Deca 1-3 godine (toddlers)

Mi smo bili i prosle nedelje na kontroli i Ivan je bio dobro
al je doktor bio u fazonu "ta streptokoka se mnogo tesko tera napolje, nek pije on antibiotike jos 4 dana (deset ukupno)
da mi budemo sigurni da smo to resili, pa pauza dva tri dana, pa kontrolni bris"

meni se dete namucilo sa curenjem iz njokalice, trebalo je ranije taj bris da uradim :(
opet nam bila jedna sto prosli put nije videla anginu
rekla kapi...ti sad njoj dokazi da dete urla i otima se i nema sanse u oko da joj stavis bilo sta
kaze stavite dok spava
ok,probacemo
daju taj marocen deci, a on bas pece...i sad se plasi i dex.-neomicina :roll:
u nos sam uspela da stavim,al se toliko rasplakala da je sigurno sve isprala...i zaslinila naravno
al ajde,proci ce,kako tako
mada,moze i virus da bude
evo mene danas uvatilo i lomi me ...curi mi njonja,bas me nervira

opet nam bila jedna sto prosli put nije videla anginu
rekla kapi...ti sad njoj dokazi da dete urla i otima se i nema sanse u oko da joj stavis bilo sta
kaze stavite dok spava
ok,probacemo
daju taj marocen deci, a on bas pece...i sad se plasi i dex.-neomicina :roll:
u nos sam uspela da stavim,al se toliko rasplakala da je sigurno sve isprala...i zaslinila naravno
al ajde,proci ce,kako tako
mada,moze i virus da bude
evo mene danas uvatilo i lomi me ...curi mi njonja,bas me nervira

:(
..bem ti bube.. :(

..jaksha se proshle subote probudio sa zalepljenim kapkom na jednom oku.. :roll:
..nije bio slinav, hvala bogu (stariji sin je kao mali obavezno razvlachio slince u ochi trljajuci rukama nos dok spava :( )
ali je on sad kao beba koja puzi, stalno na podu,
a bili smo veche pre toga kod bake koja ima machku koja ide napolje i kod koje se ulazi u cipelama u stan.. :roll:
..stavila ona njemu cebe na pod, ali svi znamo koliko su oni na cebetu.. :roll:
..kad smo krenuli kuci, raskukao se kao beba (shto toliko ne lichi na njega, bem ti ovaj gips dete mi regresira samo tako,
trebace mi josh ovoliko da se vrati na tachku u kojoj su ga zagipsali :dash: )
sve trljajuci rukama ochi, dzabe kupanje umivanje i ostalo kad je stigao kuci.. :roll:
..naravno, subota ujutru, vreme gripa idealno za posetu dezurnom lekaru,
brisali jakom kamilicom 3-4x u subotu i 3-4x u nedelju, u ponedeljak ujutru skoro nestale krmelje i otok..
..u utorak ujutru ustao kao da nicheg nije bilo.. :)

..u ponedeljak mu je kontrola za nogu, rachunam da ce da mu skinu gips ali ne smem da mu obecavam to, ko zna shta josh moze da se desi.. :neutral:
..on se sasvim privikao na situaciju,
mnogo mi tuzno kad gledam kako se snalazi alternativno za sve i svashta, samo su mu kvake na vratima nepremostive prepreke :( siroche moje.. :(
..kaze mm - on kao da se pomirio sa tim da ce od sad stalno ovako da bude, gips na nozi pa se snadji.. :sad2:
..zivo me zanima kako ce da se snadje kad ga osove na obe noge opet, chini mi se da je zaboravio da hoda.. :(

bravo za gips :D
mi bile kod dr. vadili joj krv, sad opet idemo da vidimo rezultat ...imala je 37 sa 2 jutros i drugo oko joj se zacrvenelo i zakrmeljalo
pljusti kisa, pobego nam bus bio,pa se vracaj po kisobran,pa ona hoce da ga nosi, a on veci od nje,pa shizi, ne da mi da ja drzim
a meni glava ko mesec velika...preznojavam se uzas
i sad opet moram gore, po kisi :dash:

tako u nekim trenucima kad hocu da puknem,kad me sve stigne, razmisljam kako cu kad budemo imali jos jedno :lol:

ne znam sta cemo sa tim ocima...ni kamilicom ne da da joj brisem

..skinuli gips.. :klap:
..mada se josh ponasha kao da ga ima.. :lol:

