jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet nam bila jedna sto prosli put nije videla anginuMi smo bili i prosle nedelje na kontroli i Ivan je bio dobro
al je doktor bio u fazonu "ta streptokoka se mnogo tesko tera napolje, nek pije on antibiotike jos 4 dana (deset ukupno)
da mi budemo sigurni da smo to resili, pa pauza dva tri dana, pa kontrolni bris"
meni se dete namucilo sa curenjem iz njokalice, trebalo je ranije taj bris da uradim![]()
opet nam bila jedna sto prosli put nije videla anginu
rekla kapi...ti sad njoj dokazi da dete urla i otima se i nema sanse u oko da joj stavis bilo sta
kaze stavite dok spava
ok,probacemo
daju taj marocen deci, a on bas pece...i sad se plasi i dex.-neomicina
u nos sam uspela da stavim,al se toliko rasplakala da je sigurno sve isprala...i zaslinila naravno
al ajde,proci ce,kako tako
mada,moze i virus da bude
evo mene danas uvatilo i lomi me ...curi mi njonja,bas me nervira

)
)

siroche moje.. 

Ajaoj, is, slinci, bre, vise!
Drzimo fige da Jaksa skine gips!
P.S. Verzija za telefon finally!![]()

Moju mamu primili u petak, odradili analize, pa je pustili kuci na vikend. Sutra uvece je tata i ja vodimo tamo...grozno mesto...![]()

Jedino dobro je sto su sve sestre tamo zaista divne, sve ostalo je u najmanju ruku zastrasujuce. 

..skinuli gips..
..mada se josh ponasha kao da ga ima..
..bio super hrabar, plus srecom naleteli na normalnog gipsara ovog puta..![]()

dva puta je trgnuo ruku da dohvati nesto, navikao je da su mu obe ruke slobodne, inace je bio jako dobar i pohvalili su ga
). Mi sami, uzivamo i ponekad se svadjamo. Teku zemaljski dani.

e tako sam ja njoj stavila pre pola sataSto se tice stavljanja u oci kapi kod dece koja ne saradjuju, kao sto je moja cerka bila, metod je bio da je jedva ubedim da zazmuri ali da ne stiska jako oci, kao da spava, a onda u unutrasnji ugao oka sipam 2-3 kapi (iako se u oko stavlja samo jedna, ali kada je otvoreno). Onda je zamolim da otvori i da trepce, kako bi nesto uslo u oko. Delovalo je, iako naglasavam da ovo nije pravilno ali bolje i ovako nego nikako. Kada staviti kap u oko izgleda kao nemoguca misija od plakanja i bezanja.
Sto se tice stavljanja u oci kapi kod dece koja ne saradjuju, kao sto je moja cerka bila, metod je bio da je jedva ubedim da zazmuri ali da ne stiska jako oci, kao da spava, a onda u unutrasnji ugao oka sipam 2-3 kapi (iako se u oko stavlja samo jedna, ali kada je otvoreno). Onda je zamolim da otvori i da trepce, kako bi nesto uslo u oko. Delovalo je, iako naglasavam da ovo nije pravilno ali bolje i ovako nego nikako. Kada staviti kap u oko izgleda kao nemoguca misija od plakanja i bezanja.

Mi bili danas u laboratoriji. Izvadili mu bris iz nosa na streptokoke (verujem da ce biti negativan, ali cisto da proverimo). Isli smo u stvari da proverimo KKS+gvozdje. Bolje da tu odemo kod naseg dr ako nesto ne stima, nego da jurim dole nekog novog. Nije ni krenuo plakatidva puta je trgnuo ruku da dohvati nesto, navikao je da su mu obe ruke slobodne, inace je bio jako dobar i pohvalili su ga
Bili kod Kume u subotu, danas mi je javila da i cerka ima boginje (ovcije), i da prati Juniora, ako ne dobije u roku od dve nedelje, nista, ako da da ga odvedem kod dr i mazem nekom penom. Valjda ce nas zaobici. Mada i to je bolje dobiti tu u Srbiji gde ipak imam neku pomoc nego dole. Nije nam bas ovo trebalo pred put, ali dobro. Videcemo sta i kako dalje. Suprug je sada dole, trazi stan i ispituje teren. Poslao mi je slike palmi i mora (mrzim ga). Mi sami, uzivamo i ponekad se svadjamo. Teku zemaljski dani.
Sve u svemu zurka 100 na sat.
za boginje....