ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
ija: E 'fala ti k'o sestri za ovu ideju sa stikerima ... ja cu negde da nadjem neke sa zhivuljkama, jer moje dete opasno obozhava iste, bile na 2-4-6 i vishe nogu... pre neki dan nashao u bashti neku jadnu kishnu glistu, pa odneo babi da pokazhe ... nisam bila kuci, ali mogu da zamislim blagi uzhas na licu sveki
... ja planiram negde oko maja da krenemo upoznavanje sa sedanjem na noshu(mozhda dotle kupim i trecu
, pa posadim pola plishanih drugara na ove koje ne odgovaraju
) ... a preko leta cemo uchiti i da pije iz chashe ... jednostavno nece ... pije diiivno i pravilno samo vodu za kupanje
... leti ce i onako biti u bodicu, pa mozhe lako da se menja i sushi ...
![]()
Kazem ja da su braca
Mada, moj pije i sve ostalo iz case, ali nekada od odusevljenja naglo nagne pa se isprska sav
, pa da nauce piskiti, kakiti u nosu i piti vodu, mleko i jogurt iz case 
Mi smo odprilike i ozdravili (pupu, pomerite se sa mesta), tako da mozete planirati (ako ide sve po planu i odem na neplaceno kada sam i trazila) da posle desetog organizujemo neko druzenje

... ja planiram negde oko maja da krenemo upoznavanje sa sedanjem na noshu(mozhda dotle kupim i trecu
... leti ce i onako biti u bodicu, pa mozhe lako da se menja i sushi ...

imam tremu...
... sutra je trebao da primi Pentaxim, 'ebemti viruse ili shta je vec ovo .... eno ga, ponovo se ukakio, mukica moja .... 
moramo da okachimo neku novu merilicu..
..mislim, trazio je i do sad, ali skoro iskljuchivo da bi paradirao gologuz i sedao i ustajao sto puta,