Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kako diiiiiiiiiiiiiiiiiiiivna fotka..za ovo vredi živeti....a i ona tvoja fotka kako Mic spava na tvom stomaku...joooooooooooooooooooj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se cini da ti je popodne zbijeno- rucak, uzina, vecera, mleko. Najbolje bi bilo ako mozes da rucak pomeris malo ranije, ne znam kako ne ogladni ako je dorucak oko 9 npr a rucak oko 13.30? Tp je 4,5 h pause izmedju obroka sto je ok. A sto doruckuje u 10 npr. kad ustajete, ne moze da dorucak bude ranije oko 8 pa rucak pre spavanja?
Pa podlozna je...na mamu i tatu. Predpostavljam da tu ima genetike i srece....il te oce il nece :/Joj, bre TsuyPa njoj će da svane kada joj to budu operisali. Ala se muči, jadno dete, ja neredovno čitam ovuda, ali malo-malo pa vidim da je opet bolesna, na AB i da ne pomaže baš
Od čega su ti krajnici tako osetljivi? Mislim, jel se to nešto desi, pa oni obole, ili je dete samo po sebi podložno, ili nešto treće? Jer baš ko ima problema sa tim, on baš ima, a ko nema i ne zna da mu dete ima k
rajnike, nikada ne oboljevaju.
Ja moram da priznam da mi nije jasno to pijenje mleka ujutru kad se ustane a onda nakon nekog vremena (sat, dva) - dorucak. Zar nije logicno da dete kad ustane, obuce se I obavi jutarnju toaletu doruckuje a u sklopu dorucka pije I mleko ili neki mlecni proizvod?
Zasto se to razdvaja? Pitam ovo jer imam prijatelje koji su ekstreman slucaj da im dete ustane, popije mleko a dorucak bude tek oko 11-12, nekad se desi I da posle tog mleka ide napolje I ona npr doruckuje kad meni posle prepodnevnog igranja u praku dodje vreme za rucak, priznajem da ne razumem.
Ja vise ne gledam na sat
ali okvirno je ovako:
Ustajanje oko 7
7:30 dorucak: jaja/pavlaka/sir/hleb... Itd... nesto od toga + oko 150ml jogurta
10-11 uzina: banana+ cedjena narandza 150ml
13 rucak: povrce+meso/hleb/jaja
17 uzina: voce jabuka/kruska + keks
19-20 vecera: hleb+sir/pavlaka/mast ili griz itd nekad jogurt
Nema mleka. Nece to.
Mislim da je jogurt sasvim dovoljan i ml.proizvodi, jer se racunaju duplo
a i voce i povrce i proteine unosi svaki dan pa mislim da mu mleko kao mleko uppste ne treba
meni se Čičkavin i Medin raspored čini najlogičnijim...sve ostalo što ste pisale mi je nekako preblizu...ne može ni varenje normalno da im proradi..kad sračunam kao da na svaka 2-3 sata uvaljujete deci da nešto jedu,a po mom mišljenju nepotrebno,jer sa 3 obroka i 2 užine klinci od 1-3 godine već ihaj dosta jedu...no to je moje subjektivno mišljenje...a kada krenu u jaslice ili vrtić,neće znati šta ih je strefilo,jer tamo ni približno ne dobijaju tako često i toliko hrane da jedu...
Sve ide unutraiskusne mame, pomagajte,kako decacima hvatate urin u onu kesicu? tj da li u onaj otvor od kesice treba da ubacim cela mudasca ili se otvr lepi preko a unutra ide samo pisa?
Meni se dopada ovaj raspored..tako cu i ja nekako verovatno, nego htela sam da te pitam, cicak, jel ti on prestao da sisa ili ga jos i dojis? Jel sam odbacio? Mojoj drugarici mala sama odbacila siku kad je ova zatrudnela..ali znam da mnoge muku muce, jer deca placu i nece da se odvoje od sike (a one trudne, pa bi da prestanu..)
I na cemu mu kuvas griz, obzirom da ne dajes kravlje mleko? Na adaptiranom ili kako to ide?
Eh, nikako da nadjem odgovor na moja pitanja
I ja cu njoj kuvati na kravljem kad napuni godinu dana sigurno, nego ne znam sta do tad..ili prosto da ne dajem griz, sutlijas i td? To sam planirala da joj dajem za veceru kad uvedem..nije jos probala nista tog tipa