Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Irina do pre godinu dana nije htela meso skoro uopste
sad bas voli
sad bas voli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje dete jede meso za rucak svaki dan. kod nas se meso jede-nema sanse da ijedan od mojih muskih smatra ruckom nesto sto ne sadrzi meso
nisu to velike kolicine-ja napravim gulas za nas cetvoro od 300g mesa ili bolonjeze od 350g mlevenog. stavim 2 bataka sa karabatakom u serpu graska sa povrcem itd. uvek ima povrca za rucak a jednom nedeljno je riba. mene zanima sta jedete 5 dana nedeljno za rucak kad ne jedete meso? mislim sve je stvar navike-ja prosto ne mogu da zamislim bezmesni rucak. ja ga ne jedem ali ga spremam. ja bih komotno mogla bez mesa da zivim i ponekad da jedem ribu-ali mm i deca nema sanse.
Pa ostalih dana uglavnom povrce, ribu, testeninu..otkud znam, evo primer...recimo spanac + jaja na oko, ili blitva sa krompirom + riba, pohovane tikvice + salata, kelj sa krompirom, djuvec, rizoto sa pecurkama i tako dalje i tako blize..mislim, nije kod nas strogo 2 put nedeljno, ali otprilike..ja ne bih mogla svaki dan meso da jedem, mnogo mi je, bez obzira sto sam odrasla u kuci gde je meso bilo skoro neizostavan deo rucka..uglavnom zbog caleta
Sara sad jede uglavnom 5 puta nedeljno meso, jednom ili dva put nedeljno zumance..posle ce jesti kao i mi kad poraste malo..
Poznato mi je da je nekom meso glavna namirinica, a od povrca znaju samo za krompirI pojedini ljudi sa sela, oni koji recimo imaju svoju stoku, zivinu i slicno generalno jedu mnogo vise mesa nego mi..to se samo meso tuche, pa i za dorucak..ako ih zoves na rucak, i napravis nesto sto nije meso i krompir, samo ce te pogledati u fazonu - ti ovo zoves ruckom
![]()
Jedino sto spava sa nama i pribije se uz mene... to me izludi
Koji sam ja baksuz, uzela joj mlecnu kasu milupa biskvit, sa ad mlekom, ajde kao dacu joj to za veceru - evo odlucila da je vreme za treci obrok, kad citam sastojke pise da sadrzi i celo jaje u prahu
Kako sad celo jaje, kad belance ne treba jos da joj dajem, a kasica je za 8m kao..sad ne znam da li da joj dam to sutra, ili da uzmem neku drugu, a ovu ce kasnije da proba..
a na kasici verovatno pise da ide od 6 meseci? kreteni
ja sam njemu uzela milupa pirinac/kukruz sa ad mlekom, dobar je sastav i super ukus, spremaju se sa vodom i ja bi ih slatko jela
15.februar
Nikako da skinem salo sa stomaka.
Jel moguce da vec raste stomak, u 8-9 nedelji?
Rano mi je. Ocekivala sam da sam fit do 4-5 meseca, i do tad da skinem bar ovo salo sa stomaka
ali me.mucnine ubise, bukvalno moram non stop da jedem, svakih sat vremena...
I grickam.i sargarepu, jedem corbice, supe,.voce ali i hleb,.sunku, slatko, vise ne znam.sta bi...
Hocu da smrsam a moram da jedem