..bio super hrabar, plus srecom naleteli na normalnog gipsara ovog puta.. :worth:

:klap:

Mi bili danas u laboratoriji. Izvadili mu bris iz nosa na streptokoke (verujem da ce biti negativan, ali cisto da proverimo). Isli smo u stvari da proverimo KKS+gvozdje. Bolje da tu odemo kod naseg dr ako nesto ne stima, nego da jurim dole nekog novog. Nije ni krenuo plakati :heart: dva puta je trgnuo ruku da dohvati nesto, navikao je da su mu obe ruke slobodne, inace je bio jako dobar i pohvalili su ga ;)

Bili kod Kume u subotu, danas mi je javila da i cerka ima boginje (ovcije), i da prati Juniora, ako ne dobije u roku od dve nedelje, nista, ako da da ga odvedem kod dr i mazem nekom penom. Valjda ce nas zaobici. Mada i to je bolje dobiti tu u Srbiji gde ipak imam neku pomoc nego dole. Nije nam bas ovo trebalo pred put, ali dobro. Videcemo sta i kako dalje. Suprug je sada dole, trazi stan i ispituje teren. Poslao mi je slike palmi i mora (mrzim ga :cepanje:). Mi sami, uzivamo i ponekad se svadjamo. Teku zemaljski dani.

Sve u svemu zurka 100 na sat.

Sto se tice stavljanja u oci kapi kod dece koja ne saradjuju, kao sto je moja cerka bila, metod je bio da je jedva ubedim da zazmuri ali da ne stiska jako oci, kao da spava, a onda u unutrasnji ugao oka sipam 2-3 kapi (iako se u oko stavlja samo jedna, ali kada je otvoreno). Onda je zamolim da otvori i da trepce, kako bi nesto uslo u oko. Delovalo je, iako naglasavam da ovo nije pravilno ali bolje i ovako nego nikako. Kada staviti kap u oko izgleda kao nemoguca misija od plakanja i bezanja.

Sto se tice stavljanja u oci kapi kod dece koja ne saradjuju, kao sto je moja cerka bila, metod je bio da je jedva ubedim da zazmuri ali da ne stiska jako oci, kao da spava, a onda u unutrasnji ugao oka sipam 2-3 kapi (iako se u oko stavlja samo jedna, ali kada je otvoreno). Onda je zamolim da otvori i da trepce, kako bi nesto uslo u oko. Delovalo je, iako naglasavam da ovo nije pravilno ali bolje i ovako nego nikako. Kada staviti kap u oko izgleda kao nemoguca misija od plakanja i bezanja.
e tako sam ja njoj stavila pre pola sata
mada nije zmurila normalno nego je vristala,otimala se i stezala kapke nenormalno...al nesto je moralo da udje i u oci
videcemo hoce li pomoci

u toku spavanja ne moze,jer ona steze oci i ako ja navalim malo grublje, probudice se i onda sam ga ugasila

Dobra ideja. Nadam se da cu se setiti ako mi zatreba :cmok:

:klap:

Mi bili danas u laboratoriji. Izvadili mu bris iz nosa na streptokoke (verujem da ce biti negativan, ali cisto da proverimo). Isli smo u stvari da proverimo KKS+gvozdje. Bolje da tu odemo kod naseg dr ako nesto ne stima, nego da jurim dole nekog novog. Nije ni krenuo plakati :heart: dva puta je trgnuo ruku da dohvati nesto, navikao je da su mu obe ruke slobodne, inace je bio jako dobar i pohvalili su ga ;)

Bili kod Kume u subotu, danas mi je javila da i cerka ima boginje (ovcije), i da prati Juniora, ako ne dobije u roku od dve nedelje, nista, ako da da ga odvedem kod dr i mazem nekom penom. Valjda ce nas zaobici. Mada i to je bolje dobiti tu u Srbiji gde ipak imam neku pomoc nego dole. Nije nam bas ovo trebalo pred put, ali dobro. Videcemo sta i kako dalje. Suprug je sada dole, trazi stan i ispituje teren. Poslao mi je slike palmi i mora (mrzim ga :cepanje:). Mi sami, uzivamo i ponekad se svadjamo. Teku zemaljski dani.

Sve u svemu zurka 100 na sat.

Izvini, nisam u toku, gde se selite. Vidim ti u aktivnosti nekoliko destinacija,ali pošto muž već negde traži stan, onda ste valjda rešili?

Back