Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
37 sa 3 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
37 sa 3![]()

..proshlo najgore, tsuy.. 
..zdravi kao dren.. 

sally a ja napisala roman na bebama sad![]()

..phe, nema boga da u 6-7 ujutru pravim doruchak..
..on popije mleko u krevetu, ostavi flashicu u coshak, nekad otkunja josh sat, nekad se igra sam ili chita knjigu,
ja ne ustajem pre osam
..mleko je ostalo josh od bebeceg rezima flashica, 6-9-12h,
posle je 9h postao doruchak,
a josh zimus je spavao posle tog mleka do tih osam dok se ne razdani, sad kad ranije svane i on je budan ranije..![]()
, ja ne pamtim da sam ostala u krevetu do 8
.
, meni je nesto bilo jako vazno da ga naucim da ujutru kad ustane doruckuje, ne svodja mi se kad vidim koliko ljudi preskace dorucak, ili deca koja ustanu I zakucaju se za kompjuter, nit se umiju, nit obuku...Zato sam ja za system ustajanje, oblacenje, dorucak, a onda mozemo sve po redu sta I kako hoce.
.cicak, imate li mogucnosti da medu prebacite u svoju sobu?
kada bi uspela da ga naucis to do prodojaja bilo bi ti mnogo lakse, pod uslovom da imate sobu predvidjenu za to : )
i djura se budi u sest, pola sest-sest, i ja sizim od toga, bude budam do osam i u osam opet spavanjac jer se nije naspavao dovoljno...
- - - - - - - - - -
i da, opet nisam uspela da mu ubatim urin, siznucu i od urina..
37 sa 3![]()
konacno da lakne I tebi I njoj

Jao, ako ti prvo dete nije spavalo spavace drugo
ja sam ga ondaK ugasila![]()

i noćas se budila samo jednom na kratko, zaspala sama. jutros u sedam sisala i nastavila da spava.

cranJao, ako ti prvo dete nije spavalo spavace drugo
ja sam ga ondaK ugasila![]()

Vratio se na stari raspored. Nadam se samo da ce kada se vratimo kuci i tamo malo "zahladneti" (na 29'C) pa ce nastaviti ovim ritmom do tada uzivam u hranjenju mog Necejeda.
Samo da nastavi ovakav tempo i bicu zadovoljna.