Deca 1-3 godine (toddlers)

ja se sminkam i oblacim za posao, isfenirana sam uvek. kod kuce se ne sminkam, niti za posebne prilike odvodjenja dece u DZ :lol:
zapravo, ne secam se da sam ikada videla ful sredjenu mamu u dz, sto je opet potpuno nebitno. evo, mogu sad da me zovu od kuce da mali ima visoku temperaturu. ja jurim kuci i dovodim ga u dz, ful nasminkana, obucena i na stiklama. Iiii? I to sto dadilja vodi dete pre podne u park, a ostale brizne mame se pitaju da li sam ja na poslu ili se izlezavam kod kuce, ko jos brine za dete u 11 ujutro? sta je uopste koga briga?

i ja sam ono...patike, trenerka...farmerke,,,majica ili duks :lol:
ceo zivot sam takva
ustvari imala sam period kad sam se kao..ali KAO doterivala...to dok sam bila u pubertetu :lol:

a bas nekako steta
kad se malo sredim,bas sam macka :lol:

- - - - - - - - - -

a kod kuce bolje da me ne vidite
budibogsnama
ko klosar

ja vidjam doterane mame u domu zdravlja al u drugoj smeni
kapiram sa posla zene ...misim ono...ne verujem da se doteruju samo za dz...mada ima i takvih...jednostavno,ustanu ujutru i doteraju se...to im je stil
ko sto je meni (jedno vreme...ludo vreme) bio stil da izgledam ko neki frik...ustanem i namontiram svoj ludi superkul imidz i kao moze da pocne dan,ovo ono :hahaha:
jao koji sam ja moron bila

ceo zivot sam takva
ustvari imala sam period kad sam se kao..ali KAO doterivala...to dok sam bila u pubertetu :lol:

a bas nekako steta
kad se malo sredim,bas sam macka :lol:

- - - - - - - - - -

budibogsnama
ko klosar

isto
onaj najgori :D

jos kad sam otkrila jedan sampon koji mi tako dobro opere kosu, ni nju ne diram po petn'es dana :D

ja se sminkam i oblacim za posao, isfenirana sam uvek. kod kuce se ne sminkam, niti za posebne prilike odvodjenja dece u DZ :lol:
zapravo, ne secam se da sam ikada videla ful sredjenu mamu u dz, sto je opet potpuno nebitno. evo, mogu sad da me zovu od kuce da mali ima visoku temperaturu. ja jurim kuci i dovodim ga u dz, ful nasminkana, obucena i na stiklama. Iiii? I to sto dadilja vodi dete pre podne u park, a ostale brizne mame se pitaju da li sam ja na poslu ili se izlezavam kod kuce, ko jos brine za dete u 11 ujutro? sta je uopste koga briga?

Pa nije uopste bitno eto malo razgovaramo, zasto ovdje svaka tema treba da se pretvori u to ko je u pravu.... sto se mene tice i meni je jako lepo da vidim sredjene mame i kao sto sam rekla divim im se kada stignu da se organizuju, jer ja to ne stizem.... naravno da se za posao sredim ali za setnju stvarno volim da budem opustena, sto ne znaci da drugi grese ako se ponasaju drugacije....
A sto se dadilje tice pa i mog mladjeg seta dadilja dok sam ja na poslu i koliko nas ima para da placa dadilju ako ne mora na posao ( ili su to jako retke srecnice koje su znale bogato da se udaju :D )

... jedna profesorka je izvela nafrakanu ucenicu pred tablu i rekla joj nesto apropo gaca, ne da je interesuje kakve su ali tako nesto

ovde nije neobicno da se zene ne skidaju sa stikli upobeladana, i stavljaju ratnicke boje, ali dali je to dobro po njihovo zdravlje ....
verovatno po psihicko :lol:
mozda bi bilo bolje da brines vise o sebi i svom zdravlju, umesto sto ismevas one koje eto vole da se doteraju

ceo zivot sam takva

a bas nekako steta
kad se malo sredim,bas sam macka
:lol:

- - - - - - - - - -

budibogsnama
ko klosar

ahahahahhahah
joj ja isto, sve me mrzi da se šminkam, doterujem, čak i na posao. pa mi onda dođe neki period, kad se sva nalickam, doteram, pa svi padnu u nesvest, kao vauuuu što ti dobro stoji ovo ono, pa što se ne šminkaš/doteruješ uvek. a ja im kažem, tako bi vam dosadila, ovako je iznenađenje ;) i uvek padnete u nesvest ahahhaha

a kad sam imala stasa za doterivanje - srednje škola- onda sam furala isprane ofucane starke, crvenu adidas trenžu/isprane levis 501, ispranu crnu običnu majicu (t sihrt 2 broja veću) i pradedin ofucani džemper ahahhahah za SVE prilike. to mi bila uniforma. kad se pralo, nisam nigde išla dok se ne osuši. joj bolida.

ja se sokiram kada odem na kontrole u dz, a tamo nasminkane mame na stiklama :eek:
pa pomislim, mozda tako i treba, ali ja se jednostavno ne oblacim tako za upobeladana

... jedna profesorka je izvela nafrakanu ucenicu pred tablu i rekla joj nesto apropo gaca, ne da je interesuje kakve su ali tako nesto

ovde nije neobicno da se zene ne skidaju sa stikli upobeladana, i stavljaju ratnicke boje, ali dali je to dobro po njihovo zdravlje ....
verovatno po psihicko :lol:

mozda bi bilo bolje da brines vise o sebi i svom zdravlju, umesto sto ismevas one koje eto vole da se doteraju

... .....

