Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Izbila nam i druga dvojka danas.
Ukupno 6 zuba a 10 meseci
Ukupno 6 zuba a 10 meseci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Danas bili kod dr, vec danima sve gori mu je kashalj, samo nas poklopili praznici ... dobio Sinacilin, inhaliranje Prospanom i Bisolvonom, puta 2 na dan, znachi 4 puta rvanje slobodnim stilom... AB mu pochinjem sutra ujutro davati, necu uveche da pochnem, nikad nije pio, pa me ipak malo prpa ...
... pluca mu ne krche, hvala Bogu, a T ima najverovatnije u kombinaciji prehlada + zubi ... SVE 4 CHETVORKE PROBIJAJU U ISTO VREME + JEDNA DVOJKA I JEDNA TROJKA
![]()

Arminu i da sto pre prodje.
.
... ruma,sestro, ruma ponesi .... bicesh najveselija na seminaru
... posle oko 6 sati je ishao okolo i polegao na shta je stigao, ali ga nisam htela uspavljivati ... "trazhili ste, gledajte" fazon
... u 7 i 15 je bio gotov, jedva se drzhao na nogama, malo sam ga istushirala, popio pola flajke mleka, i bukvalno se oduzeo u pola sekunde ... ovde ponovo razbijaju sa petardama, ako se probudi zbog gluposti dechurlije iz komshiluka, ima da im khmmm... 

e da i još jedna stvar. počela histerija kod nas. ja mislila to ide kasnije sa godinu ili još kasnije.
pravo histerisanje kad nešto nije kako je ona zamislila. bacanje po podu lupanje glavom. šokirana sam. zar nije suviše rano za tako nešto????
... indivudualno je od deteta do deteta , a devojchice i onako brzhe sazrevaju 
Buni se buni al kad mu lepo objasnimo ili kažemo ajde prvo ovo pa posle to, to prihvati. Meni kad počne nešto jače da kuka il tako nešto ja se odma' šokiram pošto aposlutno nije sklon.
Samo jos da dodje malo toplije vreme pa da odemo do seherezade Samo na brzinu da vas poljubim i podnesem izvestaj.
Bas sam umorna, ustala pre svih i ceo dan bila na seminaru, vratila sa oko pola sedam uvece. Junior je ozdravio, ali danas ima temperaturu 37.0'C koja ce nadam se do sutra proci. Samo mi jos fali da se ponovo razboli![]()
Birice: Sada ti dugujem vec dva sladoleda (jedan vec godinu dana, ali nisam zaboravila :rumenko. Prvi za onu radnju sto si mi preporucila u Jevrejskoj gde ima pom-pom stvari, a drugi zato sto si mi otkrila tajnu kako da lakse nahranim necejeda. Sada mu za dorucak i rucak spremim nesto sto moze sam da jede (npr kuvane sargarepe, grasak, parcice hleba i sl) a ostalo mu dajem kasikom. Ne uspeva bas uvek ali mnogo lepse jede tako
Samo jos da dodje malo toplije vreme pa da odemo do seherezade
![]()

... nishta ne brini, hoce kod njih uveche maaalko da bude T visha, 37 je kao normalno, to posle pretrchanog dana, a koliko ja poznajem Juniora, on ima jedno 12 glista u doopetu ( da izvinesh, tako je moja pokojna baba govorila
) pa nema mira 

... jedva danas nadjoh neke pantalone, a gornje delove nikako ... imam "grandovsko" poprsje, a nemam nameru da ga izlazhem "naizvolte" pa nema nishta normalno da se kupi ... 
... 
e da i još jedna stvar. počela histerija kod nas. ja mislila to ide kasnije sa godinu ili još kasnije.
pravo histerisanje kad nešto nije kako je ona zamislila. bacanje po podu lupanje glavom. šokirana sam. zar nije suviše rano za tako nešto????

... mi smo kupili proshle zime,(feb.2012) kad mu je prepisano inhaliranje 2 puta na dan ( da ga ne vuchem po onoj zimoci u ambulantu ) ... i od tad dr zna da imamo, pa smo mnogo toga oko kashlja reshavali sa njim ... i nama i malom lakshe
....
srce mi se slomilo. On ne zna sta je pogresio, i sto mama vice na njega.
Pa sve onako namestio usta ko da ce da place. Evo bre sad mogu zaplakati kad se setim 

Hvala birice.
Kontam da se koristi ako deca imaju nekih problema sa disanjem, jel da?
Ne verujem da ide ako samo curi nos?
Iskreno, nemam pojma o inhaliranju, pa pitam.![]()
moze i ako je nos samo, stavi se samo fizioloski rastvor
mada je meni mnogo bolji spric sa fizioloskim kad treba da se izbace gusti slinci