Deca 1-3 godine (toddlers)

One su obe prohodale. skroz su samostalne,prodavačica kaže da nisu za njih sa otvorenim prstima, a ja mislim da će im biti vruće u tim polusandalama. A opet se tripujem da će razbiti prste u otvorenim.

vidi neke sto otvorenije a sa zasticenim prstima
npr ko ove
decija-obuca_t4ee0c6f5b8cbd.jpg
035523 Bambi Sandale.jpg

Junior je krenuo crtati sa vostanim (dobio ih je za rodjendan). Lepo pise na njima 3+, ali me Birica ubedila da "testiramo" nase distrojere. Lepo ih je prihvatio, osim jedne prilike kada ih je probao na zidu svoje sobe a mm da prikrije ucinjeno pokusao oribati taj deo zida :D Nakon vostanih smo uveli flomastere koji se mogu oprati i na kraju drvene bojice. Najsladje mu je i dalje kada slucajno dograbi hemijsku :roll:

Bila sam u susednom gradicu i kupila par serpi i tiganj. Mala zadovoljstva cine zivot mnogo lepsim :heart: Jos sam u povratku upoznala coveka iz Birmingham-a i sita se ispricala s njim jer sam ja bila jedini putnik (a bila sam tako besna sto mi je pobegao prethodni autobus i sto moram cekati dodatnih sat vremena sledeci).

Tsu: :cmok:

e bash mi drago da si malo mrdnula negde ... ali sherpe i tiganj prvo da uzmesh :rotf: ahhhaaahahahaaa ... :zag:... Armin neshto ne voli voshtane, imamo neki shklj kvalitet, ali su lepe velike bojice, pa mi se ne kupuju neke druge samo da bi zhvrljao ... ali mnogo voli one JUMBO krede za beton, a naj-naj vishe voli kada mu neko crta a on gleda ... 'bem ti genetiku i pradedu crnogorca ahahhhaaahahaaa

ja danas videla adadas patike, za decaka, crne, sa Cars-om na cicku, odnosno munjevitim juricem :mrgreen:
odlepih <3

moj je imao nike proshle godine, ove godine neku meni nepoznatu marku, to nam shalje moja sestra iz Amerike ... a sa Cars ima lepih cipelica u Deichmanu :bye:

..ja klincima nisam kupovala patike bash dugo, chini mi se do predshkolskog i fudbala..

MIslim da cu i ja slicno. Uzela sam lepe sandalice u Pollinu (isti model kao sto je nosio prosle godine, samo su za tri broja vece i skroz plave boje, proslogodisnje su se bas lepo pokazale, pa rekoh sto da menjam). Moracu mu uzeti jos jedne za po stan i jedne rezervne. Necu sigurno uzimati one sa otvorenim prstima, jer ih ne preporucuju pre 3.-4. rodjendana, a brate i smesno izgledaju kada ne znaju setati u njima :sad2: Sve se saplicu i cim malo pozure zapne im taj prednji deo pa padnu. Samo mi jos to fali.

Mozda sacekam prevo leto pa uzmem ponovo u Pollinu. Ne znam, videcu.

@Birica: Sta da ti kazem, to mi je jako nedostajalo (serpe i tiganj) jer ovaj sto je u stanu je "drzsi vodu dok majtori odu" a mrzim da me bilo sta stresira dok kuvam. Moji su nam dali neke pare pred put, pa rekoh da se malo ponovimo. Moracu naci neku prodavnicu sa odecom&obucom jer sam spala na jedne jedine starke i to duboke pa sam sama sebi kao one teenage-moms :sad2:

ija pa stigli steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...baš mi je drago da te čitam,i da ste okej,samo da Junioru nestanu ti slinci,pa da uživate na morETU...e živote,odlično draga...nadam se da ćete se brzo snaći i da ćeš ti uživati sa mališom,a mužić neka radi i zaradi :D punooooooooooooooo pozdrava