Kod mene sve od raspolozenja zavisi.
Sad npr.jos uvek lezim u krevetu, sinoc legla u 21h.
Ustala sam samo da doruckujem.
I ne dizem se dok medo ne dodje.

Nekad mi dodje pa se sredim za setnje,
obicno leti... i obozavam papuce na stiklu...
Mada sam uglavnom u trenerci...
Nekad i previse pa me muz trgne... Daj sredi se zeno!
Kosa mi je uvek isfenirana, i ono klasika higijena.
Svaki dan oblacim cistu novu garderobu, e sad sto je to trenerka jbg.

Volim da vidim sredjene mame. i u parku.
I ovaj put planiram mnogo vise voditi racuna o tome,
Jer kako kazu: Ako se lose osecas, ne moras i lose da izgledas. ;)

ahahahahhahah
joj ja isto, sve me mrzi da se šminkam, doterujem, čak i na posao. pa mi onda dođe neki period, kad se sva nalickam, doteram, pa svi padnu u nesvest, kao vauuuu što ti dobro stoji ovo ono, pa što se ne šminkaš/doteruješ uvek. a ja im kažem, tako bi vam dosadila, ovako je iznenađenje ;) i uvek padnete u nesvest ahahhaha

a kad sam imala stasa za doterivanje - srednje škola- onda sam furala isprane ofucane starke, crvenu adidas trenžu/isprane levis 501, ispranu crnu običnu majicu (t sihrt 2 broja veću) i pradedin ofucani džemper ahahhahah za SVE prilike. to mi bila uniforma. kad se pralo, nisam nigde išla dok se ne osuši. joj bolida.

ja sam jedno vreme bila u nekom rejv fazonu i ludilu
pantalone sirokih nogavica a preko toga suknja do kolena neka onako ....kul...sve nesto ludo,vrecasto...sa drecavim detaljima...neke ogrlice,narukvice....na nogama skejt patike sa pertlama razlicite boje jel'te...ma uzas
sada takva ne bih izasla na ulicu ni da mi plate
kosa kratka,pozadi na jez...napred neke siske ludacke, zulufi onako u shpic...na ocima neke "brze" naocare....torba neka preko ramena....neki sportski duks na zakopcavanje,uz telo obavezno...i tako sa tim cvikama idem kroz grad,sva vazna i bitna na ovoj planeti :rotf:
svi me gledaju dal sam normalna a ja u sebi mislim "jbte koji luzeri,vidi na sta lice" :rotf:
joj boze sacuvaj

joj cure, ja danas treba da (ne)dobijem mecu.....uh što me trema ufatila, užas. od silne želje da ne dobijem i uloške zaboravila kući :)
i prošlog meseca sam se toliko ponadala, tako sam bila ubeđena da nam je domaći urodio plodom, pa sam ladno na 28.dan uradila test. naravno ništa. dobila za pola sata...
sam se ne usuđujem, mislim ima još do kraja dana....imam onaj tremaroški grč u stomaku ceo dan.

u je dokle ste stigle sine, mislim vec ste izkonstruisale sta rade mame koje nisu u parku, hahaha
jbt stvarno moram da povedem racuna sta pisem na forumu, ovo postaje zahebano

ja sam skoro gledala neke svoje slike od ranije i na svakoj sam bila bas sredjena, mislim ne mislim stikle itd al onako lepo obucena, suknje, frizura, detalji , nakit, esrape i pogledam se u ogledalo, vidim ugojila sam se kao prasica, vrhunac sredjivanja mi je kada obucem farmerice i dzemper, kosa uvek skupljena uzas i smucim se sebi i resim da se promenim pod hitno, smrsala sam 4,5 -5 kg, pocela sam opet da se oblacim lepo,da vidim racuna sta cu da obucem, i obavezno stavim karmin, on mi nekako osvezi lice, kosu perem i kada padam od umora i mnogo se lepse osecam

a da ne napominjem da ustajem u 7h i stignem u park svakog jutra :P

ja sam jedno vreme bila u nekom rejv fazonu i ludilu
pantalone sirokih nogavica a preko toga suknja do kolena neka onako ....kul...sve nesto ludo,vrecasto...sa drecavim detaljima...neke ogrlice,narukvice....na nogama skejt patike sa pertlama razlicite boje jel'te...ma uzas
sada takva ne bih izasla na ulicu ni da mi plate
kosa kratka,pozadi na jez...napred neke siske ludacke, zulufi onako u shpic...na ocima neke "brze" naocare....torba neka preko ramena....neki sportski duks na zakopcavanje,uz telo obavezno...i tako sa tim cvikama idem kroz grad,sva vazna i bitna na ovoj planeti :rotf:
svi me gledaju dal sam normalna a ja u sebi mislim "jbte koji luzeri,vidi na sta lice" :rotf:
joj boze sacuvaj

ahahhahahahhaha pa taj opis je bliži onom kakvu sam te zamišljala :)

Suki opusti se :zag:

- - - - - - - - - -

Tara, sad je kasno :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ko ono kad je kis napisala:'Samo redovno tusiranje dvaput dnevno.'
Sto dvaput dnevno redovno bogtebogov?!
Za srce me ujela... ja pod redovno podrazumevam jednom dnevno.
Sve ostalo je vanredno :mrgreen:

Back