jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Produzila je moja nenormalna komsinica
pocela je da vodi dete kod fizijatra pocevsi od njegovog petog meseca, da bi joj na kraju dao potvrdu da dete ima tortikolis i da mu treba posebna nega..
...nesto preko veze...
a kad sam je ja pitala "sto pravis od zdravog bolesno" rekla mi je "pa ne mogu da ga dam u vrtic sa 14 meseci, mali je"
rekoh "pa Ivan je imao 14 meseci kad je krenuo u vrtic, sve ok" a ona ce "pa lako je tebi, Ivan je letnja beba"
to bas ima veze
sad cujem da je ispisala dete iz drzavnog i upisala u privatni vrtic, jer je tamo bolje
rekla sam joj da je snob
ponekad nema sanse da skratim jezik, ali nikakve
pocela je da vodi dete kod fizijatra pocevsi od njegovog petog meseca, da bi joj na kraju dao potvrdu da dete ima tortikolis i da mu treba posebna nega..
...nesto preko veze...
a kad sam je ja pitala "sto pravis od zdravog bolesno" rekla mi je "pa ne mogu da ga dam u vrtic sa 14 meseci, mali je"
rekoh "pa Ivan je imao 14 meseci kad je krenuo u vrtic, sve ok" a ona ce "pa lako je tebi, Ivan je letnja beba"

to bas ima veze
sad cujem da je ispisala dete iz drzavnog i upisala u privatni vrtic, jer je tamo bolje
rekla sam joj da je snob
ponekad nema sanse da skratim jezik, ali nikakve

, al niko ga nije nešto cimao kao da on mazi pa da on kaže meni neg sam da je mama pomazi. Baš mi bilo smešno.
A zezaš?! 
zezas?????

... u podne mali mnogo kenjkao, mm ga stavio da spava, ovaj se umirio , ja zavrshavala ruchak, sve ok, oko pola 1 muzh ode da obidje malog ... a malac sedi na ormaricu sa fiokama koji stoji pored kreveca ... izashao iz kreveca srecom na tu stranu, pa nije pao, nego poseo na fiokar i sve zhivo povadio iz svoje korpice sa stvarima: pelene, kreme, a bubi za ushi je posejao svuuuda okolo ... i sve to u najvecoj tishini ... 

i ja sam spremna za ostatak zime.. 
sve preporuke..