Ija, nek ti je srecan pocetak novom zivota!
Ni ja, kao Novka patike nisam kupovala do skora, samo za oko kuce, ali sa uloskom.
I ja mislim da su za jednogodisnjake bolje sandale sa zatvorenim prstima, kao ove koje je misica postavila.
A sto se sportskih marki tice, adidas mi je pri srcu. Ja sam alternativka :) Nike me podseca na devedesete i na to kako smo se razlikovali mi koji smo nosili starke i loto patike, od onih koji su nosili nike :) Volim adidas trenerke crne sa belim znakom. I patike najjednostavnije. Obozavam tu jednostavnost.

- - - - - - - - - -

Nemam obicaj da prekontrolisem sta pisem, ali kad to uradim, iznenadi me broj pravopisnih gresaka i nedostatak stila :)

a ja ne znam sta bih mu obula za napolje, osim patika. ima adidas odlicnu ortho liniju, njemu je najudobnije da trci u patikama. nista drugo od obuce trenutno nema, samo jedne patike. ako mu kupim cipelice i dam 5, 6 hiljada, bacila sam pare. ima da upekne vec za mesec dana i bude vruce za cipelice.
bokice, i ja sam adidas fan, nikad nista nike nisam kupila :lol:
za leto planiram otvorene geox sandalice, rang cena isti kao cicban, ali mnogo udobnije i fleksibilnije, i noga stvarno dise (imao mm njiohve patike, nikad mu se noga nije oznojila), a debeljku se noge znoje. za more crocs klompice, smekala sam ih jos prosle godine :D

Ovo je meni ko cipela. Slično sam videla po gradu.Sve su takve. Čije su ovo, koja marka?

ove bele su bambi a ove roze ne znam koje su
ima da se nadju jos otvorenije malo
mi smo imali na tu foru
dok je bila u kolicima, bila je bosa,pa je obujem kad treba da hoda malo
kad je bas vruce, na bosu nogu a ako je neki hladniji dan onda sa carapom....i milina
negde sam videla bila proslog leta, jedne, skroz otvorene, samo ima preko palca zastitu i peta je zatvorena....i ima tako malo gore preko risa....al prsti su uglavnom otvoreni
videces u maju ili junu, sigurno ce biti veci izbor, pa ces nesto vec naci :)
a koliko one imaju sada? meni je irina tad bila mala...nije imala ni godinu
ako lepo hodaju mozes da uzmes neke ko npr grubin....one su otvorene al nogica upadne unutra pa su nekako zasticenije i ne seta im noga...sta znam

moje dete upravo povratilo. hm. jel moguće da je samo zato što je pritisnula stomačić? napravila sam joj neki tunel od fotelja i razne prepreke, pa se tu verala, mučila i dok se spuštala u tunel povratila malo. inače danas mi je nešto čudna, dođe kod mene, hoće u ruke, privije se uz mene, stavi glavu na rame...to inače jaaaaako retko radi. i noćas se budila 569 puta, pa kad je uzmem kao da guta nešto. :think::think:
kaže mm možda je boli grlo jer je on osetio neki zadah sinoć dok je uspavljivao. inače nema T, ne vidim neku značajniju promenu, sem ovog "maženja".

pokušala sam da joj virnem u grlo, nemoguća misija. :dash:

savet?

- - - - - - - - - -

Ove sandale sa otvorenim prstima postAse ko caj i fizioloski opasne :mrgreen:
Cudi me da nisu zabranili proizvodnju. aahhahahahahahah

ahahahahhahahhahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa
zaboravila si formulu :)

cicak, znaju da budu mnogo trapavi i zapinju za ravan pod kad namanje ocekujes :lol: plus, ove otvorene se lako "podvrnu" napred.
moje dete trci kao sumanuto, posebno preko pesackog prelaza kad se upali zeleno svetlo i teta kaze "mozete preci karadjordjevu ulicu " :lol:, a ide leto i gole noge. sad je vec pun modrica po kolenima

Nas je Pedja urnisao sinoc oko ponoci.
Kakva je to histerija bila.
Strasno.
Isto sam cula da guta.

šta to gutaju???? ili im se isuši grlo pa zato???
već sam pomišljala na gorušicu majke mi, ili na refluks.

- - - - - - - - - -

inače zadnjih 10 dana unazad, obavezno se budi oko 12, 1 posle ponoći i ne spava do 2-3 sata. ne plače, nego bi da se igra. izdeklamuje sve reči koje zna, priča ko nacijena, izbacuje igračke iz krevetca....užas. mrtvi smo. mm danima stiže na posao u 9 umesto 7....

cicak, znaju da budu mnogo trapavi i zapinju za ravan pod kad namanje ocekujes :lol: plus, ove otvorene se lako "podvrnu" napred.
moje dete trci kao sumanuto, posebno preko pesackog prelaza kad se upali zeleno svetlo i teta kaze "mozete preci karadjordjevu ulicu " :lol:, a ide leto i gole noge. sad je vec pun modrica po kolenima
Priznaj da ga bijes, zato je modar. :mrgreen: ahahahaha
Ma vidis da sam ja uzela te sa otvorenim prstima, pa ako je tako ko sto kazete(a uglavnom bude), moracu jos jedne zatvorne da uzimam.
A sve su mi iste ... sve ruznjikave...
Srecom ovo uzeli na neki bon, sto smo dobili kad smo kolica kupovali pa me bas briga. ;)

Ali za decake je bas smor kupovina.
šta to gutaju???? ili im se isuši grlo pa zato???
već sam pomišljala na gorušicu majke mi, ili na refluks.

- - - - - - - - - -

inače zadnjih 10 dana unazad, obavezno se budi oko 12, 1 posle ponoći i ne spava do 2-3 sata. ne plače, nego bi da se igra. izdeklamuje sve reči koje zna, priča ko nacijena, izbacuje igračke iz krevetca....užas. mrtvi smo. mm danima stiže na posao u 9 umesto 7....

Nemam pojma.
Ne verujem reflux to su prerasli.
Gorusica hmmm nemam.pojma...
i ja sam pomislila da mu je mozda tesko mleko sa cokolinom, ne znam.
Mada ja mislim da je udruzeno sa zubima. One cetvorke jos nisu izbile.
On mi ne da da pipnem, pa cas mislim izbile posle pipnem pa mi se cini da nisu.
Sve u svemu natecene su uzasnoooooooooo...

I on se suki i igrao. seo covek i isto tako ponavlja sve reci koje zna pa se smeje pa igra a muz i ja samo :roll:
A on Vau vau av av Mau Mau... ta-ta ta-ta... tata tata tata... ahahahahhahah pa nesto brblja ahahah

Grubin smo imali prosle godine, prosuo se 3 puta kao zvecka jer je zakacio ivicnjak prednjim delom. :roll:
Nesto nisam zadovoljna, ja volim njihovu obucu, ali su mu se usecale u stopalo, nije ih hteo bez carapa, sta znam, crocs je mnogo vise nosio.
Sad je dobio od jednih baba i deda adidas patike, od drugih najk, ne bunim se. :)
Ortholite u adidasu je materijal, pena od koje je napravljen ulozak, kao udobnije su, ali mi to nesto tanko da bi imalo nekog efekta.
Jedine patike koje mogu da se nadju sa ortopedskim uloskom su starke, prave, konvers, imao je pretprosle godine, zato smo ih i uzeli.

ja ne mogu da mu obucem trenerku i cipele, ali nikako :lol:
lepo gazi, vidim da nema ravno stopalo, udobne su. e, da. isli smo i na institut da proverimo krive noge. sve ok, kaze dr cim ga je pogledao " jel vas neko posalo, ili ste sami insistirali na pregledu?" ja reko sami, on se nasmeje u fazonu "znao sam"

Back