja sam skoro gledala neke svoje slike od ranije i na svakoj sam bila bas sredjena, mislim ne mislim stikle itd al onako lepo obucena, suknje, frizura, detalji , nakit, esrape i pogledam se u ogledalo, vidim ugojila sam se kao prasica, vrhunac sredjivanja mi je kada obucem farmerice i dzemper, kosa uvek skupljena uzas i smucim se sebi i resim da se promenim pod hitno, smrsala sam 4,5 -5 kg, pocela sam opet da se oblacim lepo,da vidim racuna sta cu da obucem, i obavezno stavim karmin, on mi nekako osvezi lice, kosu perem i kada padam od umora i mnogo se lepse osecam
a da ne napominjem da ustajem u 7h i stignem u park svakog jutra![]()
pazi, dolazi forumska policija da te "aspi!!
imam ja jednu drugaricu, prava je dama. ta i trendžu kad obuče, deluje otmenije, nego ja kad se sredim za recimo svadbu. jednostavno, takva je. mislim da je to čak do njenog držanja, kako god sela, šta god radila, prala creva ili ribala kupatilo ona je uvek onako fina, pravo žensko. ja to nikad neću biti. genetika...

Joj kada se sjetim mojih modnih promasaja ...... 
dodji sestro na kafu i moji se svi razbjezali po terenu a ja ostala kao da nesto zavrsim.... a evo kako zavrsavam .... 

...

tkacio: